Şimdi Ara

A-CLASS (197. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.124
Cevap
55
Favori
353.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    teşekkür ederim bilgilendirme için ve iyi dilekleriniz için.
  • Hocam hiç endişelenmeye gerek yok. ben de manuel golf ten geçtim ilk gün alışıveriyorsunuz silecek yerindeki vites koluna. Şu anda müthiş kullanışlı geliyor gerçekten. Bence dikkat gereken konu: aracın hızı 0 km/h a düşmeden vites değiştirmemeniz ya da park moduna almamanız... Güle güle kullanın, kazasız sürüşler...
  • copyright05 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler,

Benimde korkum sizin dikkat cektiginiz durum, yani Araç hareket halinde iken vites değişimine izin veriyorsa çok sakat durumlar ortaya cikar, ben alisirim ama benim hatun o araci yer bence :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ayni endise bende de vardi benim hatun da alisti sıkıntısız kullaniyor simdi. Allah kaza bela vermesin

• copyright05 kullanıcısına yanıt
    herkez icin kazasiz ve belasiz yolculuklar dilerim. Yardim ve bilgilendirme icin tesekkurler.

• w176 kasa a180 cdi için hava filtresi arıyorum hiç bir yerde bulamadım. ALiexpress'de, n11'de vs hiç bir yerde yok

bulan var mı? yoksa servise gidip kazıklanacakmıyız?

buldum arkadaşlar filtreyi gerek kalmadı, bu bakımıda çok uygun fiyata getiriyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donald Draper -- 7 Haziran 2016; 22:29:11 >
  • yakınlarda gidip fiyat soran oldu mu?
    liste fiyatından ne kadar düşüyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: kataliz

yakınlarda gidip fiyat soran oldu mu?

Perşembe e serisi için sordum indirim liste fiyatından %3 dediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxalanya

quote:

Perşembe e serisi için sordum indirim liste fiyatından %3 dediler.

teşekkürler
  • quote:

İndirim mi ? Adamlar önce sıra yazıyor , sonra aracın teslimi geciktirip bir güzel gelen zammı uyguluyor sonra liste fiyatından indirim yapıyoruz diyorlar

İndirim falan beklemeyin araca zam gelmeden alırsanız kendinizi şanslı sayın

• Arkadaşlar araç 2015 de makyajlandı diye biliyorum. sitede 2015-2016 modeller arasındaki ilanlara baktığımda bir fark görmedim makyajlanmış 2015 model ve 2016 model A180 amg cdi arasında bir fark yok sanırım bilen varsa cevaplarsa çok sevinirim.

• Evet makyajlandı ancak büyük bir değişim yok. tamponlarda, egzoz çıkışlarında, multimedia ekranda, direksiyonda, farlarda ve stoplarda vs değişimler var.
  • Makyajlı (2016) A180 tek kollu ön panjuru 2012-2015 çift kollu ön panjuru yerine takılabilir mi? Tırnakları, geometrisi uygun mu arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donald Draper

w176 kasa a180 cdi için hava filtresi arıyorum hiç bir yerde bulamadım. ALiexpress'de, n11'de vs hiç bir yerde yok

buldum arkadaşlar filtreyi gerek kalmadı, bu bakımıda çok uygun fiyata getiriyorum :)

Hocam, tüyolarını paylaşın da biz de biraz ekonomi yapalım :)
    60 bin bakımım geldi benim de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: manivela

quote:

Orijinalden alıntı: Donald Draper

w176 kasa a180 cdi için hava filtresi arıyorum hiç bir yerde bulamadım. ALiexpress'de, n11'de vs hiç bir yerde yok

Hocam, tüyolarını paylaşın da biz de biraz ekonomi yapalım :)
    60 bin bakımım geldi benim de.

Hocam, Aşağıdaki linklerden aracınıza hangi motor yağlarını kullanıcağınızı bulabilirsiniz.

http://moba.i.daimler.com/baix/cars/176/tr_TR/index.html#../../../cars/176/tr_TR/manual/subchapter_14_85.shtml:ID_e4a48cce2458ebb7351f19154bfef5a5

http://bevo.mercedes-benz.com/bevolisten/229.31_en.html

Servisin 300 lira civarı fiyat çektiği yağı, bu linkleri kullanarak 90 tl'ye alabilirsiniz. Sadece burdan 200 tl kar ediliyor.

Aşağıda paylaştığım fiyatlarda mercedesin çok güzel kar elde ettiği parçalar. Gördüğünüz gibi 160 tl gibi bir fiyata alınabiliyor hepsi (kargo ile birlikte). Bi tek mazot filtresi eksik onuda gidip herhangi bir renault parçacısından uygun fiyata alabilirsiniz.

Sanayideki ustanızada 30 tl attınız mı işlem tamamdır.

Ben bunu 1.yaş bakımıında yaptım ve 700 tl civarı kar ettim. Mercedes servisi 1000 tl bakım ücreti istedi ben 300'e halletim.

60.000 bakımında değişen başka parçalar olabilir balata, şanzımanla ilgili parçalar, disk vs. Onlarıda araştırmanızda fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donald Draper -- 4 Temmuz 2016; 9:59:03 >

• Merhabalar iyi geceler herkese öncelikle ben şuan 118i (235hp stage1+) araca sahibim aracıma aşığım gerçekten mükemmel bir araç benden önceki sahibinden kaynaklanan ufak tefek sorunlar çıkmaya başladı geçen ay ve git gide sıkıntılarım büyüyor ve harcadığım para 5 bin tl yi aştı yazılımı bile sildirdim her şeyi normale çevirdim kimse bir şey yapamadı ve sıkıntıların kronik olduğunu söylediler borusanda neyse çok saptım konudan ben bu aracı satıyorum ve a200 amg alacağım 2013 model öncelikle araç beni tatmin edebilir mi sizce bir ikincisi de gerçekten kronik sorunları var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhansecerss -- 8 Temmuz 2016; 4:01:35 >
  • Merhabalar A serisi aracıma OGS aldım ama nereye takılacağı konusunda bir bilgim yok. Konu hakkında bilgisi olan var mı? Şimdiden teşekkürler
  • Merhabalar,
    Şu aralar a180d 116d ve a3 arasında bri tercih yapıp mevcut aracımı değiştirmek istiyorum.
    A180d kullanıcılarından arabaları hakkında genel bir yorum alabilir miyim?Yakıt tüketimi vs.
    yada bu araçları kullananlar varsa ufak bir karşılaştırma yapabilir misiniz?
  • Yeni a serisinin muhtemel dizaynı:https://motoroctane.com/upcoming/29388-2018-mercedes-benz-a-class-launch-price-features-images

• quote:

Orijinalden alıntı: elmariachi321

Yeni a serisinin muhtemel dizaynı:https://motoroctane.com/upcoming/29388-2018-mercedes-benz-a-class-launch-price-features-images

Arkası scirocco gibi olmuş sanki.

• 
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.