Şimdi Ara

A-CLASS (195. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.124
Cevap
54
Favori
354.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 193194195196197
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 18" Orjinal Jant+Lastik seti arayanlar:

Pazartesi yeni aldığım CLA'yı teslim alacağım. Araç 18" jant + RFT yazlık lastiklerle geliyor. Fakat eşim kullanacağı için aracı Gimat HasMer'den teslim alırken yanında 17" jant+ kış lastiği alacağım. Alır almaz Şaşmaz'a gidip 17"leri araca taktıracağım ve 18" olanları söküp depoma kaldıracağım.

18" jant + Yaz lastikleriyle ilgilenen olursa özelden ulaşsın.

Jant modeli şu şekildedir:

Ölçüleri A serisi ile birebir uyumludur.
    225/40 R18 XL lastikler için 7.5 J x 18 ET 52
    45.7 cm (18-inç)

• kaan2142 K kullanıcısına yanıt
    ben ay başında tüm masraflar dahil (kasko hariç) mavi renk amg+ bi-xenon+sunroof+ gece paketli makyajsız kasa benzinli aracı 104bin tlye aldım. makyajlı kasa içinde fiyat almıştım gece paketsiz olarak arada 8500 tlye yakın fark vardı , bana makyajsız kasa fiyat olarak daha mantıklı geldi onu aldım (araç renk ve gece paketli çok güzel duruyordu , beni cezbetti dayanamadım aldım. :) )
  • quote:

Orijinalden alıntı: PCNerd

A serisi FL'lerde artık xenon far yok. AMG pakette standart olarak sunulan LED yüksek performanslı farlar var. Şu an sadece CLA ve GLA serilerinde xenon far kaldı. Makyaj zamanları gelince onlarda da xenon kalkacak büyük Mercedes'lerdeki gibi LED farlar olacak.

Makyajsız kasada AMG alsanız bile dizelde xenonu ayrıca farkını vererek almak gerekiyordu, şimdi FL de LED var ama dizel AMG alırsanız standart geliyo mu ayrıca fark var mı? Bu segmentte genelde makyajla birlikte xenon (veya LED) standart oluyo ama burada nasıl oldu acaba?
  • Doritoch kullanıcısına yanıt
    Evet, makyajlı modelde LED farlar AMG paket ile standart olarak geliyor.
  • Bu son makyajda cla ya eklenen 12 iç aydınlatma rengi makyajlı a serisinde niye yok acaba? Veya var da ben mi bilmiyorum? kapı eşiğindeki mercedes yazısının rengi falan değişse güzel olur.

Bir de bu gündüz farları sadece gece arabayı açtığımda yanıyor. Yanı arabaya binmeden. Gündüz de yanmasını sağlayamaz miyiz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HeartQuake kullanıcısına yanıt
    Var fakat bütün paketlerde opsiyonel. Fiyatı 600 - 700 lira civarında birşey. Gündüz de yanar, kombine gösterge ayarlarından gündüz sürüş farlarını açın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PCNerd -- 25 Aralık 2015; 12:56:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PCNerd

Var fakat bütün paketlerde opsiyonel. Fiyatı 600 - 700 lira civarında birşey. Gündüz de yanar, kombine gösterge ayarlarından gündüz sürüş farlarını açın.

Gündüz farları acık zaten fakat ben kilidi açtığımda yansın istiyorum o da sadece gece yanıyor

• yeni motor güncellemeleriyle yakıt verileri düşmüştü.özellikle 122/156hp nerdeyse aynı veriye sahip..test eden yada tecrübe eden var mı.keza hızlanma.. ataklık..da artmış gibi verilere göre

• Arkadaslar mavi renk aracimin yikamasini nasil yapmaliyim boyaya zarar vermemek , kılcal cizik olusumunu en aza indirmek icin kendimmi malzemeleri temin edip yikiyim ..yikamacilardaki puskurtme yikama zarar verir mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar aramızda a45 amg ye binen yada kullanan var mı? Varsa yorumlarını alabilir miyim?
  • Merhaba
    Herhangi bir bayiden makyajsız kasa a180 cdi otomatik amg için yakın zamanda fiyat alan var mı?
    Bayilerin elinde sizce hala var mıdır?
  • bugracar94 B kullanıcısına yanıt
    Hiç zannetmiyorum kaldığını hocam.
  • arkadaşlar aracı alalı 1 ay olmadı kapalı otoparkta duvara sürttüm ..nazarlık olsun diyelim.. kendi servisinemi götüreyim yoksa dışarda pasta cilayla çıkar mı..çok masrafı olur mu
  • The-Hulk T kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun öncelikle. Allah beterinden saklasın.

Göründüğü kadarıyla pasta cila ile çıkmayabilir.

Özellikle çamurluk üstündeki kazınmış bölgeye lokal boya gerekebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: aknasmub

Sagolun hocam .. Evet ust kisimda hasar biraz daha derin lokal boyanin yaninda baska birsey yapilirmi dolgu rotus filan .. Renginden dolayi boyada farklilik olmamasi adina ve fiyatindan dolayi kendi servisinemi yoksa ozel servise mi goturmeliyim

• quote:

Orijinalden alıntı: The-Hulk

quote:

Sagolun hocam .. Evet ust kisimda hasar biraz daha derin lokal boyanin yaninda baska birsey yapilirmi dolgu rotus filan .. Renginden dolayi boyada farklilik olmamasi adina ve fiyatindan dolayi kendi servisinemi yoksa ozel servise mi goturmeliyim

Aracınız çok yeni. Boyanın eskimesi gibi bir durum yok. Bu yüzden lokal boya sonrası renk sırıtması ya da farklılık olacağını sanmıyorum. Kapıdaki çizik kısıma boya gerekmiyor gibi görünüyor. Kapıdaki kısıma pasta cila yeterli gelecektir diye tahmin ediyorum.

Yetkili servise göstermenizde yarar var. Çok fiyat çıkartırlarsa autoking ya da RS gibi yerlere sorabilirsiniz.

Tekrar geçmiş olsun.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The-Hulk

quote:

Aracınız çok yeni. Boyanın eskimesi gibi bir durum yok. Bu yüzden lokal boya sonrası renk sırıtması ya da farklılık olacağını sanmıyorum. Kapıdaki çizik kısıma boya gerekmiyor gibi görünüyor. Kapıdaki kısıma pasta cila yeterli gelecektir diye tahmin ediyorum.

Yetkili servise göstermenizde yarar var. Çok fiyat çıkartırlarsa autoking ya da RS gibi yerlere sorabilirsiniz.

Tekrar geçmiş olsun.

Cok cok tesekkur ediyorum cevaplariniz icin ..

• Saol hocam
    Sizce isik ve gorus paketi araca eklenmeli mi?

• arkadaşlar fiyat aldığım araçlar tek tek tükeniyo ve araclara bakmaya gitmeden satiliyo.makyajsız kasa a180 dizel metalik güney deniz mavisi amg paket cam tavan xenon far 112.500 fiyat aldım sizce fiyat nasıl.yakın zamanda daha uygun fiyat alan arkadaş varsa değerlendirebilirim renk farketmez herhangi bi renk olabilir
  • drneo1982 D kullanıcısına yanıt
    ben tee kasım ayında almıştım teklifi 110 civarıydı fakat tek tük vardı ellerinde bence kaçırmayın. bende aynı aracın makyajsızı var benzinliden(218i) geçtim performans olarak biraz korktum fakat gayet memnunum şu an. aldığınız teklif de gayet iyi bence yaklaşık 12 bin liralık bir fark var makyajlıyla benim gibi çok yeni görünüş meraklısı değilseniz saniye durmayın
  • 
Sayfa: önceki 193194195196197
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.