Şimdi Ara

A.C. Milan Taraftar Köşesi #SempreMilan (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.147
Cevap
20
Favori
253.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gitmez belki bonserviste hiçbir klüp anlaşamıyo alt tarafı 8 m
  • Ronaldinho Gremio ve Flamengo ile anlaşmış, bu takımlar bir iki güne basın toplantısı düzenleyecekmiş. Bir iki güne resmileşecek deniyor. Ama şu kesin ki Ronaldinho-Milan bitti artık, EPL'de oynamaya da gözü yemiyor sanırım ille de Brezilya diyor. Blackburn oldukça cazip bir teklif yaptı çünkü.

Bu arada yarınki eksiklere bir kaç kişi daha eklesen 11 çıkar, zor olacak gibi Cagliari maçı.
  • O bonera, oddo felan oynarsa hiç izlemem maçı
  • MILAN: Abbiati; Abate, Bonera, Thiago Silva, Antonini; Gattuso, Seedorf, Ambrosini; Merkel; Pato, Robinho.

Cagliari maçı ilk 11'i
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reznov_Viktor
    MILAN: Abbiati; Abate, Bonera, Thiago Silva, Antonini; Gattuso, Seedorf, Ambrosini; Merkel; Pato, Robinho.

Cagliari maçı ilk 11'i

Maç oynanıyor, ilk yarı bitti usta. Geç olmadı mı biraz?
  • Sorma hocam maç saatinden haberim yoktu açıkcası nette gördüm

1-0 zar zor yenmişiz Cagliari'yi. Strasser gibi bi genç yeteneğin oynamasına ve üstüne gol atmasına sevindim açıkcası. Cassano'da faydalı olucak gibi gözüküyo.
    1-0 oldu bizim oldu iyi oldu

• O kadar kötü futbola piyango gibi galibiyet oldu bu. Cagliari'nin de Milan'ın da kaçırdığı goller vardı. Juventus yenildi, Lazio takıldı, akşama Inter-Napoli. İyi oldu bu galibiyet, aynı zamanda Roma ve Palermo'ya da yaradı. Milan'ın ne olduğunu en iyi Tottenham maçlarında görecekmişiz gibi geliyor bana.

Adam yokluğundan Merkel'le başladık, sonra Strasser girdi. Attığı gol hafif ofsayt gibiydi ama süzmesi zor o pozisyonu. Merkel'i yazdan beri oynadığı sürece izliyorum, iyi futbolcu olacak.
  • Alexander Merkel Kimdir ?

Merkel

A.C. Milan Taraftar Köşesi #SempreMilan
  • Angela Merkel

• Cassano ne yapmış öyle. Hiç uslu durmuyor hiç.

• Olur öyle
  • Serie A ekiplerinden AC Milan'ın gönderdiği Brezilyalı yıldız Ronaldinho, bugün Rio de Janeiro'da menajerliğini yapan ağabeyi Roberto de Assis ile bir basın toplantısı düzenledi.

Kardeşinni geleceğiyle ilgili kesinleşmiş bir kararın olmadığını söyleyen de Assis, "Ronaldinho'nun takımdan ayrılma talebi AC Milan tarafından kabul edildi. Ancak sözleşmesi feshedilmedi. Kardeşim Brezilya'ya dönmek istiyor. Gremio, Palmeiras, Flamengo ve Corinthians ile transfer için görüştük. Ancak artık top Ronnie'de. Hangi takıma gideceğine o karar verecek" ifadelerini kullandı.

Daha sonra sözü alan Ronaldinho, "Gremio benim yetiştiğim kulüp. Palmeiras'ta ise Scolari var. Flamengo'nun da harika bir kulüp olduğunu unutmamak gerekiyor. Benim için karar vermek hiç de kolay değil. Kararımı ekonomik nedenlerle vermeyeceğimi belirteyim. 2014'te Brezilya'da bir Dünya Kupası düzenlenecek ve ben o kadronun bir elemanı olmak istiyorum" şeklinde konuştu.

AC Milan'ın 30 yaşındaki Ronaldinho için bonservis bedeli talep etmekten vazgeçtiği iddia ediliyor.

Tam bir gerizekalı

• Serie A'nın dev ekiplerinden Milan, Ronaldinho ile ilgili kararını verdi. Haziran ayında sözleşemsi bitecek olmasına rağmen, devre arasında kulüpten ayrılmak istediğini belirten Brezilyalı yıldız futbolcunun takımdan ayrılmasına izin verildi.

Milan Kulübün'nün başkan yardımcısı Adriano Galliani yaptığı açıklamada, 2014 Dünya Kupası'nda oynamak için kendini daha iyi göstereceği bir takıma transfer olmak isteyen Ronaldinho için, "Bize ayrılma kararını açıkça söyledi. Şimdi Milan ve Ronaldinho oturup ortak bir karar alacak" dedi.

FIFA tarafından yılın oyuncusu ünvanına da layık görülen Ronaldinho ayrılık kararıyla ilgili olarak, "Ben Brezilya'da şampiyonluk yaşamadım. Brezilya'ya dönerek artık kariyerime burada devam etmek istiyorum. Milan ile anlaşmaya vardım. Futbol hayatımın son yıllarında Brezilya'da özgürce yaşayacağım" şeklinde açıklamada bulundu.

Ronaldinho'nun hem kardeşi, hem de menajeri olan Asis ise transfer konusunda, "Milan'dan ayrılma talebimiz olumlu karşılandı fakat sözleşmenin feshi gibi bir durum söz konu değil. Bir çözüm bulacağız" derken, salı ya da çarşamba günü yıldız futbolcunun hangi kulüpte kariyerine devam edeceğinin netleşeceğini dile getirdi.

Ronaldinho'yu isteyen kulüpler arasında eski kulübü Gremio'nun yanı sıra, Flamengo ve Luiz Felipe Scolari'nin çalıştırdığı, Lincoln'ün formasını giydiği Palmeiras bulunuyor.

• quote:

Futbol hayatımın son yıllarında Brezilya'da özgürce yaşayacağım

Açıkça kabul etti sonunda yani Avrupa'daki disiplinin kendisine fazla geldiğini.
  • Ronaldinho %99 Flamengo'da, Flamengo Milan'a 3 m euro gibi bir rakam ödemeye hazır, anlaşma sağlanmış gibi görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

Ronaldinho %99 Flamengo'da, Flamengo Milan'a 3 m euro gibi bir rakam ödemeye hazır, anlaşma sağlanmış gibi görünüyor.

3m ?

Zarar ettik desene
  • hoop yanlış konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kramers Lawyer -- 8 Ocak 2011; 19:50:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gremory

hoop yanlış konu

anlamadım
  • Lazzari iyidir. Hele ki allegri 3 ortasaha ile devam edicekse bu tip oyuncular şart.

Cinsel içerikli reklamlar çıkmış diyolar

Abbiati önemli bi kayıp bence Amelia hiç iyi değil
  • quote:

Lazzari iyidir. Hele ki allegri 3 ortasaha ile devam edicekse bu tip oyuncular şart.

Cinsel içerikli reklamlar çıkmış diyolar

Abbiati önemli bi kayıp bence Amelia hiç iyi değil

Olur mu dostum ya, Amelia bence mükemmel bir kaleci.

Belki ilk onbir için kusursuz diyemeyiz ama harika bir yedek olduğunu kesinlikle söyleyebilirim. Bizim Castellazzi den kat kat iyi

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.