Şimdi Ara

A-CLASS (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.124
Cevap
54
Favori
353.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nanoona

quote:

Orijinalden alıntı: O T T O M A N

quote:

Orijinalden alıntı: atomic___

quote:

Orijinalden alıntı: xcagatay

Ben de a200 Amg + sunroof aracın 75bin TL olduğuna inanmıyorum. Madem anlaştınız artık açıklayın bayiyi herkes gitsin alsın. Zaten anlaştığınıza göre sizi etkileyen bir durum olmaz. İnsanlara uyanık olun biraz vs. ne demek? Siz paylaşımcı ve dürüst olun bayinizi açıklayın insanlar da dediğiniz gibi uyanık olsun ve gidip sizin bayiden bu fiyatlara alsın...

Şimdi ben de burada çıkıp ben gittim bi bayiden fiyat aldım AMG+Sunroof+ Xenon 75.000 ama bayiyiy açıklayamam dersem ne olacak? Sizden ne farkım kalacak?

Son olarak bu Almanya fiyat oranları vs. bayiye sunduğunuz belgeleri de buradan paylaşırsanız belki diğer arkadaşlar da aynı bilgi/belgelerle gider indirimi alır. Ben cidden çok merak ettim bu belge ve bilgileri.

Dostum ben kaporomu verdim anlaştım resmi bir satış daha olmadı. Anlaştığıım fiyatı söyledim araç elimie geçtiğinde de faturayı buraya koyucağım inşallah. ozaman görürsün belgeyi bilgiyi. ben diyorum ki bu fiyata anlaştım sizde bu fiyatlara alabilirsiniz daha nasıl yardımcı olayım bayi ismi veriyim de gitsin herkes o bayiye yüklensin böyle böyle fiyat vermişşsiniz satmışssınız aracı diye ozaman ordan aldığım avantajlı fiyata verirlermi sanıyosun. bayideki hanfendinin bana söylediği etik olarak anlaştığmıız fiyatı kimseyle paylaşmassanız sevinirim dedi. ben salakmıyım herkese gidin bu bayi bukadar indirim yapıyo koşun diyim. ayrıca anlaşmadığım ya da nebiliyim hayali bi fiyatı neden paylaşıyım ne gecicek elime:) az kaldı araç gelsin fatura burda olacak ozaman anlarsın sende ok;)

bence inanılmamasının 2 sebebi var;
    1. ve en önemli neden,şimdiye kadar ülkemizdeki mercedes müşterilerinin sizin söylediğiniz oranda indirimlerle pek karşılaşmamaları ve hatta çıkış fiyatı ile bile çoğu fiyat tahminlerinin çok altında olması sebebiyle bu fiyatların daha da altına inilmeyeceğinin düşünülmesi,
    2. neden ise,bazı premium araç müşterilerinin,bu segmentteki araçların beklenenden daha iyi fiyata satıldığı taktirde orta gelir grubunun da bu araçlardan satın alması ile bu araçların sayılarının artacağı ve trafikteki ayrıcalıklarını kaybedeceklerinden korkmaları.

Size birşey söylüyümmü ? 2. madde diye yazdığınız şey varya tamamen şehir efsanesi safsata bir söz. bunun okulunu okumasam tamam diyecektimde allah aşkına yok mercedesin itibarı düşermiş ayrıcalıkları azalırmış falan filan yahuu bırakın bu çocukca söylemleri. mercedese desenizki bana 1.0 gücünde motor yap adıda e serisi olsun içinide mercedese benzet ama hertarafı sert plastik olsun yıldada 1 milyon adet satacak diyin bakın o zaman yapıyormu yapmıyormu.

Bahsettiğiniz marka ferrari lambo falan değil ( porsche bile bu sınıfta değil onlar bile bozdu örn; panamera sebep? ; dünyada daha fazla porsche satabilmek neden; çünkü, namdan çok daha fazla kar elde edebilmek ! ) sıf türkiyede c serisini satabilmek için 1.6 motor koyan mercedes değilmiydi ? sıf vergi avantajı yüzünden birçok orta seviye insan c serisi araba almadımı ? hayatında mercedesin kokusunu bile almamış insanlar sıfır km mercedes sürmedimi ? hertarafta benim sıfır km mercedesim var üstelik c serisi diye hava atmadımı ? yalanmı dostum ? o bindikleri mercedes mercedesmiydi allah aşkına ? benzin tüketimi desen ortalama 10 litre ile benzini içen bir motor. plastik kalitesi desen focustan farklı olmayan bir plastik. hızlanma desen 10 saniyede zar zor 100 kmh ye ulaşan bir mercedes.. nihayetinde mercedes o fikrinden uzaklaştı alacağını aldı ve o lanet motora elveda dedi.. dedi ama şimdide renonun dci motoruna merak saldı. hepsinin ortak bir sonucu var ; daha fazla mercedes satabilmek. yoksa sizin dediğiniz gibi sayının artmasından ve ayrıcalıklarını kaybetleri falan filan umurlarında değil ! reno motoru kullanan mercedesten bahsediyoruz. örn; titan, yeni a serisi.

şunları okumanızda fayda var.

mercedes c180'nin ( aslında 1.6 motor ) doğuş hikayesi;

Konu Daimler’in gündemine ilk kez Mercedes Benz Türk’ün talebiyle girdi. Mercedes Benz Türk Direktörler Kurulu Başkanı Jürgen Ziegler, 2.5 yıl önce Almanya’ya başvurarak Türkiye’deki yüksek vergilerden kurtulmak ve satışı artırmak için 1.6 litremotorlu bir otomobil üretilmesini istedi. Stuttgart’taki mühendislerin ilk önce "Türkiye için özel otomobil mi? Kesinlikle olmaz" dediklerini belirten Ziegler daha sonra "Bu otomobillerden Türkiye’de yılda 5 bin tane satarız" deyince çarklar dönmeye başladı. Araştırma ve geliştirme faaliyetleri hızlandı, Daimler Benz’in ilk 1.6 litrelik otomobili C sınıfı olarak piyasaya çıktı. Ziegler, "Bu otomobilin öncüsü biziz ama bugün yeni C sınıfı tüm dünyaya satılacak. Krizde fırsat yaratacak" dedi.

bu da yeni A serisi ile ilgili mercedes-benz in direktörler kurulu başkanının açıklaması. Türk gençlerinden medet umuyor ne kadar vahim.

“Biz bu sınıfta yeni modellerimizle yüzde 50’lik paya ulaşarak ezici bir liderlik hedefliyoruz. Bundan eminiz. Türkiye’de ise gençlerin desteğiyle orta sınıfta yeni A Serisi’yle atağa kalkıp, boşluğu dolduracağız” dedi.

özetin özeti: demekki neymiş daha çok mercedes mercedes için çok daha önemliymiş

kopya linkleri:
    http://www.turkeycarblog.com/2012/07/2013-mercedes-a-serisi-73-bin-tlye-geliyor/

http://www.arabam.com/Test/Mercedes-C-180K-Blueefficiency/Detay-566

arkadaşım sen okuduğunu anlamamışsın.ben orada markaların endişelerinden değil,bizim memlekete özgü mercedes-bmw-audi-vs... müşterilerinin bazılarının saçma sapan endişelerine değindim.markalar elbette sattığı malın sürümüne,parça başı karına bakar.

• Bugün arabayı inceledim hayran kaldım 88 milyar düşünüyorum dizel olmayıp otomatik bir araba önden çekişlide olsasırf görünüşü için verilir çok güzeldi güvenliği gelişmiş hava yastığı ben beğendim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: major24

renk seçeneklerindeki "designo Mat Dağ Grisi" renginin ne farkı var diğerlerinden ? Fiyat: 6.880,58 TL , diğerleri 2.162,47 TL + 3adet ücretsiz.

?
  • quote:

quote:

renk seçeneklerindeki "designo Mat Dağ Grisi" renginin ne farkı var diğerlerinden ? Fiyat: 6.880,58 TL , diğerleri 2.162,47 TL + 3adet ücretsiz.

?

Aracın prestij rengi olduğu için o fiyat. Yoksa altın tozu falan yok içinde Sadece A250 sport ile baz donanımda geliyor diye biliyorum. Diğer araçlar için 6bin lira ekstra ödeyip birde özel sipariş beklemeniz gerekir.
  • Bugün ben de arabayı inceledim. Showroomda Beyaz Style donanımlı araç ve Gri Urban donanımlı araç vardı. Beyaz olan sanırım satılmıştı çünkü kapıları kilitliydi, grisini inceledim ancak test sürüsü yapamadım.
    Beyazı kirli bir beyaz, grisi benim daha çok hoşuma gitti. Xenonlari olmamasına rağmen bence aracın dış görünümü muazzam güzel. Bu konuda sınıfında rakipsiz olduğunu düşünüyorum. Açıkcası eleştirecek birsey bulamadım. Ancak aracın icine girince biraz hayalkirikligi yasadım. Vites kolunun olması gerektiği yerdeki saklama bölgelerindeki ve kapı kollarindaki plastik kalitesi bu araca bence yakışmamış. Daha oncede belirtildiği gibi on konsol yüksek yerleşimli olduğu için görme alanı daralmış. Bu suruse sportif bir his katar mı çok emin değilim. Ekran ise belki de en olmamış kısım çünkü emanetten yerleştirilmiş ekranın neredeyse yarısı çerçevesinden ibaret. Görmeden önce önyargılı oldugum vites kolu ise o kadar kötü görünmedi hatta beğendim diyebilirim. Arka koltuklardaki diz mesafesi gayet yeterli düzeyde ve kapıları kapattığımda yanlardan çok basık hissetmedim. Ancak on koltuklarin yuksek basliklari arkayi biraz dar hissettiriyor. Bir diğer beğenmediğim nokta ise kalite ölçütü olup olmadıgı tartışılabilir ancak kapıların kapanma sesi hiç tok degildi.
    Sözün özü makul bir A serisi için dizel veya benzinli 80000'i gözden çıkarmak gerek. Dışı hoş ama içi olmamış bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mengerler Bursa veya diger sehirlerdeki Mengerler pazar gunleri acikmi bilena varmi?

• arabaya tam anlamıyla bayıldım. 2 ay önce yeni araba almış olmasam kesinlikle alacagım araba bu olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: war

Forumda kısa bir video vardı ''klimanın ordan değişik sesler geliyor'' diyordu onu örünce vazgeçmiştim. Evraklarla tam Audi'ye gidiyordum bir uğrayıp kendim A serisine bakayım dedim. O sesleri çıkarmaya uğraştım ama başaramadım, A180 URBAN ile kısa bir test sürüşü yaptık kullanması çok keyif verdi, sonuçta ShowRoom'daki A180 AMG için kapora verip anlaştım Ekim 22'de teslim edecekler. Yanlız aracı ShowRoom'dan kaldırmıyorlar inşallah doğru bir karar vermişimdir.

A-CLASS

Bu aracı aldığınıza emin misiniz? bu aracı eylül ayında başka birisi satın aldı diye biliyorum. bahsettiğiniz rakamda farklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slider_ -- 14 Ekim 2012; 17:25:05 >

• 1.4 dizelin anahtar teslim fiyatı 68 bin lira ve 75 bin lira olarak 2 seçenek konulmuş siteye sizin bahsettiğiniz fiyatlar çok uçuk geldi. Arabanın fiyatında bir değişiklik filan mı var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slider_

quote:

Forumda kısa bir video vardı ''klimanın ordan değişik sesler geliyor'' diyordu onu örünce vazgeçmiştim. Evraklarla tam Audi'ye gidiyordum bir uğrayıp kendim A serisine bakayım dedim. O sesleri çıkarmaya uğraştım ama başaramadım, A180 URBAN ile kısa bir test sürüşü yaptık kullanması çok keyif verdi, sonuçta ShowRoom'daki A180 AMG için kapora verip anlaştım Ekim 22'de teslim edecekler. Yanlız aracı ShowRoom'dan kaldırmıyorlar inşallah doğru bir karar vermişimdir.

A-CLASS

Bu aracı aldığınıza emin misiniz? bu aracı eylül ayında başka birisi satın aldı diye biliyorum. bahsettiğiniz rakamda farklı.

Ne kadara aldınız? Araç 50 bin 33.700'de vergisi var. İsterseniz PROFORMA faturası yükleyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi war -- 14 Ekim 2012; 19:31:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Heaven&Hell

1.4 dizelin anahtar teslim fiyatı 68 bin lira ve 75 bin lira olarak 2 seçenek konulmuş siteye sizin bahsettiğiniz fiyatlar çok uçuk geldi. Arabanın fiyatında bir değişiklik filan mı var ?

Dediğniz araç A 180 CDI Prime düz vites baz donanım. Resimdeki araç 1.6 AMG otomatik vites 78 binden başlıyor. 5-6 bin lirada cam tavan ve xenon tutuyor.
  • quote:

quote:

1.4 dizelin anahtar teslim fiyatı 68 bin lira ve 75 bin lira olarak 2 seçenek konulmuş siteye sizin bahsettiğiniz fiyatlar çok uçuk geldi. Arabanın fiyatında bir değişiklik filan mı var ?

Dediğniz araç A 180 CDI Prime düz vites baz donanım. Resimdeki araç 1.6 AMG otomatik vites 78 binden başlıyor. 5-6 bin lirada cam tavan ve xenon tutuyor.

Anladım teşekkürler, peki düz vites ve baz donanım olan araca bindiniz mi görme imkanınız oldumu nasıl sizce ?

• quote:

quote:

quote:

Anladım teşekkürler, peki düz vites ve baz donanım olan araca bindiniz mi görme imkanınız oldumu nasıl sizce ?

Düz aracı görmedim İki yerde baktım. 2 yerdede AMG vardı. Farkları sadece diğerinde metalik mavi vardı. Salı günü fatura kesilecek 2 bin lira daha fark verip mavi olanı mı alsam diye düşünüyorum son kararı orda vericem . Test aracı bile URBAN'dı ki 76 bin fiyatı var. Mercedes sitesindeki konfigürator ile oynayın biraz fikir verecektir.

konfigürator

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi war -- 14 Ekim 2012; 20:14:51 >

• Merhaba arkadaşlar. ben a200 amg alacagım. 87.000 lira fiyatı var. ben ekstra donanım da ekledim ve fiyat 104.000 oldu. yarın 10.000 tl kapora verip almayı düşünüyorum 2012 model. sizce 2013 beklesem şubatta gelecek olanları, daha mı mantıklı? 2013 de fiyat ne kadar artar. 2012 fiyatları lansman mı? bi de adanada mengerlerden alacağım daha indirimi konuşmadık. indirim oluyor mu? teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garcia1985 -- 14 Ekim 2012; 18:23:21 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Düz aracı görmedim İki yerde baktım. 2 yerdede AMG vardı. Farkları sadece diğerinde metalik mavi vardı. Salı günü fatura kesilecek 2 bin lira daha fark verip mavi olanı mı alsam diye düşünüyorum son kararı orda vericem . Test aracı bile URBAN'dı ki 76 bin fiyatı var. Mercedes sitesindeki konfigürator ile oynayın biraz fikir verecektir.

konfigürator

Hocam teşekkür ediyorum, ben daha öğrenciyim ama ailemizin maddi durumu iyi kendime araba bakıyorum o yüzden bu model bana hitap ediyor. Ancak bir çelik jant filan eklemesi yaparsak en aşşağıya 75 bin lira gibi bir fiyata arabayı alırım herhalde. Başka bu fiyata araba önerirmisiniz yoksa mercedes bu arabada yine diğer modelleri gibi rahatlığı ve tarzını yakalamış bir şekilde bizemi sunmuş ne dersiniz. Büyük ihtimal bu arabada karar kılacağım bende. 2013 model klasmanındaki fiyatlar nasıl değişir birde fikri olan var mı ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Slider_

quote:

Ne kadara aldınız? Araç 50 bin 33.700'de vergisi var. İsterseniz PROFORMA faturası yükleyebilirim.

Öyle diyorsanız doğrudur. ben yanlış bilgi edinmiş olabilirim.

Benim aracım beyaz dizel style dün tırdan indi. bugunde gidip aynı bayide inceledim. yakıt benim için çok önemli bu üzden malesef style paket ve manuel almak zorunda kaldım. açıkcası çok memnun değilim ama napalım =)

bende bu hafta teslim alacağım aracımı.

• bende konfigiratörden araç yaparken kendime göre 100.000i geçince yarıda bıraktım..bu fiyatlara çıkınca çok daha iyi seçenekler var
  • Aynı şekilde aracı gidip görünce, dilediğim gibi bir araç da 85-90 bini bulunca resmen vazgeçtim. Sanırım gidip 100TL verip yeni 3.16 almak daha cazip geldi. O kadar para vermişken en azından bir üst sınıf araç kullanır, arka tarafa 2-3 kişi rahat oturur ve bagaja 1 büyük bavuldan fazlasını koyabilirim...
  • Rakiplerinin durumu ortadayken A serisine inanılmaz pahalı araç muamelesi yapanlara artık sadece tebessüm etmeye başladım. shadowgeist gibi "abi bu C sınıfı küçücük araçlara bu kadar para istenirmi" deseniz amenna, ama bomboş 116'lara, A3'lere istenen para ortada. A serisinin donanımıyla eşdeğer bir BMW 116 almaya çalışırsanız fiyat 40bin euro. A serisinin baz donanımının full olduğunun ya kimse farkında değil yada araca bok atacak yer arıyorsunuz. BMW 116'ya kol dayama bile ekstra satılırken A serisinde geri görüş kamerası bile standart. Alınabilecek keyfi 3 paket var onlarda Bi-xenon (3bin lira), cam tavan ve otomatik koltuk. Bunlar haricinde araçta olmazsa olmaz pek bir ekstra göremiyorum ben. Zaten bixenon ve cam tavan ekleyincede AMG paketle birlikte fiyat 83.500TL oluyor. Proforma'da tıpatıp eş donanımlar yazan bir 116'yı bu fiyattan alabilecek varsa benim yerime alsın ben 5 bin lira fazladan verip satın alayım ondan.

Peşinen Not: Bu yazdığım yazının ana fikrini algılayamayıp saldırıya geçecek insanlar olduğuna eminim, o yüzden belirteyim; C sınıfı araçların bu fiyatlara satılmasını bende komik buluyorum ancak malumunuz C sınıfı araç piyasasını oluşturan marka Mercedes değil. BMW ve Audi bu komik rakamlara C sınıfı araç satmaya 2 yıl evvel başladı, Mercedes ise ortama uyum sağlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batu -- 15 Ekim 2012; 15:45:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: garcia1985

Merhaba arkadaşlar. ben a200 amg alacagım. 87.000 lira fiyatı var. ben ekstra donanım da ekledim ve fiyat 104.000 oldu. yarın 10.000 tl kapora verip almayı düşünüyorum 2012 model. sizce 2013 beklesem şubatta gelecek olanları, daha mı mantıklı? 2013 de fiyat ne kadar artar. 2012 fiyatları lansman mı? bi de adanada mengerlerden alacağım daha indirimi konuşmadık. indirim oluyor mu? teşekkürler.

A sınıfı bir araba ve 104.000 TL,ne diyim.. (kardeşime daha yeni aldık C 180 2011 1.8 Cgi 88.500 TL'ye hemde 6000 Km'de)
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.