Şimdi Ara

A-CLASS (199. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.124
Cevap
55
Favori
353.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 197198199200201
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar, esimde 2016makyajli a180 urban var, auto startstop calismiyor diyordu haftasonu kullandim klima vs kapaliyken bile bir kere bile devreye girmedi (orta konsoldaki dugmesi aktif, kadranda uzeri cizili sari A cikiyor surekli) devreye girmesini engelleyen bilmedigim bir sey mi var yoksa akude vs sikinti olabilir mi? Ilk aldigimiz zamanlarda cok nadir de olsa girdigini gormustum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bigtiger1 B kullanıcısına yanıt
    SS çalışma prensibinde yaklaşık 20 parametre var, bir kısmı kullanıcı ile ilgili, bir kısmı da araçla.
    Sizin verdiğiniz örnekte klimanın kapalı olması engelliyor olabilir. Dışarısı 30 derece, araçta fan açık 20 derece istediniz ise devreye girmez.
    Keza emniyet kemerini takmamışsanız, yada dummy toka ile kemer sistemini yanıltıyorsanız.
    Araçta telefon şarj cihazı vardır, kullanılmasa bile takılıdır, mili amper bile olsa akım çekiyordur, araç gece uyku moduna geçemeyip tüm kutulara akım veriyordur, sabah birhayli boş aküyü doldurmaya çalışıyordur vs.
    Bunlar ilk aklıma gelenler.
    Yada dediğiniz gibi akü sorunu da olabilir ama bu uzak ihtimal. Ama yine de tedbirli davranmakta fayda var, bu aküler hızlı şarj-deşarj özellikleri nedeni ile kapasitörlü aküler ve pahalı. Araç garantide, bence bir baktırın derim.
  • kyokushin K kullanıcısına yanıt
    Merhaba,Araç henüz elime geçmedi sanırım bayram öncesi işlemler tamamlanır,Garentapro sitesinden çelik motor oluyor.Kampanya vardı
  • orhansen O kullanıcısına yanıt
    Yanit icin tesekkurler,
    Klima kapalidan kastim havalandirma tamamen kapaliydi, kemer takili, sarj cihazi yoktu.
    Facebook grubunda yakit azsa devreye girmeyebilir dediler, basta azdi, donuste almistim yine calismamisti ama bu durumu tekrar deneyecegim, eve yakindim.
    Uyku modu konusunu bilmiyorum, herhangi bir uyari vermiyor arac.
    Rahat bir zamanda daha uzun kullanip tekrar deneyecegim, ona gore bi servise ugrayabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: dtseko

Merhaba,Araç henüz elime geçmedi sanırım bayram öncesi işlemler tamamlanır,Garentapro sitesinden çelik motor oluyor.Kampanya vardı

Aracı kaça aldınız? Kaç motor benzinli mi dizel mi? Ödemeniz nasıl oldu? Hangi renk ve liste fiyatından ne kadar indirdiler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ÖzGüR-LüK kullanıcısına yanıt
    Aracı satın almadım 430 Euro artı kdv karşılığı 2 yıl kiraladım toplam 30000 km hakkım var.araç beyaz ve amg paket sanırım full oluyor.
    Bu arada CarPlay uygulaması ücretlimi iPhone nu Nasıl bağlantı yapabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dtseko -- 15 Eylül 2016; 23:04:52 >
  • Ben de garentapro'dan 1 yıllık 15.000 km 455€+KDV şeklinde kiralama yaptım A180 d için. Bayramdan sonrası için beklemedeyim. CarPlay uygulamasını ben de merak ediyorum açıkçası.
  • alınık 2013-14 CDI AMG
    mavi ya da gümüş gri arıyorum, arkadaşlar satan olursa lütfen bana ulaşın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi he_man -- 29 Eylül 2016; 20:10:18 >
  • Selamlar , 2013 model a180 aracım su eksiltiyor , devirdahim su pompasının degişmesi gerekiyor , orjinal degilim 1500 gidiyor , busorun başına gelen varmı , birde yan sanayi parça 200 tl ye bulunabiliyor , acaba bunlar sağlıklı olurmu ,

• onnow78 kullanıcısına yanıt
    Bizim soğutma sisteminde yedek su kabı garantiden değişti. Başka sorunda yaşamadık .

• sukru52 S kullanıcısına yanıt
    Evt su kabları öyleymiş , bende degiştirdim , 4 ay sonrada bu sorun çıktı

• Arkadaşlar 1.18 i için kapora verdim ama fiyat artışı olacak gibi BMW kur
    Güncellemesinden dolayı
    A180 benzinli Amg için ne kadar fiyat veriliyor aceba ?

• Michelin ZP runflat lastik kullanan deneyen oldu mu hic? Esimin A180 (225/45/17) icin kis lastigi bakiyorum alpin 5 zpyle sotto zero 3 rft arasinda 125 tl fark var michelin pahali.
    Veya alpin5 xl alacagim o da sotto zerodan 30TL daha ucuz..

benimde lastik değiştirme zamanım geliyor sanırım. öneriniz varmıdır arkadaşlar, birazdaha kalın yanak lastik alsam uyarmı ? konforu dahada artarmı ?
  • onnow78 kullanıcısına yanıt
    Ben alpin 5 xle karar verdim yarin taktiracagim

anladım dostum sağol. ben 4 mevsim düşünmüştüm. sanırım seninki kış
  • arkadaşlar 2014 dizel otomatik a180 aldım

araç yokuş aşağı akıp gitmiyo, motor freni yapıyo bağırıyo, vites büyütsün diye gaza dokunuyorum yine atmıyo bağırıyo
    3000 devire kadar yükseliyo sonra vites büyütüyo.

benim bildiğim araç yokuş aşşağı ben frene dokunmadığım sürece vites geçişlerini hissettirmeden akıp gitmesi lazım değil mi ?
    dizel otomatik kullanan arkadaşlar bana bilgi verebilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigtiger1

Biz grupta bir anket yaptık, en çok MICHELIN 225/45R17 91W PRIMACY 3 tercih ediliyormuş.

https://www.facebook.com/groups/Mercedesw176Turkiye
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxalanya

quote:

Biz grupta bir anket yaptık, en çok MICHELIN 225/45R17 91W PRIMACY 3 tercih ediliyormuş.

Tesekkurler, baska facebook grubunda donus alamamistim, buraya da katildim. 225/45/17 Michelin Alpin 5 XL taktik, ben cok kisa kullandim, konfor artisi vardi, haftasonu uludaga cikacagiz onla, kar yoktur henuz ama konfor testi yapmis olurum en azindan..

• quote:

Orijinalden alıntı: maxalanya

quote:

Bu arada gruptaki oylamada gecen primacy 3 yazlik lastik degil mi :)
  • 
Sayfa: önceki 197198199200201
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.