Şimdi Ara

A-CLASS (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.124
Cevap
54
Favori
353.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yeni A serisinde manuel/otomatik şanzuman isteğe bağlı olarak her donanım paketi için seçilebiliyor mu?

yoksa donanım paketine göre manuel/otomatik belli midir?
  • Şu an gördüm prime manuel vites sadece
  • Arkadaslar A180'de suan satista dizel otomatik var midir? Nasil bir site ben mi anlayamiyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mersinli_m

Arkadaslar A180'de suan satista dizel otomatik var midir? Nasil bir site ben mi anlayamiyorum?

Su an icin otm secenegi sadece benzinli motorlarda var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkorzeNy

quote:

Orijinalden alıntı: mersinli_m

Arkadaslar A180'de suan satista dizel otomatik var midir? Nasil bir site ben mi anlayamiyorum?

Su an icin otm secenegi sadece benzinli motorlarda var.

Tesekkurler arkadasim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: war

Kardeşim 29 bin'e polo alalım dedik bayiye gidince yüzüne bakmadım, ondan golf'e geçtim ordanda Audi a3'e tam A3'ü alıyorum derken şimdi Mercedes A serisi A180 AMG A200 AMG arasında sıkıştım kaldım. Başımıza iş aldık.

sallıyosun da bu kadar yapmayın ya nerden nereye nerde 29.000 ine pola nerde 79.000bine mercedes çok ucuyuosunuz ya bu kadar standartın varsa zaten gidip polo ya bakmazsın insanların kafasını karıştırmak için show yapmak için yapmayın şöyle şeyler insanlar buraya bilgilenmek için giriyo sizin gibi milletin sallamasıyla mı uğraşacak yapmayın allah aşkına !
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf092

quote:

Kardeşim 29 bin'e polo alalım dedik bayiye gidince yüzüne bakmadım, ondan golf'e geçtim ordanda Audi a3'e tam A3'ü alıyorum derken şimdi Mercedes A serisi A180 AMG A200 AMG arasında sıkıştım kaldım. Başımıza iş aldık.

sallıyosun da bu kadar yapmayın ya nerden nereye nerde 29.000 ine pola nerde 79.000bine mercedes çok ucuyuosunuz ya bu kadar standartın varsa zaten gidip polo ya bakmazsın insanların kafasını karıştırmak için show yapmak için yapmayın şöyle şeyler insanlar buraya bilgilenmek için giriyo sizin gibi milletin sallamasıyla mı uğraşacak yapmayın allah aşkına !

Sonra bi Maserati gördüm derken yanımdan bir Veyron geçti sonra yine Polo'da karar kıldım.

• quote:

quote:

hee 2005'den beri sallarım bu forumda. 29 Polo giriş fiyatıydı bayiye gidince istediğim özelliklerdeki Polo'ya 47 Bin dediler. Şimdi A serisi almak istiyorum ama senin için bir mahsuru var sanırım nedir? evet amacın nedir senin yok sallama yok şov yapma polo'ya bakmassın. Kahya falan mısın sen? derdin ne kardeşim senin.

Düzeltiyim: Kahyalar 2 olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi war -- 2 Ekim 2012; 2:10:15 >

• quote:

quote:

quote:

hee 2005'den beri sallarım bu forumda. 29 Polo giriş fiyatıydı bayiye gidince istediğim özelliklerdeki Polo'ya 47 Bin dediler. Şimdi A serisi almak istiyorum ama senin için bir mahsuru var sanırım nedir? evet amacın nedir senin yok sallama yok şov yapma polo'ya bakmassın. Kahya falan mısın sen? derdin ne kardeşim senin.

Arabandan ne kdar anladığın 29.000'lik polo yu full gibi düşünmenden belliymiş zaten.....senin gibi ortalıkta konuşan çok adam var belki görür utanırsını millet sizin geyiklerinizi okumak için değil bilgilenmek için giriyo biri der 90 lık arabayı 75 e aldım biri der polodan mercedese geçtim ya biraz mantıklı olun...Alabilrisin o konuda sıkıntı yok senin butçeni bilemem ama böyle polodan mercedese geçiş çok abartılıyo duruyo biraz mantık

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arabandan ne kdar anladığın 29.000'lik polo yu full gibi düşünmenden belliymiş zaten.....senin gibi ortalıkta konuşan çok adam var belki görür utanırsını millet sizin geyiklerinizi okumak için değil bilgilenmek için giriyo biri der 90 lık arabayı 75 e aldım biri der polodan mercedese geçtim ya biraz mantıklı olun...Alabilrisin o konuda sıkıntı yok senin butçeni bilemem ama böyle polodan mercedese geçiş çok abartılıyo duruyo biraz mantık

Sen yazmaktan ne kadar anlıyorsan bende arabadan o kadar anlıyorum. Full dediğin tam donanımlı Polo 57 bini geçiyor sayın uzman(!) bilgine. Çok rahatsız oluyorsan okuma benim mesajlarımı. Ben orda fikir versin diye aldığım teklifi paylaştım ona rağmen geyik yapıyorsun diyorsun. Artık beni rahat bırak konuyu iyice çöpe çevirdin.

• Fiyat konusunda anlaşanlardan ötv farkının ne kadar olduğunu öğrenmek isterim.
  • Dizel versiyonlarinda urban veya amg tercih edebiliyor muyuz? Konfigratorde bu secenekler dizelde yok, fakat yurtdisi modellerinde bu secenekler acik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araca bir kaç dakika binme fırsatım oldu. Maalesef ilk dikkatimi çeken şey aracın çok basık oluşu. Göğüs oldukça yüksek. Tavan alçak. Koltuğu yukarı kaldırdım bu kez de 1.75lik boyumla arabada sıkışacak gibi hissettim. Arka görüş de felaket derecesinde. 1 serisini basık bulmuştum maalesef A serisi daha kötü çıktı. Hayalkırıklığına uğradım.
  • Aracın otomatik benzinli modelini test ettim...
    izlenimlerim şunlar..
    Ön cam birazcık ufak , haliyle basık bir hava yaratılıyor...
    hız 120 ye geldiğnden itibaren ciddi bir rüzgar sesi içeri giriyor...
    amortisörler baya sert..

sonuç olarak araba kaliteli hiç bir sözüm yok ama bir mercedes kullanıyorum havası yaratmıyor pek..

he yine de alınmaz mı
    alınır :)
  • Bugun bende ıstemeyerekte olsa deneme fırsatı yakaladım. İstemeden diyorum cünkü servise yolum düstü e 200 komp aracımın motor arıza lambası yandı. Triger zinciri esnemiş motor inecek baya ugrasacam. Gittigim bayide bitane A180 urban test aracı vardı mavi renk tamamen genc arabadı olmus tam bana hitap ediyor, ben daha kucuk sanıyordum beni iç hacim olarak gayet tatmin etti gerçi benim beklentim azdı ondan da olabilir. Malzeme kalitesi çok iyi bence c serisinden daha iyi .

• Su an bostanci mengenlerdeyim, daha dogrusu onunde. Kirmizi bir tanr gelmis.disarida duruyor. Yanina gidip ibceledim. Ici buram buram.kalite kokuyor. Disi ise benim polo ve puntodan biraz buyuk gibi geldi, yani kucuk bir arac olmus. :) acayip basik. Muhtesem gozukuyor onden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün detaylı şekilde inceleme fırsatı buldum. Hem Urban hemde AMG modelini. 2 side çok güzel :) Arabanın genişliği bana yeterli geldi. Cam tavan alınarak geniş gösterilebilir görüntü açısından tabi. Kalitesi mükemmel. Ben aşık oldum. Ne desem boş şu anda. Amma velakin, yeterli derecedeki A180 üzerinde 85 bin gibi bir rakam yazıyordu. Bu arabayı alacaksanız gerçekten çok sevmeniz gerekiyor. Sevmemeniz için bolca sayılabilecek bir nedende yok.

Koltuklar, iç döşeme, ekran, göstergeler... Gönlümden geçen A 200 AMG ve bir kaç opsiyon ile 90 bin TL civarı. Yüksek ama verilir.
  • Bende aracı gorunce ciddi ciddi CC Vazgecmeye basladım VW nin iç kalitesi harbiden çok kötü. Hatta mercedesin yanında rezalet insanın binesi gelmiyor.

• Bugün bayiye gidip baktım. Test aracı A200 otomatikti. Test sürüşü yapmadım.
    Bir tane de A180 dizel manuel vardı. İcine otordum baktım bence güzel bi araba. O kadar küçük değil ama bir C sınıfı araç da değil. B ile C arası bişey bu. Bu nedenle arkaya 3 yetişkin biraz sıkıntılı olarak oturur. Diz mesafesi iyi.
    Dizel manuelin üzerinde 82000 tl yazıyordu. Çift egzoz çıkışlı, sis lambasız, zenonsuz, metalik gri, sunroofsuz olanıydı. Dış özelliklerinden dikkatimi çekenler bunlar.

Bu arada baya bi ilgilenen vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karti

Bende aracı gorunce ciddi ciddi CC Vazgecmeye basladım VW nin iç kalitesi harbiden çok kötü. Hatta mercedesin yanında rezalet insanın binesi gelmiyor.

hocam konumuz bu değil ama cc gerçekten kaliteli araç.
    içi her taraf yumuşak plastik, çıtasız cam, kapıların sağlamlığı, direksiyon, vites derisi filan parasının üzerinde.
    hele bagaj kapağını açtıysanız ben bu kadar ataletsiz açılan bir kapı görmedim, muhteşem.
    şayet şimdiki c mi cc'mi deseniz bile istanbul'da 1000000 tane beyaz cam tavan amg görünüm c180 olduğundan sunroof'lu cc derim, çok daha ucuza gelir.
    ha mercedes mi audi mi desen mercedes diyecek bana vw mi mercedes mi diye sormak abes ama söz konusu model karşılaştırmasıysa görüşüm bu.
    kaldı ki a ile farklı segmentlerde.

ben lansmana gittim a serisinin, tip ve heybet olarak açıkçası beklentimin çok altında kaldı.
    almam için baya indirim almam gerek.

burada da arkadaşımın hazırladığı inceleme var, beğenmiş.
    http://onurkoray.blogspot.com/2009/10/blog-action-day-2009_15.html

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.