Şimdi Ara

A-CLASS (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.124
Cevap
54
Favori
353.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: atomic___

arkadaşlar AMG Sport A200 + Cam Tavan 75000 tl ye anlaştım dün bayiyle. Bayi ismini veremeyeceğim ama biraz pazarlıkta zorlayıcı olun Merco bu aracı tanıtmak için bayilere baya bi insiyatif vermiş fiyat konusunda. Heyecanla bekliyorum şimdi. Araç gelsin ss ler hemen burda;)

Fiyat çok iyi.Dizelllerde böyle bir indirim yapmadılar.Hayırlı olsun.(Dizelde en son aldığım fiyat 68 di)
    Bu arada 68 fiyatını 3 araç ile alabilmişken siz tek araç için yüzde 15 indirim almışsınız, gerçekten süper bir indirim.Sizden rica etsem bayi ismini vermeyin ama 3 adet dizel (tek kişi üzerine), style paket için fiyat alabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozer45 -- 12 Eylül 2012; 14:49:46 >
  • quote:

arkadaşlar AMG Sport A200 + Cam Tavan 75000 tl ye anlaştım dün bayiyle. Bayi ismini veremeyeceğim ama biraz pazarlıkta zorlayıcı olun Merco bu aracı tanıtmak için bayilere baya bi insiyatif vermiş fiyat konusunda. Heyecanla bekliyorum şimdi. Araç gelsin ss ler hemen burda;)

hAYIRLISI OLSUN
  • atomic kardeş 88.500 TL LİK aracı çok iyi fiyata almışsın.Bu kadar yüksek kar marjı varmı ? Bu araçlarda gerçekten çok merak ettim. Araç modeli ve fiyatı doğrumu? Aynı araçtan bende sipariş vermeyi düşünüyorum.
  • Bizim trabzonda fiyatlar daha belli değil 1ay sonra belli olacak dizeli de ancak seneye gelir diyorlar fiyat sorunca acele etmeyin deyip daha aylar sonra gelecek arabaya verilen fiyat gelince değişir boşuna fiyat alıp kapora vermeyin dediler ısrar edince dalga geçti satici

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uciftci

quote:

Orijinalden alıntı: @evren

mrb
    bmw1 serısı dusunuyordum
    bır arkadasım mercedes a serısıne bak dedı ve bmw 1 serısınden daha hosuma gıttı.olumlu msgları da gorunce ıcım ısındı araca.
    fakat a serısıne cok fransızım hıc bılgım yok

dızel otomatık vıtes
    motor secenegıne acıgım
    sunrooof suz dıgıtal klıma hız sabıtleyıcı ve on sıs farlı bı arac ıstıyorum(ekstra fazla bı ozellık ıstemıyorum kısacası)

hangı model benım ıcın uygun ve fıyat ne cıvarlarda olur

tesekkurler

Diesel otomatik vites modelleri 2013 yılından sonra geleceği için size uygun bir araç ilk etapta gelmeyecektir.

tesekkurler

• quote:

Hayırlı olsun.ama acayip insiyatif varmış adamda. Hangi bayi acaba öğrenme şansımız varmi

• quote:

dediğim gibi oradaki temsilcilere baya bi insiyatif verilmiş durumda. Aracı 2012 nin sonuna kadar piyasada göstericekler. 2013'de fiyatlar çok başka olucak bunu da soyliyim.

Valla 2013 te fiyat nası farklılık gösterir bilmem ama fiyat artarsa isleri gercekten zor

• quote:

Oha bu gerçek mi ? Nasıl bir inisiyatif bu ? AMG A200 + Panoramik açılır cam tavan konfigüratörde 87.535,80 TL tutuyor.
  • Arkadaşlar bayiyi söyleme şansım yok. ordaki bayanla bu şekilde konuştum. Ben 3 4 gün pazarlık yaptım almanyadaki araçların fiyatlarından tutunda her bir ek özellğin almanydaki fiyatıyla burdaki fiyatlarını önlerine sundum. üzerine koyulan kar paylarını koydum. Alırken uyanık olun heyecan yapmayın Mercedes diye. bende ilk kez mercedes sahibi olacağım ama önlerine tüm bilgileri koyunca insanı kandırmaları zor. Mercedes şu an bu aracı sırf reklam amacıyla satacak 2013 e kadar. arabanın tutmama ihtimali yok diyorlar zaten. herkese göstericekler önce millet beğenicek 2013'te de fiyatlar uçacakmış. bana bizzat bilgiyi veren mercedeste otomobil satışından sorumlu kişi. Almanyada brifing verilmiş bu otomobille ilgili ve aynen bunları söylemişler. Ben bu fiyatlara kadar alabileceğinizi göstermek için paylaştım bu bilgileri de belki 3 5 arkadaşa faydam olur boş yere kazık yemez diye. bu fiyatta bile ben size soliyim bayi en az 2 3 bin lira kar yapıyodur.

• quote:

Arkadaşlar bayiyi söyleme şansım yok. ordaki bayanla bu şekilde konuştum. Ben 3 4 gün pazarlık yaptım almanyadaki araçların fiyatlarından tutunda her bir ek özellğin almanydaki fiyatıyla burdaki fiyatlarını önlerine sundum. üzerine koyulan kar paylarını koydum. Alırken uyanık olun heyecan yapmayın Mercedes diye. bende ilk kez mercedes sahibi olacağım ama önlerine tüm bilgileri koyunca insanı kandırmaları zor. Mercedes şu an bu aracı sırf reklam amacıyla satacak 2013 e kadar. arabanın tutmama ihtimali yok diyorlar zaten. herkese göstericekler önce millet beğenicek 2013'te de fiyatlar uçacakmış. bana bizzat bilgiyi veren mercedeste otomobil satışından sorumlu kişi. Almanyada brifing verilmiş bu otomobille ilgili ve aynen bunları söylemişler. Ben bu fiyatlara kadar alabileceğinizi göstermek için paylaştım bu bilgileri de belki 3 5 arkadaşa faydam olur boş yere kazık yemez diye. bu fiyatta bile ben size soliyim bayi en az 2 3 bin lira kar yapıyodur.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ysffaydn

Yorumlarinizi bekliyorum

ysffaydn ben de mercedes a serisi almayı düşünüyorum benim de durumum seninle aynı sayılır. benim de bir yakınım diyaliz hastası ve ötv muafiyeti ile araç almayı düşünüyorum. mercedes a nın gelmesini bekliyorum. birlikte hareket edebiliriz.

yukarıda kı 2. alıntı bu uyenın sakat bırısının otv ındırımınden faydalanmasına karsılık yazdıgı yazıdır.
    nedne insanları kandırıp galeyana getırıyorsunuz anlamıyorum ? bu forumda ozellıkle a class konusunda ben 90 bınlık aracı 75 e aldım yok 80 bınlık aracı 72 ye aldım " ama sormayın nereden nasıl aldım " yazan herkes bana gore ortalıgı bulandırmak ıcın boyle yazıyor.sonucta bır kısı xxx fıyattan aldıysa bu demek oluyor kı o bayıden baska kısılerde aynı fıyata alabılırçhem bayının satısları artar.hangı bayı arac sattıgı musterının baska musterı getırmesını ıstemez ki ? ama donanımhaberde ne yazık kı bu sekılde kuyuya bır tas atan ınsan sayısı her gecen gun artıyor.
    arkadaslar madem aldınız teklıfı vs arac gelınce faturanızı ozel bılgılerınız gızleyıp scanlrsınız bızde helal olsun derız.daha yenı cıkmıs pıyasada 1 tane bıle olmayan arac ıcın % 10- % 15 ındırım aldım dıyenler kesınlıkle dogruyu soylemıyor.ozellıkle mercedes olunca arac buna ınanmak ımkansız.cunku mercedes fıyatları tl.arac tr ye eu ıle gelıyor ama tl ıle satıyor.son 10 gunde euro zaten % 10 arttı.yukarıda kı uyelerın dedıgı gıbı % 15 ındırım olsa bu da demek oluyor kı mercedes aracta su anda % 25 ındırım yapıyor.kım ınanır buna ?

madem oyle bende bugunxx mercedes bayısıne gıttım dızel style paket xenon ve sunrooflu arac ıcın 72 bın lıra fıyat aldım.ama nereden aldıgımı soyleyemem cunku devlet sırrı !!
    hadı bakalım bu tasıda cıkarın kuyudan..

• Arkadaşım ben bayiden aldığım fiyatı söylüyorum bana geliceği fiyatı söylemiyorum sana. Bu fiyat üzerinden ben ötv indirimi alacağım. Neyi galeyana getiricem herkes merak ediyor bu aracı bilgi edinmek istiyor bende birileri daha faydalansın diye paylaşıyorum. benim yazdığım fiyat normal birisinin bayiden alabileceği fiyat. ben bu fiyat üzerinden ötv indirimi alacağım ayrıyetten. bilmem anlatabildim mi şimdi. ne meraklısınız ya başkasının az bişey faydalı bişey paylaşınca baltalamaya. kadın bana insiyatifini sonuna kadar kullanmış ben şimdi onun kim olduğunu nerde olduğunu söylesem etik olurmu. bana o fiyattan verirmi o aracı sonra. az uyanık olun ya rica ediyorum.
  • dostum ayrıca konuyu pek bilmediğin de ortada.merceden anlaşması gereği artık araçları almanyadan tl ile alıyor tl ile satıyor. biraz uyanık olup araştırırsan bunu da öğrenirsin. oyuzden bu araçların euro ile hiç ilgisi de yok. sen haklısın bu şekilde saçma sapan bilgiler yazan da çok ben de biliyorum. fakat işallah kasımda ben buraya faturamı koyarım sana net cevap veririm. ama biraz araştırın ezbere yazmayın
  • valla ben a200 amg paket sunrooflu icin 85000 e raziydim .simdi ise az daha gume gidicekmisiz diyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün gittim ben de İzmir'de bir bayiye. İskonto oranlarının çok düşük olduğunu, çünkü firmanın bu araçta çok düşük bir kar payı bıraktığını söylediler. 2200 TL gibi bir fiyat indiler liste fiyatından. Mercedes'in ileride A serisinin fiyatlarını arttırmayı kesinlikle düşünmediğini ya da lansman öncesi uygun fiyatlı araç satmanın kesinlikle söz konusu olmadığını söylediler. Yani fiyat açısıdan şimdi satın almakla 6 ay sonra almak arasında bir fark olmazmış, hatta ileride fiyatlarda indirim bile olabilirmiş. Fiyatların Audi ve BMW'yle zaten aynı ayarda olduğunu, asıl amacın bu segmentte satış olarak Audi ve BMW'nin önüne geçmek ve açık ara 1 numara olmak olduğunu, bu yüzden böyle bir fiyat politikası izlediklerini söylediler.

atomic'in mesajlarından sonra bugün bayiye gidince ve satıcının söylediklerinden sonra kafam karıştı, bir anormallik var o acayip indirim yapan bayide. ya da İzmir'deki bayi tok satıcılık yapıyor. test aracını beklemeyi düşünüyorum şu an.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ss87

Bugün gittim ben de İzmir'de bir bayiye. İskonto oranlarının çok düşük olduğunu, çünkü firmanın bu araçta çok düşük bir kar payı bıraktığını söylediler. 2200 TL gibi bir fiyat indiler liste fiyatından. Mercedes'in ileride A serisinin fiyatlarını arttırmayı kesinlikle düşünmediğini ya da lansman öncesi uygun fiyatlı araç satmanın kesinlikle söz konusu olmadığını söylediler. Yani fiyat açısıdan şimdi satın almakla 6 ay sonra almak arasında bir fark olmazmış, hatta ileride fiyatlarda indirim bile olabilirmiş. Fiyatların Audi ve BMW'yle zaten aynı ayarda olduğunu, asıl amacın bu segmentte satış olarak Audi ve BMW'nin önüne geçmek ve açık ara 1 numara olmak olduğunu, bu yüzden böyle bir fiyat politikası izlediklerini söylediler.

atomic'in mesajlarından sonra bugün bayiye gidince ve satıcının söylediklerinden sonra kafam karıştı, bir anormallik var o acayip indirim yapan bayide. ya da İzmir'deki bayi tok satıcılık yapıyor. test aracını beklemeyi düşünüyorum şu an.

Merhaba
    İzmirde Has a mı ugradınız yoksa Mengerlere mi?

Mengerler den daha once aileme C serisi almıstık cok uygun indirimler yapabiliyorlar.Ben Mengerlerle telefonla konustum B serisinde de aynı motor ile 2013 un 2.ayında arac lar gelebilirmis.Ben B mi A mı kararsızım.Birde alacagım arac tamamen kendi üzerime olup tüm masraflarını kendim üstlenicem 3.yıldan sonra mercedesin inanılmaz artan servis ücretleri gözümü korkutmakta ayrıca:)
    Neyse bende test aracını beklemedeyim

• Dizelin fiyatı diğer markaların C sınıfı dizel araçlarına göre gerçekten çok uygun ve mantıklı ; benzinli biraz daha az olabilirdi , 122 PS lik modelleri ileride ellerinde kalır ve satamazlarsa uygun fiyata alınabilir herhalde :)
  • Dün kaporamı gönderdim bir adet Dizel Style aldım. ekim ortası teslim alıyorum inşallah.
  • Ben de a200 Amg + sunroof aracın 75bin TL olduğuna inanmıyorum. Madem anlaştınız artık açıklayın bayiyi herkes gitsin alsın. Zaten anlaştığınıza göre sizi etkileyen bir durum olmaz. İnsanlara uyanık olun biraz vs. ne demek? Siz paylaşımcı ve dürüst olun bayinizi açıklayın insanlar da dediğiniz gibi uyanık olsun ve gidip sizin bayiden bu fiyatlara alsın...

Şimdi ben de burada çıkıp ben gittim bi bayiden fiyat aldım AMG+Sunroof+ Xenon 75.000 ama bayiyiy açıklayamam dersem ne olacak? Sizden ne farkım kalacak?

Son olarak bu Almanya fiyat oranları vs. bayiye sunduğunuz belgeleri de buradan paylaşırsanız belki diğer arkadaşlar da aynı bilgi/belgelerle gider indirimi alır. Ben cidden çok merak ettim bu belge ve bilgileri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slider_

Dün kaporamı gönderdim bir adet Dizel Style aldım. ekim ortası teslim alıyorum inşallah.

Hayırlı olsun. İnşallah kazasız belasız günlerde kullanırsınız. Kaça anlaştınız? Ek donanım ve metalik renk seçtiniz mi? Ekim teslim de iyiymiş. Daha erken alan varmı acaba
  • A200 amg + panaromik tavan icin %10 gibi bile indirim alinabilse duz 80.000 TL fiyat yapar..
    75.000 TL fiyat inanmasi guc hatta bana hala imkansiz geliyor..
    Satmayan ya da satamayacak bir arac olsa belki ama adamlara istediginiz hesapla gidin adamlar arabayi satabilecek olduktan sonra,hatta ve hatta gemideki,üretimdeki ve dahi üretimi planlanmış araçları bile satabildikten sonra benim fiyatim budur,benim kar zarar hesabimdan size ne anlamina gelecek kibar cumleler kurup size kendi fiyatlarini takdim edeceklerdir.. Alıp almama kararını da size bırakacaklardır..
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.