Şimdi Ara

a (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
3.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Megane Coupe (makyajlı versiyon için ledli arka stop arıyoruz özellikle FK elinzde varmı acaba yada bulabilirmiyiz?

• civic 01-03 modelleri icin ledli stop warmı??benim bildiğim Türkıyede yok ama bulabilirmisiniz??
  • Megane Coupe Ve Civic için benim elimde yok . Aldıgım markalardada malesef yok.

Eğer bulabilirseniz getirtebiliriz.

• Hayırlı satışlar Gökhanım..

Varmı bizim arabaya göre mercekli far?

• hocam slm lar elinde 5 kapı 99 model pug 306 için M3 yada Atom ayna varmı orjinalleri çok kepçe kalıyor :)
  • valla hocam cok guzel fıkır aslında bıze sole bı ıyılık yapabılırsınız.kampanyada olupda fıyatı uygun olan urunler ıcın bıze burda resımlı bılgılendırme yaparsanız belkı bır cok urun almak ısteyen arkadaslarımızda sızın sayenızde ıstedıklerı urunu ıstedıklerı ucrete alabılırler.

yukarıda bahsetmıssın dosemecı arkadas ( ARTCAR) harbıden 10 numara baslık cok begendıgım vede takıp ettıgım bır konu.yetkilisini kutluyorum.

saygılar.
  • satmakda oldugun leon bodykitini cok begendim

http://image2.sahibinden.com/photos/888/5836053_433651_kxbo888.jpg
    http://image2.sahibinden.com/photos/769/5836053_433651_dvbv769.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fletch -- 13 Ocak 2008; 23:11:11 >

• http://cgi.ebay.com/ebaymotors/01-03-05-HONDA-CIVIC-SEDAN-4DR-RED-LED-TAIL-LIGHTS-JDM_W0QQitemZ150201893555QQihZ005QQcategoryZ33716QQcmdZViewItem?_trksid=p1638.m146

bu sitedekı stop lambalar turkıyede satılan cıvıc lerle uyumlumu??bildiim kadarıyla america da satılan civic ler burdakılerden biras farklı onun icin soruyorum..bunu getirtme sansınız war mı??
  • 97 kasa hb mondeo ve 98 kasa sedan mondeo için angel veya ledli stop falan war mı acaba??
    pm den fotoları yollarsanız sevinirm
    tşkler
    iyi satışlar...
  • Arkadaşlarım merhabalar ...

mRcOLL

Sağol muratcım . Elimde veya bağlantılı oldugum firmalarda böyle bi ürün yok biliyosun sürümü pek olucak bişey değil . Ama çıkmasını bulabiliriz msn den bi uğra bana .

Fletch

Sağol kardeşim Lepon body çok hoş gerçekten canlısınıda görmen lazım.

murattapar

İstedigin ürünler malesef mevcut değil. Piyasadan alıcagın ucuz aynalarda canını çok sıkabilir benden söylemesi.

ceans

Ürün gerçekten çok güzelmiş. Civicler için piyasaya dünyadaki her stop far getirtildi bunları yeni görüyorum ve tr de hiç bi civic de görmedim. Sanırım ABD versiyonu için bunlar. Tr dekilere uyuyor olsaydı emin olki görürdük . Bunlar ebay uzerınden kendın de getırtebılırsın ama 150$ gibi bi kargo ödersin sanırım ...

toksin

Malesef istediginiz ürünler bulunmuyor aracınız için.

Saygılar .

• anladım..peki senın bulabılecein benim civice uyumlu stopların resimleri warsa gonderebilirmisin??simdiden tesekkur ederm..
  • .
  • kusura bakma ya bayadan beri giremiyorum ilk önce hayırlı olsun bi türlü bursaya gelemedim. Ama en yakında yanındayım Çok güzel bir iş düşünmüşsün umarım istediğin gibi olur herşey başarılar. Arkadaşa sonuna kadar güvenebilirsiniz. Görüşmek üzere abicim fincan takımını unutmadım merak etme
  • hayırlı olsn @Gkhn_

ben vectra b kasa 2001 model arabama mercekli xenon almayı düşünüyorum var mı elinizde ?
  • Abicim elinde Hyundai Accent Admire için iç veya dış aksesuar mevcut mu?
  • selamlar .
    gökhan kardeş hayırlı olsun ben daha yeni üye olabildim .
    bir çok marka isimlerini bulundurman tavsiyelerde bulunman süper .
    dış modifiye (bady kit) markaları yanında bizim de olmamızı isterim .
    OPS Tuning sitesine bir lütfen konuşmuştuk neler yapabiliriz diye hatırlarsın .
    www.opstuning.com
    Saygılarımla .
  • Vectra B için malesef ...

Hyundai Accent için iç kokpit kaplaması gibi aksesuarlar mevcut dış ürün malesef.

Cengiz abim sağol.
  • merhaba gökhan arkadaşım
    seni yaklaşık 3 yıldır bu forumdayım;3 yıldır tanıyorum.

şimdi sana sormak istediğim 2003 model HONDA CIVIC için elinde bagaj üstü spoileri var mı?
    bunlar 2 çeşit oluyor biri m3 tipli incecik;diğeri ise biraz kalkık oluyor.
    poliset'in vardı sanırım
    heralde meliset'in de vardır.
    fiyatı nedir?

ben nette araştırdım baya
    satan bir arkadaş vardı;75 ytl fiyat veriyordu
    aslında ticaretini yapıyordu sanırım;normal kulanıcı değildi;çünkü çeşitler vardı diye yazıyordu

neyse uzatmayayım
    sende fiyatlar ne olur?
    bir de ben bu kasa için ebay sitesinde ledli arka stop gördüm ama türkiye'de ne yazık ki bulamadım.
    hiçbiyerde/hiçkimsede ledli arka stop yok.
    99 model ve 2007-2008 model civic'ler için var ama bizim kasa civic'ler için yok türkiye'de
    sen de var mı bu stoplardan?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.