Şimdi Ara

A-CLASS (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.124
Cevap
54
Favori
353.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xcagatay

quote:

Orijinalden alıntı: Slider_

Dün kaporamı gönderdim bir adet Dizel Style aldım. ekim ortası teslim alıyorum inşallah.

Hayırlı olsun. İnşallah kazasız belasız günlerde kullanırsınız. Kaça anlaştınız? Ek donanım ve metalik renk seçtiniz mi? Ekim teslim de iyiymiş. Daha erken alan varmı acaba

teşekkür ederim.

72.000 e anlaştım. Ek donanım yok style paket beyaz. sunroof xenon fln yok yani. sanırım izmire gelen ilk dizel araç benim olacak. zaten opsiyonlu araçlar 2013den önce zor gözüküyor.

pek donanım inceleyemedim ama style paket bile yeterince dolu bence. cruise control, far sensörü yağmur sensörü, geri görş kamerası. full iphone entegrasyonu. çift bölge klima. bildiklerim bunlar yanlışım varsa düzeltin.

• Hız sabitleyici sitandart mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni Mercedes A Class lansmanı Slovenya 2012 8 ETAP

Ayrıntılar burda turkçe

http://www.youtube.com/watch?v=eiyyzVwFuiY
  • http://www.youtube.com/watch?v=nRRb7wPnzm8

Reklam budur. Muzik mukemmel uyumlu olmus insan yerinde duramiyor :)

The Pulse of a New Generation.
  • Kardeşim 29 bin'e polo alalım dedik bayiye gidince yüzüne bakmadım, ondan golf'e geçtim ordanda Audi a3'e tam A3'ü alıyorum derken şimdi Mercedes A serisi A180 AMG A200 AMG arasında sıkıştım kaldım. Başımıza iş aldık.
  • ben yılda 35-40bin km yaptığım için dizel şart. çok km yapmıyor olsaydım kesin a200 156bg amg alırdım ama.
  • quote:

Ben de a200 Amg + sunroof aracın 75bin TL olduğuna inanmıyorum. Madem anlaştınız artık açıklayın bayiyi herkes gitsin alsın. Zaten anlaştığınıza göre sizi etkileyen bir durum olmaz. İnsanlara uyanık olun biraz vs. ne demek? Siz paylaşımcı ve dürüst olun bayinizi açıklayın insanlar da dediğiniz gibi uyanık olsun ve gidip sizin bayiden bu fiyatlara alsın...

Şimdi ben de burada çıkıp ben gittim bi bayiden fiyat aldım AMG+Sunroof+ Xenon 75.000 ama bayiyiy açıklayamam dersem ne olacak? Sizden ne farkım kalacak?

Son olarak bu Almanya fiyat oranları vs. bayiye sunduğunuz belgeleri de buradan paylaşırsanız belki diğer arkadaşlar da aynı bilgi/belgelerle gider indirimi alır. Ben cidden çok merak ettim bu belge ve bilgileri.

Dostum ben kaporomu verdim anlaştım resmi bir satış daha olmadı. Anlaştığıım fiyatı söyledim araç elimie geçtiğinde de faturayı buraya koyucağım inşallah. ozaman görürsün belgeyi bilgiyi. ben diyorum ki bu fiyata anlaştım sizde bu fiyatlara alabilirsiniz daha nasıl yardımcı olayım bayi ismi veriyim de gitsin herkes o bayiye yüklensin böyle böyle fiyat vermişşsiniz satmışssınız aracı diye ozaman ordan aldığım avantajlı fiyata verirlermi sanıyosun. bayideki hanfendinin bana söylediği etik olarak anlaştığmıız fiyatı kimseyle paylaşmassanız sevinirim dedi. ben salakmıyım herkese gidin bu bayi bukadar indirim yapıyo koşun diyim. ayrıca anlaşmadığım ya da nebiliyim hayali bi fiyatı neden paylaşıyım ne gecicek elime:) az kaldı araç gelsin fatura burda olacak ozaman anlarsın sende ok;)

• quote:

Orijinalden alıntı: atomic___

quote:

Ben de a200 Amg + sunroof aracın 75bin TL olduğuna inanmıyorum. Madem anlaştınız artık açıklayın bayiyi herkes gitsin alsın. Zaten anlaştığınıza göre sizi etkileyen bir durum olmaz. İnsanlara uyanık olun biraz vs. ne demek? Siz paylaşımcı ve dürüst olun bayinizi açıklayın insanlar da dediğiniz gibi uyanık olsun ve gidip sizin bayiden bu fiyatlara alsın...

Şimdi ben de burada çıkıp ben gittim bi bayiden fiyat aldım AMG+Sunroof+ Xenon 75.000 ama bayiyiy açıklayamam dersem ne olacak? Sizden ne farkım kalacak?

Son olarak bu Almanya fiyat oranları vs. bayiye sunduğunuz belgeleri de buradan paylaşırsanız belki diğer arkadaşlar da aynı bilgi/belgelerle gider indirimi alır. Ben cidden çok merak ettim bu belge ve bilgileri.

Dostum ben kaporomu verdim anlaştım resmi bir satış daha olmadı. Anlaştığıım fiyatı söyledim araç elimie geçtiğinde de faturayı buraya koyucağım inşallah. ozaman görürsün belgeyi bilgiyi. ben diyorum ki bu fiyata anlaştım sizde bu fiyatlara alabilirsiniz daha nasıl yardımcı olayım bayi ismi veriyim de gitsin herkes o bayiye yüklensin böyle böyle fiyat vermişşsiniz satmışssınız aracı diye ozaman ordan aldığım avantajlı fiyata verirlermi sanıyosun. bayideki hanfendinin bana söylediği etik olarak anlaştığmıız fiyatı kimseyle paylaşmassanız sevinirim dedi. ben salakmıyım herkese gidin bu bayi bukadar indirim yapıyo koşun diyim. ayrıca anlaşmadığım ya da nebiliyim hayali bi fiyatı neden paylaşıyım ne gecicek elime:) az kaldı araç gelsin fatura burda olacak ozaman anlarsın sende ok;)

bence inanılmamasının 2 sebebi var;
    1. ve en önemli neden,şimdiye kadar ülkemizdeki mercedes müşterilerinin sizin söylediğiniz oranda indirimlerle pek karşılaşmamaları ve hatta çıkış fiyatı ile bile çoğu fiyat tahminlerinin çok altında olması sebebiyle bu fiyatların daha da altına inilmeyeceğinin düşünülmesi,
    2. neden ise,bazı premium araç müşterilerinin,bu segmentteki araçların beklenenden daha iyi fiyata satıldığı taktirde orta gelir grubunun da bu araçlardan satın alması ile bu araçların sayılarının artacağı ve trafikteki ayrıcalıklarını kaybedeceklerinden korkmaları.

• dün bir bayi ile C 180 pazarlığı yaparken bayinin bana söylediği şöyle bir cümle var;
    daha düşük fiyat ile veremiyoruz çünkü bu kez maliye yani devlet aynı araca emsale göre daha düşük ötv ödendiği için bizleri sorguluyor..
    yani bir nevi kaçakçılık yapıldığını düşünüyormuş..
    araç faturasını düşük tutup daha az ötv ve kdv ödeyerek kalan bedelin üzerini de elden tamamlamak vs şeklinde düşünülüyor sanırım?
  • Otomobil Genel bölümünde A serisini belki de fiyatından dolayı en çok eleştiren benim hatta bir kaç build quality incelemesini koydum ,forum karıştı ; 2013'e doğru otomatik bir araç almayı düşünüyouz manueli ailede kullanamayan fertler olduğu için gözüme kestirdim A serisi 122 Ps otomatiğin hızlanması ve tüketimi de oldukça tatminkar ama bizim için üst sınır yetmiş bin tl ve cam tavan , otomatik vites hayati bir donanım , şimdi arkadaşın yazdıklarını görünce ilk önce bende inanmadım indirim olayına ama 62.000 TL liste fiyatlı DS4'ü 53.000'e de alan oldu forumda pazarlık yaparak/yapamadan ya da bayinin üç kağıdı ile aynı hafta 60.000'e de alan oldu rakam büyüdükçe bu indirimlerin de büyümesi doğal önemli olan indirimi alabilmek ve tanıdık herhalde , arkadaş faturayı koyacağını söyledi zaten aracı teslim alınca...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golfçü_ -- 17 Eylül 2012; 11:23:51 >

• quote:

quote:

Ben inanmıyorum dedim. İnanmak zorunda değilim sanırım. Bence doğru değil verdiğiniz bilgi yeterli ve inandırıcı bilgi paylaşmadığınız için. Faturayı orijinal bir şekilde koyarsanız tabiki inanırım. Hatta bir önceki mesajımda sunduğunuz belge ve bilgilerin ne olduğunu sormuştum. Bizimle de paylaşın ki bizde aynı indirimi alalım demiştim. Daha nasıl yardımcı olayım ben demişsiniz ya... İşte bu bilgi ve belgeleri paylaşarak yardımcı olabilirsiniz. Biz de belki bu belgeler ve bilgilerle pazarlık yapar söylediğiniz fiyata yakın bir fiyatla anlaşırız.

Burası paylaşım yeri. Kimsenin bir arabayı ucuza alması da buradaki hiçkimseye dokunmaz. Siz de bilgi veriyorsanız gerekli belgelerinizi de paylaşın ki inandırıcılığınız artsın. Burada kimse kimsenin 40 yıllık dostu yada akrabası değil malum...

• Demin Kocaeli Mengerler bayisi ile telefonda gorustum en az 2, 2,5 ay sonra teslim olur dedi araclar.
    Showroomlarda falan incelemek icin herhangi bir arac da yok su an.

Sanki Kasim ayina sarkacak gibi Ekim ayi yerine.
  • quote:

quote:

quote:

Ben inanmıyorum dedim. İnanmak zorunda değilim sanırım. Bence doğru değil verdiğiniz bilgi yeterli ve inandırıcı bilgi paylaşmadığınız için. Faturayı orijinal bir şekilde koyarsanız tabiki inanırım. Hatta bir önceki mesajımda sunduğunuz belge ve bilgilerin ne olduğunu sormuştum. Bizimle de paylaşın ki bizde aynı indirimi alalım demiştim. Daha nasıl yardımcı olayım ben demişsiniz ya... İşte bu bilgi ve belgeleri paylaşarak yardımcı olabilirsiniz. Biz de belki bu belgeler ve bilgilerle pazarlık yapar söylediğiniz fiyata yakın bir fiyatla anlaşırız.

Burası paylaşım yeri. Kimsenin bir arabayı ucuza alması da buradaki hiçkimseye dokunmaz. Siz de bilgi veriyorsanız gerekli belgelerinizi de paylaşın ki inandırıcılığınız artsın. Burada kimse kimsenin 40 yıllık dostu yada akrabası değil malum...

arkadasim hic kafanizi yormaniza gerek yok bugun 5 tane farkli mercedes bayiisi gezdim ve de adamlardan birisinin aynen dedigi suydu.
    a200 amg yi birakin 75 e, 80 e veriyoruz diye cem yilmaz bir gosterisinde soylese butun salon kahkaha atar.
    aracin turkiyeye gelisi dahi 75 bin lira degil birakin indirimi.

• Buda benim aldığım teklif araç yeni olduğu için hiç bir indirim söz konusu bile değil dediler. Sadece bir bayi %2 indirim yapıyor. C serisi düşünürseniz çok güzel kampanyalar var diyorlar A seri için fiyat pazarlığı yok gibi bir şey...
  • quote:

Orijinalden alıntı: war

Buda benim aldığım teklif araç yeni olduğu için hiç bir indirim söz konusu bile değil dediler. Sadece bir bayi %2 indirim yapıyor. C serisi düşünürseniz çok güzel kampanyalar var diyorlar A seri için fiyat pazarlığı yok gibi bir şey...

dızel otomatık mı benzınlı otomatık mı bu arac

• quote:

Buda benim aldığım teklif araç yeni olduğu için hiç bir indirim söz konusu bile değil dediler. Sadece bir bayi %2 indirim yapıyor. C serisi düşünürseniz çok güzel kampanyalar var diyorlar A seri için fiyat pazarlığı yok gibi bir şey...

Merhaba,
    Peki herhangi bir hediye alamadınız/vermediler mi? İlk bakım bedava, boya koruma veya bari paspasları bedava verselerdi.

• A serisinde Dizel otomatik yok epey sürede üretilmeyecek. Araç benzinli otomatik hediye bişey yok aslında konuşmadım belki ilk bakım hediye ederler. fiyat için pazarlığa girişirseniz hemen A3'ün dolusu ve BMW 1'in fiyatını söylüyorlar. Bence bu araç için epey bir süre kampanya falan olmayacaktır.
  • quote:

A serisinde Dizel otomatik yok epey sürede üretilmeyecek. Araç benzinli otomatik hediye bişey yok aslında konuşmadım belki ilk bakım hediye ederler. fiyat için pazarlığa girişirseniz hemen A3'ün dolusu ve BMW 1'in fiyatını söylüyorlar. Bence bu araç için epey bir süre kampanya falan olmayacaktır.

Hocam doğrusu A serisi için çok daha uçuk fiyatlar bekliyordum. Düz vites baz versiyonunun fiyatının 68bin olduğunu görünce orta seviye donanımlı otomatik şanzımanlı bir A180 için en az 80bin bekliyordum ama size verilen teklif BMW 1.16i ile neredeyse aynı. Bu donanımlarda bir BMW 1.16i daha ucuza bulmak çok zor. Aracın baz donanımı bile oldukça dolu, bu oldukça pozitif bir etken. BMW baz donanım şahinden pek farkı yok malum.

Teslim süresiyle ilgili bir bilgi aldınız mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Batu

quote:

A serisinde Dizel otomatik yok epey sürede üretilmeyecek. Araç benzinli otomatik hediye bişey yok aslında konuşmadım belki ilk bakım hediye ederler. fiyat için pazarlığa girişirseniz hemen A3'ün dolusu ve BMW 1'in fiyatını söylüyorlar. Bence bu araç için epey bir süre kampanya falan olmayacaktır.

Hocam doğrusu A serisi için çok daha uçuk fiyatlar bekliyordum. Düz vites baz versiyonunun fiyatının 68bin olduğunu görünce orta seviye donanımlı otomatik şanzımanlı bir A180 için en az 80bin bekliyordum ama size verilen teklif BMW 1.16i ile neredeyse aynı. Bu donanımlarda bir BMW 1.16i daha ucuza bulmak çok zor. Aracın baz donanımı bile oldukça dolu, bu oldukça pozitif bir etken. BMW baz donanım şahinden pek farkı yok malum.

Ekim üretim kasım'ın 2. haftası teslim deseler de aralığı bulma olasılığı yüksek. Diğer bir araç ise Beyaz A180 AMG sunroof 80 bin teklif.
    Birde dediğiniz çok doğru aracın standart donanımları bile gayet tatmin edici.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi war -- 19 Eylül 2012; 14:56:41 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Batu

quote:

Ekim üretim kasım'ın 2. haftası teslim deseler de aralığı bulma olasılığı yüksek. Diğer bir araç ise Beyaz A180 AMG açılır tavan 80 bin teklif.
    Birde dediğiniz çok doğru aracın standart donanımları bile gayet tatmin edici.

Cevabınız için teşekkürler.
    Aslında araba Aralık ayına kalacaksa Ocaka ayına bile ötelenebilir. Vergiden kar yaparsınız.
    Sanırım ek donanım olmayınca mesela sadece style edition secince daha cabuk gelebilir.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.