Şimdi Ara

A.C. Milan Taraftar Köşesi #SempreMilan (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.147
Cevap
20
Favori
253.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Nevzat-FC INTER

Fanatik Inter liyim

Ama Milan a karşı da düşman değilim.

İki takımın da Avrupada başarılı olmasını isterim

Ne zamandan, kaç yıldan beri Inter'lisin, meraktan soruyorum sadece.

Takım tutmada fanatiklik konusunda da benim kadar manyağı yoktur herhalde, ancak kendimi bildim bileli de azılı Inter düşmanıyım aynı zamanda. Sevmediğiniz Avrupa takımları konusu vardı, orada dışa vurmuştum nefretimi, sen de biz kendi halimizde takımız falan demiştin hatırlarsın. Inter'in Avrupada başarılı olduğu ender görülen bir şeydir ama, bak yine tutamadım kendimi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 3 Ocak 2011; 13:18:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

quote:

Fanatik Inter liyim

Takım tutmada fanatiklik konusunda da benim kadar manyağı yoktur herhalde, ancak kendimi bildim bileli de azılı Inter düşmanıyım aynı zamanda. Sevmediğiniz Avrupa takımları konusu vardı, orada dışa vurmuştum nefretimi, sen de biz kendi halimizde takımız falan demiştin hatırlarsın. Inter'in Avrupada başarılı olduğu ender görülen bir şeydir ama, bak yine tutamadım kendimi.

İnter Milan'ın yan sanayisi gibi bişey bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

quote:

Fanatik Inter liyim

2005 ten beri Inter liyim. Evet, ben açmıştım konuyu hatırladım.

Dediğin gibi Inter uzun yıllar avrupada sessiz kaldı. Inter i seçmemdeki neden de bu aslında. Ben de sosyal hayatta suskun, çok konuşkan olmayan biriyim.
    Renklerini seviyorum.Özellikle Barcelona karşısındaki muhteşem direnişleri, Geçen yılki başarısı beni artık tamamen Inter e bağladı diyebilirim. Oyuncularının hastasıyım, özellikle cambiasso (orjinal forması bile var) Ayrıca takımda bir kaybedicilik vardı geçen yıla kadar. Ne kadar iyi olsa da kadrosu şanssızlığı kıramıyorlardı, aynen benim gibi. Ayrıca takımın adı Internazionale yani uluslararası demek. Kapıları tüm yabancılara açık. Bildiğim kadarıyla ırkçılık da yapmıyorlar bu nedenle. Kısaca Inter benimle özdeşleşmiş bi kulüp ...... Daha bunun gibi birçok nedenden dolayı Inter liyim

Ayrıca İtalyan takımlarına sempatim var. Milan düşmanı olduğum için değil Inter taraftarı olduğum için Milan ın da başarılı olmasını isterim

@Reznov_Viktor

Inter; Milan ın yan sanayisi demek biraz ağır olur. Statlarımız aynı olsa da ve Milandan ayrılarak oluşsak da artık tamamen farklı bir takımız.

• Ronaldinho'yu Tutamadığımız Kötü Oldu..

Ama Cassano Hayırlı Olsun Cümlemize..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reznov_Viktor

Bu söyleyeceğimi HyperioИ iyi bilir;

Milan, Paolo Maldini ise
    Inter, Giacinto Facchetti idir.

Dağılın.

Abartmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Odinn#21

quote:

Milan, Paolo Maldini ise

Dağılın.

Abartmayın.

+

Javier Zanetti (son yıllardaki performansını her ne kadar eleştirsem de )

• quote:

quote:

quote:

Milan, Paolo Maldini ise

Dağılın.

Abartmayın.

+

Javier Zanetti (son yıllardaki performansını her ne kadar eleştirsem de )

+'ları kurcalama, Milan karlı çıkar.

• Tamam özür dilerim
  • Cassano'nun dünkü maçtaki fotoğrafı

A.C. Milan Taraftar Köşesi #SempreMilan
  • Zlatan coşturmuş

• Zlatan rahat durmuyor yine adam ne yapsa antipatik gelmiyor bana
  • quote:

quote:

Milan, Paolo Maldini ise

Dağılın.

Abartmayın.

Haha.

Facchetti'myiş..
    64 yaşında adamdam bahsediyor ya. Maldini varken.

• Cagliari macinda Pato'dan gol bekliyorum. " Geri dondum, burdayim ! " mesajini vermek isteyecektir. Pirlonun olmayisi biraz can sıkıcı .. Mac 1-1 biter yada 0-1 kazaniriz umarim .
  • Robinho da yok. Bir kaç eksik daha vardı ama. Allegri zorlanacak kadro kurmada.

River Plate başkanı Lamela için Avrupa'ya gelmiş. Milan ve Bayern ilgilenenler. Milan'ın bir yöneticisiydi sanırım aklımda değil, Milan'ın Benfica'lı Coentrao ve Luiz ile ilgilendiğini doğrulamış. Al Ahly maçını izleyenlerin yorumu ise Montelongo'nun hızlı olduğunu söylüyor. Takip edenler Abate'den iyi diyor. Niye kullanılmıyor, kiralık adam sezonda kadrolara bile davet edilmiyor anlamıyorum. Gollerden birini atan Beretta da beğenilmiş, ilk kez yazın Emirates Cup'ta izlemiştik onu da. Verdi ve Merkel de var, gençler şu an iyi gibi.
  • Ronie Fener'e diyolar inşallah onu da 2. tuttuğum takımda görmek isterim açıkcası
  • 74 yaşındaki tecrübeli politikacı, 1986 yılında satın alıp, başkanlığını üstlendiği ülkenin en önemli futbol kulüplerinden Milan’ın hükümet desteğine sahip olduğunu belirtti. Yarın deplasmanda oynanacak Cagliari maçı için takımını kamp yaptıkları başkent Roma’da ziyaret eden Berlusconi, “Milan kazandığı zaman parlamentodaki herkes benimle birlikte seviniyor. Ama mağlup olursak hepimiz biraz üzgün oluyoruz” sözleriyle hükümetinin Milan’a açık destek verdiğini ortaya koydu.
    Milan’ın kazanmasının sadece takım için değil tüm İtalya için iyi olduğunu savunan Berlusconi, “Çünkü böylece parlamentoda mutlu yüzler oluşuyor, bu da ülkenin faydasına. Oyuncular, galip gelmenin sorumluluğunu taşıyorlar. Bunun Başbakanı, milletvekillerini ve taraftarları da mutlu ettiğinin farkındalar” diye konuştu.

Berlusconi

• quote:

Orijinalden alıntı: HyperioИ

quote:

quote:

Milan, Paolo Maldini ise

Dağılın.

Abartmayın.

Haha.

Facchetti'myiş..
    64 yaşında adamdam bahsediyor ya. Maldini varken.

Ya gören de Facchetti kraldır dedim sanacak. Inter boş ekip değil. Ondan şeettim. Yoksa Maldini'ye tarihin en iyi savunma oyuncusu(Beckenbauer dahil) dediğimi bilmiyorsun sanki.

Ayrıca Berlusconi'ye derler, hükümetini adam et, sen hatunlarla yatıp kalktıkça gülsünler, somurtmak gibi bir dertleri olmaz diye.

• benide eklermisin Milanlılar listesine
  • quote:

Orijinalden alıntı: lord_kong

benide eklermisin Milanlılar listesine

Ekleyeyim
  • Ronaldinho gitmesin.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.