Şimdi Ara

A-CLASS (196. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.124
Cevap
54
Favori
354.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 194195196197198
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • A 180 cdi 205/55/16 rft kış lastiklerinin havası kaç olmalı? Lastikçı 41 olarak ayarlamış,33 az olurmu? Aynı ebat golfte 32psi olarak ayarlıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • N KUL kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, ön ve arka lastikler için sizin jant büyüklüğünüze göre 250 kPa (36 psi) olmalıdır. Depo kapağınızda da aynı hava basıncı değeri yazar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PCNerd -- 20 Ocak 2016; 23:42:12 >
  • PCNerd P kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam.. Aynen öyle yazıyor,36psi olarak ayarladım

• Selamlar
    Esime sifir Benzinli A180 Urban + Led + Sunroof almayi dusunuyoruz, konuyu yeni okumaya basladim. Oncelikle kullaniclardan varsa olumlu/olumsuz yonde goruslerini rica ediyorum.
    Bu donanimda 2015 model (sifir) 104K civari arac bulduk nasil fiyat?
    Yanitlar icin simdiden tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigtiger1

Selamlar
    Esime sifir Benzinli A180 Urban + Led + Sunroof almayi dusunuyoruz, konuyu yeni okumaya basladim. Oncelikle kullaniclardan varsa olumlu/olumsuz yonde goruslerini rica ediyorum.
    Bu donanimda 2015 model (sifir) 104K civari arac bulduk nasil fiyat?
    Yanitlar icin simdiden tesekkurler

Bende urban kullanıyorum, ve ufak tefek (cam tavan sesi, kemer tıkırtısı, biraz sert amortisör gibi) şikayetler dışında memnunum.
  • Bir arkadasima ekli sms gelmis, kredi kullanmayacagiz ama takasta neler yapiyorlar bilen var mi? Esimin 2007 Aurisi takasa versek oldururler mi acaba, hic ugrasmak istemiyorum sahibinden vs.. haftasonu bayiye soracagim ama sizin yorumlarinizi da merak ettim.

Bu mesaja eklenen görseller:

A-CLASS
  • 2014 A180 Amg + sunroof, 34000 km

87.000'e anlaştım, arka sağ kapının dış sacı derin çizikten dolayı değişmiş sadece, nasıl fiyat

Günler sonra gelen edit: Aracı aldım arkadaşlar, gayet hoşuma gitti, şimdilik iyi ki almışım diyorum, bu arada lastik basınçları ne olmalı, sanırım depo kapağında yazıyormuş ama bakmadım şimdi, siz kaç basıyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SacredDivinity -- 26 Mart 2016; 12:58:38 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar merhaba. 2016 a 180d fl style modellerde pre-safe modu var mı acaba? hakkında ciddi şeyler okudum ve açıkçası kararımı bayagı etkiledi bu durum. diğer bir sorum ise eco ve sport modu mu var sadece bu modelde kullanan varsa?
  • reno motorlu mercedeslerde pre safe hatası oluyormuş buna dikkat edin
  • Arkadaşlar artık lastiklerimin miyadını doldurduğu düşüncesindeyim. Üzerinde runflat Continental marka fabrika çıkışlı lastikler vardı ve ben hiç memnun kalmadım açıkcası. Sizlerin tecrübesine dayanarak yine runflat olacak şekilde başka hangi markayı önerirsiniz ?

Saygılar.
  • Arkadaşlar bende aracımı satıyorum. A200 kırmızı renk AMG paket 2014 model 36000 km'de. İlgilenenler msj atabilir. 2. El kısmında daha detaylı bilgi ve fotolar vardır. Link aşağıdadır.

http://forum.donanimhaber.com/m_116630382/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komserkemal -- 5 Mayıs 2016; 14:41:33 >
  • Arkadaşlar merhaba aracımı satmaktayım sahibinden ilan no 302221302...

• 2012 model A200 aracımın 4 ay evvel su soğutma deposu su sızdırması sebebiyle serviste değişti. Birkaç gün önce ise seyir halindeyken sarı renk motor ikaz ışığı yandı. Servise götürdüm bu sefer de termostat arızası oluşmuş. Hararette sıkıntı yok, sanırım arıza elektronik, beyne yanlış ikaz gönderiyormuş, termostatın değişmesi gerekiyormuş.
    Bu arızaların üstüste gelmesi benim talihsizliğim mi? Yoksa bu motorda bu ya da buna benzer arızalar sık rastlanıyor mu? Bu motorun A,B,C,E de kullanılıyor oluşu kronik bir sıkıntının olmayacağını düşündürse de aklıma gelmiyor da değil.
    Yardım lütfen

• Jatha kullanıcısına yanıt
    Bende de oldu garantiden yapıldı hepsi . Termostat ve yedek su deposu maalesef kronik ...

• quote:

Orijinalden alıntı: sukru52

Bende de oldu garantiden yapıldı hepsi . Termostat ve yedek su deposu maalesef kronik ...

Şükrü Bey, durum kronikse konunun ehli bir arkadaşımın dediği bu motorlarda gizli hararet var, büyük sıkıntıların habercisi bu arızalar cümlesi gerçek mi oluyor.

• Jatha kullanıcısına yanıt
    Gizli hararet mi ? Konunun hiç alakası yok bence bildiğim yedek su deposunda üretim hatasından dolayı çatlama oluyor ve oradan su kaçıyor . Termostat ise hararet yapacak şekilde kapalı kalmıyor açık kalıyor ve arıza lambası yaktırıyor servis zaten bildiği için geliştirilmiş parça ile değişiyor ...

Gizli hararetten kasıt nedir bilmiyorum ama ben aracımda sıcaklığın hiç yüksek seviyelere geldiğini hatırşmaıyorum . Ben digital olarak rakam değeri olarak görebiliyorum yazın en sıkışık trafikte İstanbul da 102 nin üstüne hiç çıkmadı ...

• quote:

Orijinalden alıntı: sukru52

Gizli hararet mi ? Konunun hiç alakası yok bence bildiğim yedek su deposunda üretim hatasından dolayı çatlama oluyor ve oradan su kaçıyor . Termostat ise hararet yapacak şekilde kapalı kalmıyor açık kalıyor ve arıza lambası yaktırıyor servis zaten bildiği için geliştirilmiş parça ile değişiyor ...

Gizli hararetten kasıt nedir bilmiyorum ama ben aracımda sıcaklığın hiç yüksek seviyelere geldiğini hatırşmaıyorum . Ben digital olarak rakam değeri olarak görebiliyorum yazın en sıkışık trafikte İstanbul da 102 nin üstüne hiç çıkmadı ...

Benim aracın garantisi sona erdi. Yedek parça indirimi alabildim sadece. Parça değişimi sonrası bu konu ile ilgili sıkıntı yaşamamanız sevindirici. Şükrü bey bilgilendirme için çok teşekkür ederim.

• daha gecen hafta su soğutma deposu catlak ve su sizdirmasindan dolayi değiştirdim 330tl ödemek zorunda kaldim.ve evet oradakiler kronik oldugunu söylediler. umarim üstteki arkadaşlar gibi başka sorunlarda cikmaz
  • Merhabalar, önümüzdeki hafta bir aksilik çıkmaz ise a180d amg sahibi olacam (aslında 1 yıllık kiralayacağım).
    ilk kez koldan vitesli araç kullanacağım için, aracı alır almaz kavramayı parçalamamak için size danışayım dedim,
    Bu koldan vites olayı tam olarak nasıl çalışır, hangi hallerde kendini mekanik olarak kilitler,

Mesela D konumunda seyir halinde iken, R yada P ye alabiliyor muyuz vitesi yoksa ileri yönde hareket halinde iken vites kolu kitleniyor mu?
    aracı daha çok eşim kullanacak ve daha önce golf 7 sahibiydik, eminim sinyal vermek için vites kolunu zorlayacaktır, bu durumda da yukarıda bahsettiğim durum ortaya çıkacak.
    Bu nedenle ayrıntılı bilgi vermenizi rica ediyorum.

Teşekkürler.
  • ruges R kullanıcısına yanıt
    Belki 5 km/sa altı hızlarda D veya R konumundan P konumuna alabilir. Gerisinde bol bol ekran uyarısı çıkar. Araç vites değiştirmez.
    Araçta hiçbir sorun olmaz.
    Eşinizin aracını iyi günlerde kullanmasını dilerim.
  • 
Sayfa: önceki 194195196197198
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.