arkadaşlar herkese her keseye göre olabilecek seviyede arabamızda müzik,görüntü tesisat sistemi oluşturalım.aşırı uçda da olabilsin gariban işide olabilsin şimdiden teşekkürler,kolay gelsin
bilen arkadaslar yardım etmiyor sanırım bende bekliyorum cevaplarınızı
bu yanliz bnce bu sistem çok pahallı olmaması için karişik iyi ve orata markadlarda yazicam
teyp: deh-5950ıb (bu teypte ayriyeten usb controlde war direk sub ikişi..)(yeni) galiba yanliş bilmiosam 350 lira civari componet: for-x 16 cm 4 componet 250 civari
woofer: jbl 2 tane gt4 10 25 cm (basinç olarka daha ii olur) yada tekte olabilir veya 1 tane 38 cm gt4 15 2 adet : 25cm olursa 340 30 cm olursa 2 tane 410 civari
anfi bas lar tek olursa bu anfi çok iyi olur edison 505 önden bas seviyesini kontrol edilebilio . yanliz bunlar bnceki bi sistem
son bişe daha 1 tane jbl gt4 12 o anfide çok güzel çalişir. 30 cm orjinal kabininde 175 e satilio saygilatrimla
abi orta seviye yazmıssın ama bana göre biraz fazla geldi bu ya
complari öne koyalım arkaya iki tanede oval hoparlör atsak iyi olur şu pioneerin 500w olanlarından mesela
Rstm arkaşin dedği gibide olabilir. arkaya componet yerine oval hoparlörler war. Onlar iyi olur. Bide onlari anfiye bağladin mi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme