Şimdi Ara

a

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trm97 -- 9 Nisan 2013; 18:00:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: muster

Merhaba arkadaşlar,
    Üniversite tercihlerinin yapıldığı bu dönemde Galatasaray Üniversiteli bir grup öğrenci olarak üniversitemizi doğru bir şekilde tanıtabilmek için GSÜ Tanıtım Hareketi'ni oluşturduk. GSÜ-TH'nin Rektörlükle ve Öğrenci Konseyiyle hiçbir ilişkisi yoktur.
    Tercih döneminde üniversitemiz hakkında bilgi almak için https://twitter.com/gsutanitim adresinden bize ulaşabilir. #GSUbirdevletuniversitesidir hashtagiyle bizi destekleyebilirsiniz.

Hocam o değilde benim sormak istediğm bişey var gsü de okuyanlarda lisede okuyanlar gibi kulüpte ayrıcalıklı mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İktisat mezunu olup Amerikada çalışabilen veya yüksek lisans yapabilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muster

quote:

Orijinalden alıntı: b437

İktisat mezunu olup Amerikada çalışabilen veya yüksek lisans yapabilen var mı?

Bu konuda ayrıntılı bilgiye sahip değilim ancak İngilizce seviyeniz yeterliyse bunu yapabilmeniz mümkün. Bunun yanında GSÜ İktisat öğrencileri Paris Sorbonne Üniversitesi İktisat diploması da alabiliyor.

Teşekkürler, iktisatın bağlı olduğu bölüm sıralamada 42.sıradaymış. Boğaziçine karşı çok büyük bir seçenek oldu benim için, tekrar teşekkür ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.