Şimdi Ara

A 101 Redmi 8 64gb 1149 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
1
Favori
11.330
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Kardeşime almayı düşünüyorum. 1000-1250₺ bandında daha iyi telefon bulabilir miyim?
  • Fiyat iyi gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreestanbuLL -- 7 Ocak 2020; 0:34:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlış bilmiyor isem 430 serisi fazla şarj yemiyor. Bu telefon da 5000 mah, 2-3 gün rahat gitmesi lazım. Kullanıcı başlığına bakayım.

• Gerek kasası, gerek ekranı, gerek performansı fiyatına göre gayet iyi bir telefondur. Kasa ve batarya olarak özellikle. Kamerası biraz soluk çeker ama iş görür. Daha iyi bir şey almak için üzerine en az 400 TL falan koyup note 8 almanız gerekir ki o da size kalmış.
  • ekranı soluk gibi geldi izlediğim videolarda, düşündürüyor beni. anneme almak istiyorum acaba sıkıntı yaşatır mı parlaklık görme okuma konusunda?

edit: bu fiyat aralığında (32-64 gb farkını gözardı ederek karşılaştırırsak) samsung galaxy m10s (super amoled) nasıldır? belki bir ihtimal(full hd+ ekran) honor 10 lite(birkaç ay içinde a101 uyguna sattı internet sitesinde) da listeye girer diye düşündüm. fikirleriniz nedir?
    https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/147722-241690-365740/honor-10-lite-32gb_samsung-galaxy-m10s_redmi-8-64gb/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crona -- 7 Ocak 2020; 6:3:27 >

• 150 lira daha verin gm9 pro alın. iki kat performans alirsınız amoled ekranda yanınıza kar kalır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Batarya, hızlı şarj, 4 GB ram, 64 lük hafıza artıları. İşlemci ve kamera eksi tarafı. Kasası plastik gövde ve kapak. Piyasaya göre 50-70 lira ucuz satacak A101.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Nétwork kullanıcısına yanıt
    Note 8 i 1400 tl civarına düşüyor arasıra.
  • Ben epeyidir kullanıyorum. Nette gezinme, müzik ve radyo dinleme sıklıkla yaptığım halde 2-3 gün gidiyor şarjı. Çok kaliteli bir telefon. Pişman olmazsınız. Donma kasma yok. Kapasitesi gayet yeterli. Ekranı soluk filan değil gayet iyi. Kamerası da kötü değil eğer katalog çekimi yapmıyorsanız yeterli.

Bazı özellikleri çok hoşuma gitti. Mesela ben çok fazla radyo dinlerim. Kulaklık takmadan çalışan radyo hiç görmemiştim telefonlarda. Bunda o özellik var. Ayrıca androidin yeni özelliklerini çok iyi kullanıyor. Mesela 4441444 ü aradınız diyelim. Ekrana hemen Türk Telekom yazıyor. Veya mahalle çif köftecisini aradınız ekrana adıyaman çiğköfte yazıyor. sürekli arayıp kombinizi tamir edelim diyen 0212 li numaralar aradığında spam arıyor diyor Gerçi bunlar androidin özellikleri ama bunu stabil kullana bilmesi de önemli. İnternet hızı vs çok iyi. Pişman olmazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahimtuna -- 7 Ocak 2020; 10:24:27 >

• Yahu note 8 yazanlar forumu da okumuyorsunuz acaba..bu telefon fiyatına göre gayet güzel tabi ben tercih etmem o ekran ve ppi ile lakin bunlara takılmayanlar için gayet iyi seçim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 7 Ocak 2020; 10:40:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim GM9 pro aldı 1320TL ye ve cidden harika telefon f/p anlamında.
    Bu telefona bu parayı verene kadar gm9 pro alınır.

• ben redmi 8a aldım 900tlye . benimki bile harikaysa bunu düşünemiyorum. portre modu çok iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimtuna

Ben epeyidir kullanıyorum. Nette gezinme, müzik ve radyo dinleme sıklıkla yaptığım halde 2-3 gün gidiyor şarjı. Çok kaliteli bir telefon. Pişman olmazsınız. Donma kasma yok. Kapasitesi gayet yeterli. Ekranı soluk filan değil gayet iyi. Kamerası da kötü değil eğer katalog çekimi yapmıyorsanız yeterli.

Bazı özellikleri çok hoşuma gitti. Mesela ben çok fazla radyo dinlerim. Kulaklık takmadan çalışan radyo hiç görmemiştim telefonlarda. Bunda o özellik var. Ayrıca androidin yeni özelliklerini çok iyi kullanıyor. Mesela 4441444 ü aradınız diyelim. Ekrana hemen Türk Telekom yazıyor. Veya mahalle çif köftecisini aradınız ekrana adıyaman çiğköfte yazıyor. sürekli arayıp kombinizi tamir edelim diyen 0212 li numaralar aradığında spam arıyor diyor Gerçi bunlar androidin özellikleri ama bunu stabil kullana bilmesi de önemli. İnternet hızı vs çok iyi. Pişman olmazsınız.
    s8'de de o özellik var. Özellik olarak nedir ismi bilmiyorum.

• XanthiN kullanıcısına yanıt
    eğer garantisiz kullanmayı göze alırsanız facebookta güvenilir satıcılar var. imei çakıyorlar telefona. pek sıkıntı çeken yok. ben geçen yıl alışveriş yapmıştım.
    XİAOMİ MOBİL CİHAZ SATIŞ PLATFORMUfacebook
    XİAOMİ MOBİL CİHAZ SATIŞ PLATFORMU
    https://www.facebook.com/groups/157995828352579/?ref=bookmarks
    o paraya note pro modeli alınabiliyor. ama yeni redmilerin kronik sıkıntıları var sanırım. şans işi biraz. satıcılar güvenilir ama ben olsam redmi almazdım. 2 ay sonra bir anda kapanan telefona müdahale etmezler.

• kullanıyorum çok da memnunum. 4g-bluetooth-gps açık şekilde 5-6 saat internet kullanımında 2gün şarzı gidiyor.
    Bataryası 5000mah işlemcisi geçen seneki snapdragonun 6xx serisinin yenilenmiş versiyonu ve çok az şarj harcıyor.

NOT: full ayarlarda oyun oynamak isteyen ve İyi kamera isteyenler almasın. Onun dışında F/P cihaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Madik1903

Batarya, hızlı şarj, 4 GB ram, 64 lük hafıza artıları. İşlemci ve kamera eksi tarafı. Kasası plastik gövde ve kapak. Piyasaya göre 50-70 lira ucuz satacak A101.
    Hocam ben 1200-1220 TL'ye Xiaomi Türkiye garantili bulamadım.
  • tgenc T kullanıcısına yanıt

• quote:

Orijinalden alıntı: citiraga

https://m.trendyol.com/xiaomi/redmi-8-64-gb-safir-mavi-cep-telefonu-xiaomi-turkiye-garantili-p-32226824?gclid=Cj0KCQiA9dDwBRC9ARIsABbedBOitu9T30c86xMeb-EMp1i_MMWLUZwhrY-JHcCzYNEb17hNrtwNEvUaAioLEALw_wcB
    Çek kullanma şansı oluyor mu bu üründe. Başka kart kampanyası vs var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: incubus

150 lira daha verin gm9 pro alın. iki kat performans alirsınız amoled ekranda yanınıza kar kalır.
    3-5 ay sonra takoz olarak arabada kullanmanda cabası olur.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.