Şimdi Ara

A-CLASS (198. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.124
Cevap
55
Favori
353.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar merhaba 2013 dizel a180 60 bin bakımındana sonra yakıt tüketimi 7 7.5 gösteriyor bakıma girmeden 4.3 idi sizde neden kaynaklı bu durum bir de kasislere girince am tavandan takırtı gelmiyordu daha önce şimdi geliyor anlamış değilim ://

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rascasse*

Merhabalar,
    Şu aralar a180d 116d ve a3 arasında bri tercih yapıp mevcut aracımı değiştirmek istiyorum.
    A180d kullanıcılarından arabaları hakkında genel bir yorum alabilir miyim?Yakıt tüketimi vs.
    yada bu araçları kullananlar varsa ufak bir karşılaştırma yapabilir misiniz?

aynı sorunun cevabını bende beklıyorum, 2el a180d otomatik bakıyorum bu yonde de goruslerınızı belırtırsenız sevınırım
  • Kullandığım A180d uzun yolda 4.6l ( hız sınırları + %10 ile giderken), şehir içinde 5.7l tüketim gösteriyor.

Gerçi şimdiye kadar 633,837 litre yakıt almışım ve 10300KM yaptım hesaplayınca 6,15L çıkıyor.

Bu mesafenin 3te1'i uzun yol.

Buna göre ya ekran yanlış gösteriyor yada pompalarda hırsızlık yapılıyor.

Bunun dışında araç kullanışlı ve yolda güven veriyor. Uzun yolda 140km/s'den sonra motorun küçüklüğünden dolayı performans pek alınmıyor.

Bagajı bir büyük birde küçük bavul ancak alabiliyor.

Sadece pre safe özelliğini sevmedim. Otoyol'da araç geçerken biranda fren yaptı. Şansıma arkamda araç yoktu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: koylav

Kullandığım A180d uzun yolda 4.6l ( hız sınırları + %10 ile giderken), şehir içinde 5.7l tüketim gösteriyor.

Gerçi şimdiye kadar 633,837 litre yakıt almışım ve 10300KM yaptım hesaplayınca 6,15L çıkıyor.

Bu mesafenin 3te1'i uzun yol.

Buna göre ya ekran yanlış gösteriyor yada pompalarda hırsızlık yapılıyor.

Bunun dışında araç kullanışlı ve yolda güven veriyor. Uzun yolda 140km/s'den sonra motorun küçüklüğünden dolayı performans pek alınmıyor.

Bagajı bir büyük birde küçük bavul ancak alabiliyor.

Sadece pre safe özelliğini sevmedim. Otoyol'da araç geçerken biranda fren yaptı. Şansıma arkamda araç yoktu.

hocam bılgı ıcın tesekkur ederım

• a180 ve a180 cdi arasındaki fark nedir. 2. el alırken hangisini seçmeliyim
  • onnow78 kullanıcısına yanıt
    Common-rail Direkt Injection yani dizel yakıtın yaklaşık 1350 bar basınç ile yanma odasına püskürtülmesini sağlayan sistem. kisacasi dizel :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clyme -- 20 Temmuz 2016; 14:39:09 >
  • clyme kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler peki benzinli olan mercedes 'in kendi motoruda , dizel olan renault motorumu acaba
  • onnow78 kullanıcısına yanıt
    evet dizel olanlari renault üretiyomuş sanirim, bende 2013 a180 amg benzinli var. ama dizel olayindada motorla ilgili sorun yaşayan görmedim yani renault üretimiyle ilgili vs.. araştirmak gerek tabi
    A180 mi A200 mü?

• SlimShay kullanıcısına yanıt
    a180 bendeki
    Almak isteseniz? Bütçeniz olsa?
    Benim alabileceğim araba dizel olacak.. A200 cazip geliyor ama bütçemi zorlasam zorlasam a180 dizel

• Selamlar,

2013 model a180 urban , benzinli , otomatik , 3 parça sürtmeden dolayı lokal boya olan tramer kaydı 750 TL olan deri kaplama aracın 2. sahibiyim . acaba satmak istersem piyasası nekadar eder?
  • Merhabalar,

2014/2015 95/105 aralığında bir araç almak mı mantıklı yoksa mercedes finans kredi ile 115/125 mi.
    Arada bu kadar uçurumluk bir durum var mı?
    Pek takip edemedim de
  • arkadaslar slm,bende araniza A200 ile katilmis bulunmaktayim,herhangi sorusu olan icin elimden geldigince yanitlamaya calisirm,oncelikle benim bir sorum olacak,bu ortadaki ekran yerine serviste taktirabilcegimiz orjinal alternatif birsey var mi?varsada fiyat bilgiside verirseniz sevinirim.

• Hocam araçını güle güle kullan işallah, Bende A200 AMG alacağım, Kredi başvuru sonucunu bekliyorum. Aracı hangi renk aldınız, fotoğraf atma şansınız olur mu. Yakıt durumu nasıl. Ne kadara fulleniyor.
  • Merhaba arkadaşlar eşim için araç almayı planlarken uzun dönen kiralamaya karar kıldım.aylık 430 Euro artı kdv ile a180 d amg düşünüyorum.Kararsızlığım 530 Euro ile cla tercih etmelimiyim,bugun araçları gördüğümde a serisini beğendim gerçi yine de emin değilim.

• dtseko D kullanıcısına yanıt
    Kırmızı CLA kiralarsanız eşiniz hiçbir şekilde size kullandırmaz haberiniz olsun

Edit: İmla hatası düzelttim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhansen -- 22 Ağustos 2016; 13:45:18 >
  • orhansen O kullanıcısına yanıt
    Orhan bey aslında tek isteği kırmızı CLA nerden bildiniz diye sormaya gerek yokancak kiralama sisteminde maalesef beyaz tek seçeneğimiz bu yüzden kırmızı olmayacaksa olmasın dedi eşim bizde a-class a karar kıldık.
  • dtseko D kullanıcısına yanıt
    Aracınızı iyi günlerde kullanmanızı dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dtseko

Merhaba arkadaşlar eşim için araç almayı planlarken uzun dönen kiralamaya karar kıldım.aylık 430 Euro artı kdv ile a180 d amg düşünüyorum.Kararsızlığım 530 Euro ile cla tercih etmelimiyim,bugun araçları gördüğümde a serisini beğendim gerçi yine de emin değilim.

Aracı nereden kiraladınız uygunmuş fiyat

• 
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.