Şimdi Ara

A 101 Redmi 8 64gb 1149 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
11.330
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sabah iki şubeye gittim ikisinde de vardı siyah olan ben hediye alacağım için mavi arıyordum. 3 4 mağaza ile telefonla görüştüler hepsinde birer tane gelmiş sadece bir mağazada mavi vardı çalışan kişi abisine almış siyahla değiştirme teklifinde bulundum kabul etmediler siyahi aldım çıktım mecburen. Kağıthane sanayi mahallesi Seyrantepe arasındaki şubelerde sorgulama işlemi yaptım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimtuna

Ben epeyidir kullanıyorum. Nette gezinme, müzik ve radyo dinleme sıklıkla yaptığım halde 2-3 gün gidiyor şarjı. Çok kaliteli bir telefon. Pişman olmazsınız. Donma kasma yok. Kapasitesi gayet yeterli. Ekranı soluk filan değil gayet iyi. Kamerası da kötü değil eğer katalog çekimi yapmıyorsanız yeterli.

Bazı özellikleri çok hoşuma gitti. Mesela ben çok fazla radyo dinlerim. Kulaklık takmadan çalışan radyo hiç görmemiştim telefonlarda. Bunda o özellik var. Ayrıca androidin yeni özelliklerini çok iyi kullanıyor. Mesela 4441444 ü aradınız diyelim. Ekrana hemen Türk Telekom yazıyor. Veya mahalle çif köftecisini aradınız ekrana adıyaman çiğköfte yazıyor. sürekli arayıp kombinizi tamir edelim diyen 0212 li numaralar aradığında spam arıyor diyor Gerçi bunlar androidin özellikleri ama bunu stabil kullana bilmesi de önemli. İnternet hızı vs çok iyi. Pişman olmazsınız.
    Spam olayı android'in bir özelliği degil. Telefona ozel. Huawei ve Xiaomi'nin amiral sayilan 2 telefonunda bu ozellik yok. Her ikisinde de Android 9 var.

• Bir a101 klasiği. Her şubeye 1 adet geliyor ve onu bile geceden kapıda yatsaniz gene bulamıyorsunuz. Neden yok diyince 9000 şube var kolay mı diyorlar. Madem bundan kar ediyorsunuz 9000 şubeye 1 er tane göndermeyin 5 er 10 ar tane gönderin daha çok kar edin. Nasılsa alıcısı hazır. Yakında internet üzerinden aynı fiyata satar a101 çok sürmez. Ayrıca bu telefon tahmini 2 3 aya 1000 liranın altini da görür.

• tekkral34 kullanıcısına yanıt
    o özellik google telefon uygulamasının bir özelliği aslında :) s5 e pixel exp. rom kurdum onunla birlikte bu spam arama msj vs durumları direk geldi. bahsettiğiniz amiral gemilerinde kendi telefon uygulaması varsa tabiki çıkmaz
  • Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    truecaller
  • carpenokte kullanıcısına yanıt
    Gm önce servisini düzeltsin alalım. Beş para etmez firma

• Mağaza çalışanları hiç bir şubemizde yok deyip kestirip atıyorlar stok falan baktıkları yok. Ankara’da bulabilen var mı?

• Bizim burda yurtdışı kayıtlı red mi pro 8 128gb 1700 tl kupon tutarsa gidip alıcam ^^

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Samsung note 5 mi redmi note 8 mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: mrsmrc

Şu telefonda nfc olsa geceden nöbete dururdum kapısında. Normal kullanım için çok güzel fırsat olduğunu düşünüyorum.
    Nfc nerde kullanacaksınız

• quote:

Orijinalden alıntı: ÖZELKUVVET

Nfc nerde kullanacaksınız

Alıntıları Göster
    Desteklenen her alışverişte kullanmak isterim.
    Güzel bir özellik, hoşuma gidiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keahsonn K kullanıcısına yanıt
    Şimdiye kadar 2 GM kullanan yakınım, 3 tane Xiaomi 2 tane de hatırladığım Huawei var.
    Samsung iphone saymıyorum herkesi de bilmiyorum zaten.
    Ama ne GM kullanan ne Xiaomi ne de Huawei servise işimiz düşmedi.
    Ayrıca servise işi düşüp iphone harici memnun olmayan çok kişi elbette var.
    GM de herkes gibi yani, iphone almadıktan sonra tavsiye edilebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: carpenokte

Şimdiye kadar 2 GM kullanan yakınım, 3 tane Xiaomi 2 tane de hatırladığım Huawei var.
    Samsung iphone saymıyorum herkesi de bilmiyorum zaten.
    Ama ne GM kullanan ne Xiaomi ne de Huawei servise işimiz düşmedi.
    Ayrıca servise işi düşüp iphone harici memnun olmayan çok kişi elbette var.
    GM de herkes gibi yani, iphone almadıktan sonra tavsiye edilebilir.
    Elimde bozulan telefonlar hep GM ve Vestel oldu. Samsung Xiaomi ve iPhone hiç arıza çekmedim çok sukur

• albaywolf kullanıcısına yanıt
    Hocam ben perşembe günü sordum yok dediler. Çalışanlardan çok şüphe duymaya başladım. Yazın Samsung'un bi modeli için gittiğim şubede çalışanlarla tartışıp çıkmıştım dışarı. Biri var derken diğeri yok diyordu. Birçoğu ya kendi tanıdığına veriyor ya da kendine alıyor. Bu arada telefon ihtiyacı olan ve çok özellik istemeyen için gayet yeterli. 2 hafta önce 3\32 olanı kayınpedere aldım 1050 liraya. Ben şarjına hayran kaldım özellikle

• quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

Kardeşime almayı düşünüyorum. 1000-1250₺ bandında daha iyi telefon bulabilir miyim?
    Biraz daha ekleyip gm9 pro alınabilir.

• ÖZELKUVVET kullanıcısına yanıt
    Banka kampanyası oluyor onlarda çok işe yarıyor.

• İzmir'de hala var mı mağazada gören söylesin stok

• Nasil millet bu telefon sorun yasayan var mi ?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.