Şimdi Ara

a character with that name already exists???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • a character with that name already exists beyler yeni gelen hc ye girdim oyun yüklemedi bekledim 2 3 alt f4 cektim girdim tekrar bu hatayi verdi :S nedir bu :S

• dün akşam bana da aynısı oldu.Diğer karakterimle ticket attım böyle bi durum oldu diye, sabah cevap vermişler, karaktere girebildim, şuan oynuyorum.
    Sanırım bug gibi birşey bu, ticket at sende hemen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_GodFather.

a character with that name already exists beyler yeni gelen hc ye girdim oyun yüklemedi bekledim 2 3 alt f4 cektim girdim tekrar bu hatayi verdi :S nedir bu :S

Sen oyundan çıksan da, serverdaki bağlantın tam olarak kesilmiyor. Yani sen oyunda olmasan da bir süre sanki karakterin oyundaymış gibi oluyor. O sebeple tekrar oyuna girdiğinde doğal olarak bu isimde bir karakter zaten halihazırda oyunda bulunuyor hatası alıyorsun.

Böyle şeyler genelde Alt+F4 yapıp, özellikle loading ekranında Alt+F4 yaparsan olur.

Panik yapmaya gerek yok, 4-5 dakikaka login olma, sonra tekrar gir. Bir problem çıkacağını zannetmiyorum.
  • Dünkü coren direbrew dungeonunda sıkı sık herkesin yaşadığı durum bu.. benim shamanda stuck kaldı.. ne zman girmeye çalışsam hata verdi.. 15-20 dk sonra relog olmayı denedim orgrimmardaydım ve çantama görev tamamlanınca gelen bardak düştü
  • quote:

Orijinalden alıntı: tosunpasa

Dünkü coren direbrew dungeonunda sıkı sık herkesin yaşadığı durum bu.. benim shamanda stuck kaldı.. ne zman girmeye çalışsam hata verdi.. 15-20 dk sonra relog olmayı denedim orgrimmardaydım ve çantama görev tamamlanınca gelen bardak düştü

Hmmm... Brewfest başladı demek?
  • evet dostum başladı.. 510 stamina trinketleri, dodge ve klasik AP, SP proclayan 365 level trinketker. en dikkat çekici olanı ise 2.00 hızındaki dagger... alakasız bir şekilde priestime düştü.. roguela girdim düşmedi.. umarım event bitmeden alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: tosunpasa

evet dostum başladı.. 510 stamina trinketleri, dodge ve klasik AP, SP proclayan 365 level trinketker. en dikkat çekici olanı ise 2.00 hızındaki dagger... alakasız bir şekilde priestime düştü.. roguela girdim düşmedi.. umarım event bitmeden alırım

yaw bu uqestleri nasil yapicaz bitanesi verdi keçiye bindim öyle gidiyor birde stouot diyte bir quest verdi bira falan iciyorum ama olmadi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.