Şimdi Ara

A.C. Milan Taraftar Köşesi #SempreMilan (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.147
Cevap
20
Favori
253.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Nevzat-FC INTER

quote:

Orijinalden alıntı: Reznov_Viktor

Lazzari iyidir. Hele ki allegri 3 ortasaha ile devam edicekse bu tip oyuncular şart.

Cinsel içerikli reklamlar çıkmış diyolar

Abbiati önemli bi kayıp bence Amelia hiç iyi değil

Olur mu dostum ya, Amelia bence mükemmel bir kaleci.

Belki ilk onbir için kusursuz diyemeyiz ama harika bir yedek olduğunu kesinlikle söyleyebilirim. Bizim Castellazzi den kat kat iyi

Kritik goller yediği için.

Bu arada

Benden sana hediye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caped 117 Crusader -- 8 Ocak 2011; 23:38:06 >

• AC Milan ve Flamengo kulüpleri, Brezilyalı orta saha oyuncusu Ronaldinho'nun transferi konusunda anlaşmaya vardılar.

Milan kulübü asbaşkanı Adriano Galliani Flamengo kulübü başkanı Patricia Amorim ile yaptığı görüşmenin ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Ronaldinho'nun Flamengo'da oynama ihtimali %99" ifadelerini kullandı.

30 yaşındaki oyuncuya Milan kulübü kulüp bulmasını söylemiş, Ronaldinho'da eski kulübü Gremio'da forma giymek istediğini ve bu kulüp ile anlaşmaya vardığını söylemişti.

Bunun yanı sıra Flamengo başkanı Patricia Amorim yaptığı açıklamada, "Flamengo ve Milan kulüpleri bu transfer üzerinde anlaşmaya vardılar. Ronaldinho ile anlaşmamız için 2 veya 3 güne ihtiyacımız var" şeklinde konuştu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caped 117 Crusader -- 9 Ocak 2011; 12:58:41 >
  • Di Natale koydu çocuğu.

Ben bunu yazarken Zlatan barajdaki Zapata'ya kastetti. Yığdı dağ gibi zenciyi yere.
  • Yalnzı Seedorf takımı yönetemiyor. Pirlo şart.

Ayrıca Abate bizim Sabri gibi. İleri isabetli pas atamıyor herifçioğlu. 34lük Oddo oynasa çok daha iyi yeminle.

Bonera'nın işlevi kalaslık. Yürüyen kalas herif. Yepes denense 2-3 maç en azından.

-----

Yazarken Zlatan Pato'ya attırdı sonunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ñolofinwë -- 9 Ocak 2011; 16:48:17 >
  • Herifçioğlu kalas olmayı bile beceremedi. Bonera'yı sallandıracaksın ipte.

-----

15 dakika sonra editi: Amelia-Bonera-Abate el ele, Di Natale'yi gol kralı yapan günlere. Haydin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ñolofinwë -- 9 Ocak 2011; 17:30:40 >
  • MÜTHİŞ ŞEYLER OLUYO MAÇTA GOLLLL PATOOOOO
  • Kaleci yok,stoper yok,bekler zaten yok! 4 gol yememiz son derece normal.Ama ofans hattımız da iyiydi gerçekten.Pato ve Ibra iyi oynadılar.Cassano'da oyuna girdikten sonra 2 asist yaptı umarım böyle devam eder.Ayrıca Pirlo'nun yokluğu da çok hissedildi...
  • O Bonera'da ısrar eden beynini s..... senin Allegri. Milan'da oynayan bir stoper bu kadar mı işlevsiz olur ya.
  • Amerikalı bir stoperi vardı Milan'ın noldu ona
  • Onyewu Zlatan ile takıştığı için Kadro dışı bıraktılar Keko'yu.

Zlatan büyük adamsın yine attın golünü.
  • @Alex dé Souza

herşeyi anlatıyo

Bonera'yı oynatan aklın be ta....
    Ne buluyosunuz anlamıyorum ki 3. sınıf bi topçu eğer böyle devam ederse Allegri ile Bonera'nın arasında bişey var zannedicem

Maçın özeti

Maç hakkındaki yorumum Abate=Sabri Sarıoğlu

Pato ve Ibra çok iyi ikili olur.
    Seedorf artık emekli olmalı

• Bonera seni futbolcu yapanın ben.

Allahın cezası.Delircem ya !
  • quote:

@Alex dé Souza

herşeyi anlatıyo

bu ne yav

• Yalnız video'yu koymanızdaki amacı çözemedim.
    yani suç İbra'da ama kabak onyewu'ya patladı demek istiosanız olabilir ama videoyu gösterip onyewu ile ibra arasında bunlar olmuş diyorsanız onda bi hata var.
    Video'daki Strasser
  • quote:

Orijinalden alıntı: HyperioИ

Yalnız video'yu koymanızdaki amacı çözemedim.
    yani suç İbra'da ama kabak onyewu'ya patladı demek istiosanız olabilir ama videoyu gösterip onyewu ile ibra arasında bunlar olmuş diyorsanız onda bi hata var.
    Video'daki Strasser

Doğru söylüyosun yahu Fail olduk

• Yanlış video koyulmuş.Orada tekme attığı Onyewu değil.Başka bir futbolcuya çatıyor orada.
  • Video hatası için herkesten özür dilerim. Video'yu ararken Onyewu ve Ibra'nın birbirinin boğazını sıktığı kavganın videosunu aramaya çalıştım da bu sandım izlemeden attım videoyu.

Onyewu vs. Ibra kavgasında ben t.d. olsam veya başkan olsam Ibra'yı tutarım Onyewu bi işe yaramayacağı için. Bu da Onyewu'nun oynamaması için bir sebep. Ayrıca çok sık sakatlanan bir oyuncu olduğu için de pek tercih edilmiyor.

Bu arada Jankulovski nerde
  • 385tl Milan'dan yattı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HitEmUp

385tl Milan'dan yattı.

Üzüldüm açıkcası. Aslında maçı döndürürdük ama Bonera ve Amelia denen 2 mal yüzünden 2 puan kaybettik.

Ben burda maç öncesi kadroları paylaşıyodum aslında bu hafta olmadı bazı işlerim yüzünden. Sana önerim Bonera denen ismi kadroda gördüğün zaman Milan'dan uzak dur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alex dé Souza

quote:

@Alex dé Souza

herşeyi anlatıyo

bu ne yav

böyle bir takımın başarılı olması çok zor.adam eşek şakası yapıyor öbürüde ne güzel vurdun baba helal diyor... milan sen bu hallere düşecek takımmıydın?

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.