Bildirim
A-C-İ-L C-E-V-A-P (TİPO 96 1.6 SLX ENJ.)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
bu model weber karbüratörlü,digiplex2 elektronik ateşlemeli hızlı rölanti sistemli cutofflu bir modeldir.enjeksiyonu yoktur.bu fiyat bana biraz pahalı geldi.7.5 edebilir.145bin km de su pompası, 4 tekerlek bilyası ,triger sistemi,kayışlar,debriyajkomple,fren ana merkez ve arka fren merkezleri,ön kaliperler tamirtakımı değişimi,alternatör ve marş dinamosu bakımı,amörtisör,ön salıncaklar,rotiller gibi parçaların değişmesi gerekebilir....bunlar da 1.200 ytl civarında serviste...800 ytl civarında sanayide tutabilir...yakıt durumu bujiler ve hava filtresi yeni tutulduğu sürece uzun yolda 5.6 lt/100km,şehir içi ortalama da 10.5 lt/100km civarındadır.... 95 oktan kurşunsuz benzin kullanılır...97-100 oktanda kurum yapar,çekiş düşer yarar yerine zarar görebilir....quote:
Orjinalden alıntı: fecihi
arkadaşlar Fiat tipo almayı düşünüyorum. 1.6slx tek nokta enjk.lu 96 model boya da ön kaputu aşırı solmuş kmsi 145000 de fiyat olarak 8500 deniyor acil cevabınızı beklityorum. bir de yakıt durumunu belirtirseniz sevinirim. tüp yok
-
Bence fiyatı biraz fazla kilometreside yüksek görünüyor. Bence 97-98 i.e SLX MPİ al! -
96 slx biz 1 ay önce sattık klimalıydı
orijinaldi tamamen araba
10 milyara vermiştik
senin dediğin fiyat ucuz geliyor
eğer araba temizse al derim... -
Arkadaşlar önceki açmış olduğum konu başlığını buldum
Arabayı 8.5 a aldım. bir yıl oldu. alım satım dahil 1500 masraf ettim tüp(550)+alımsatım(400)+2kışlık 2 yazlık lastik(400)+500 genel bakım amortisör,termostat değişimi felan...
kesinlikle tipo aldığıma bir sefer bile pişman olmadım. verdiğim paraya göre üst düzey konforlu bir araba.....
TİPO bir EFSANEDİR. Efsaneler ölmezzzzzzzzzzzzzzzzzzz -
quote:
Orjinalden alıntı: fecihi
arkadaşlar Fiat tipo almayı düşünüyorum. 1.6slx tek nokta enjk.lu 96 model boya da ön kaputu aşırı solmuş kmsi 145000 de fiyat olarak 8500 deniyor acil cevabınızı beklityorum. bir de yakıt durumunu belirtirseniz sevinirim. tüp yok
Sadece ön kaput solmuşsa o zaman tavan da boya var demektir. Öncelikle alacağın araba boya istediği için boya yaptırman gerekecek. Buda nerden baksan 700-800 YTL. Birde tüp taktırdığını düşünürsek 600-700 YTL. Yani araba yaklaşık 10 milyara falan geliyor. Eğer tüp taktırmadan kullanmak istersen ocağın söner bilmiş olur.
Yakıt konusuna gelince şehir içi ortalama km başına 250 bin. Şehir dışıda 200 bin civarı yakar. Tabi ortalama olarak verdim bu rakamları önemli olan nasıl kullanacağın.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X