Şimdi Ara

A-CLASS (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.124
Cevap
54
Favori
353.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: urunguu

quote:

Orijinalden alıntı: war

quote:

Orijinalden alıntı: Batu

quote:

A serisinde Dizel otomatik yok epey sürede üretilmeyecek. Araç benzinli otomatik hediye bişey yok aslında konuşmadım belki ilk bakım hediye ederler. fiyat için pazarlığa girişirseniz hemen A3'ün dolusu ve BMW 1'in fiyatını söylüyorlar. Bence bu araç için epey bir süre kampanya falan olmayacaktır.

Hocam doğrusu A serisi için çok daha uçuk fiyatlar bekliyordum. Düz vites baz versiyonunun fiyatının 68bin olduğunu görünce orta seviye donanımlı otomatik şanzımanlı bir A180 için en az 80bin bekliyordum ama size verilen teklif BMW 1.16i ile neredeyse aynı. Bu donanımlarda bir BMW 1.16i daha ucuza bulmak çok zor. Aracın baz donanımı bile oldukça dolu, bu oldukça pozitif bir etken. BMW baz donanım şahinden pek farkı yok malum.

Teslim süresiyle ilgili bir bilgi aldınız mı?

Ekim üretim kasım'ın 2. haftası teslim deseler de aralığı bulma olasılığı yüksek. Diğer bir araç ise Beyaz A180 AMG açılır tavan 80 bin teklif.
    Birde dediğiniz çok doğru aracın standart donanımları bile gayet tatmin edici.

Cevabınız için teşekkürler.
    Aslında araba Aralık ayına kalacaksa Ocaka ayına bile ötelenebilir. Vergiden kar yaparsınız.
    Sanırım ek donanım olmayınca mesela sadece style edition secince daha cabuk gelebilir.

Hocam bayi kendi verdiği siparişini değiştirdiği için zaman konusunda oynama olmuyor. Bakalım 20-30 gibi peşin kalanı krediyle alabilirsem ciddi düşünüyorum bu aracı. Aracım olsa acele etmem ama araçsız olunca ocağı beklemek çok zor.

• Dizel otomatik 2013 yazına geliyor ama 1.8 motor olacak fiyatı yuksek olması muhtemel

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

A serisinde Dizel otomatik yok epey sürede üretilmeyecek. Araç benzinli otomatik hediye bişey yok aslında konuşmadım belki ilk bakım hediye ederler. fiyat için pazarlığa girişirseniz hemen A3'ün dolusu ve BMW 1'in fiyatını söylüyorlar. Bence bu araç için epey bir süre kampanya falan olmayacaktır.

gecen gün gorustugum bayi dizel otomatik in seneye gelecegin solediler
    hatta b serisi içinde A 180 cdı moturunun aynısının gelmesini bekliyorlarmıs oda 2013 2.yarıda gelecekmis

• quote:

Orijinalden alıntı: bilircan

quote:

gecen gün gorustugum bayi dizel otomatik in seneye gelecegin solediler
    hatta b serisi içinde A 180 cdı moturunun aynısının gelmesini bekliyorlarmıs oda 2013 2.yarıda gelecekmis

Banada üretimi uzun bir süre olmayacak dediler. Demek ki bayiler de tam bilmiyor.

• Araç bayiilerde mi ? İstanbul'da aracı görüp inceleyebileceğimiz yer var mı ? Türkiyeye girdiğini biliyoruz yeni A Class'ın acaba showroomlara dağıtımı oldu mu arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: öyle değil mi olric

Araç bayiilerde mi ? İstanbul'da aracı görüp inceleyebileceğimiz yer var mı ? Türkiyeye girdiğini biliyoruz yeni A Class'ın acaba showroomlara dağıtımı oldu mu arkadaşlar ?

Sanırım araç türkiyeye gelmiş fakat bayilerde yok. Showroomlarda falan görmek için araç yok daha.
    Kocaeli mengerlerdeki satış görevlisi dedi. Tarih vermedi ne zaman showroomlara gelir diye araç biz sizi ararız dedi
  • dizel otomatil ile ilgili kesin bilgi 2013 yazına geliyor hatta yaz başına yetiştirmeye çalışacaklarmış
    Bilgi Almanya lansmanına katılan bir mercedes satış müdüründen arkadaşlar.
  • son ÖTV artışından sonra 2.000-3.5000 tl arası koyarlar herhade fiyatlara , araç daha gelemeden zam yemiş oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golfçü_ -- 23 Eylül 2012; 13:42:15 >
  • siteye bakarsanız hemen güncellemeye almışlar fiyatları:))) bu arada acaba sipariş verirken birkaç opsiyon ekletsek exlusive paket gece paket ve ve birde benim için olmaz sa olmazı command online falan ekletsek acaba tedarik süresi ne kadar olur ??* gerçi satış temsilcisi 2,5 ile 3 ay arasında olur dedi ama belki de uzaabilir demişti. önceden hiç mercedes ile işim olmamıştı yani olamamıştı :) ama bu yeni a serisi benide cezbetti ciddi ciddi düşünüyorum mali durum el verirse:)
  • a serisi amg 200 e 1800 tl yaslamışlar hmn.
  • arkadaslar uzulerek soyluyorum ki aracin ici eger ki b class gibi gelirse ( ayni kalitede ) direk baska araclara yonelin..
    inanin sadece adi mercedes.aracin o ismi hhak edicek hic bir yani yok..
    b serisini inceledim dun baya bir a yi goremeyince..tamamen rezillik.tamam kasasi distan gorunusu guzel ama.ben ufacik arabaya 80 bin vereceksem eger disaridan bakanlari memnun edecek kadar surucusunu de memnun etmeli.
  • showroomlara ne zaman gelecek acaba ?
  • Mercedestekiler b yi gösteriyorlar ellerinde a olmadıgı için b ile cok benzermiş içi sadece a biraz daha alçakmış tavanı yani biraz daha darmış b ye göre.Bence mercedeste en alınabilir araba şuanda 1.8 e alt sınıfların adı mercedes yıllardır mercedese binen biri olarak söylüyorum bunu.
  • Az önce face'den canlı yayın verdiler. A serisi artık Türkiye'de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi war -- 25 Eylül 2012; 23:56:18 >
  • lansmanı yapıldı aracın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi natbolad -- 26 Eylül 2012; 1:06:16 >
  • Zaten dün yapılacaktı lansmanı, bayilerde söylüyorlardı. Ancak araçların gelmesi 2-3 günü bulacakmış showroom lara.
  • Dün gece L-lansmanına katıldığım A serisi gerçekten muhteşemdi özellikle AMG 211 beygirlik versiyonu iç mekan biraz B serisine benzese de bazı markalardan müşteri kapacaga benziyor...
    A serisinin bütün ayrıntıları ve motor seçenekleri üstelik fiyatta rekabetçi :D

http://www.otomobilden.com/mercedes-atak-serisi-liderlige-oynuyor/
  • araç 22 ekimde satışa sunulacak....
  • bu araba çok satar
  • Fiyatı belli olmadan önce ciddi ciddi düşünüyordum, kendi istediğim motor ve şanzuman için kafamda bi fiyat belirlemiştir. Fiyatlar bi açıklandı benim için şok.
    Alacaklara güle güle kullanmalarını dilerim.
    Bakalım yollarda görünce "ah ulan şuna bak" demem inşallah.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.