Şimdi Ara

A'DAN Z'YE İSİM DEĞİŞİKLİĞİ SÜRECİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
16
Favori
60.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam hayırlı olsun 5 tane mi adınız oldu 1.adım 2.adım 3,4 5.adım yazmışsınız
  • C_many kullanıcısına yanıt
    Şansımı deneyeceğim artık. :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4861A3F88

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Sen kimsin de beni tanıyorsun ? Öyle biri olsam en başından bu konuyu açıp uğraşmam. Özel mesaj atan kaç kişiye itinayla cevap yazdım. Nereye kimsenin işine yaramaz ? Benim doldurup verdiğim dilekçenin aynısı. Her yerde de var aynı dilekçe. Düzgünce araştırıp baktın mı yoksa hazır konmak mı amacın ? Dilekçe dedin link verdik soru sordun da cevaplamadık mı ? ki dilekçeye ne yazılacağı da gayet açık konuda da yazmıştım. Saçma sapan konuşup sinirlendiriyosunuz insanı.

• Gerçekten faydalı bir konu olmuş teşekkürler. Ben de 26 Haziran'da Kartal'daki Anadolu Adliyesi'ne kendi hazırladığım dilekçe ile başvurmuştum. 30 Temmuza duruşma günü verilmişti. Dün duruşma oldu ve dava kabul edildi. Gerekçeli kararı almak için Eylülde gel dediler. İsminden memnun olmayan veya sorun yaşayan biri için uğraşmaya değer bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

Sen kimsin de beni tanıyorsun ? Öyle biri olsam en başından bu konuyu açıp uğraşmam. Özel mesaj atan kaç kişiye itinayla cevap yazdım. Nereye kimsenin işine yaramaz ? Benim doldurup verdiğim dilekçenin aynısı. Her yerde de var aynı dilekçe. Düzgünce araştırıp baktın mı yoksa hazır konmak mı amacın ? Dilekçe dedin link verdik soru sordun da cevaplamadık mı ? ki dilekçeye ne yazılacağı da gayet açık konuda da yazmıştım. Saçma sapan konuşup sinirlendiriyosunuz insanı.

Alıntıları Göster
    Ben de sadece internetten araştırıp, örnek bulup kendim hazırladım dilekçemi. En son bir arkadaşın avukat eşine gösterttim. Adam benim hazırladığım dilekçe için kusursuz olmuş demiş. Aramasını bilmek gerekiyor sanırım.

• Dilekçe örneği

A'DAN Z'YE İSİM DEĞİŞİKLİĞİ SÜRECİ

• quote:

Orijinalden alıntı: stmexx

Dilekçe örneği

teşekkürler hocam. toplam ne kadar tuttu acaba isim değişikliği ücreti?
  • Teşekkürler bilgilendirme icin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4861A3F88

teşekkürler hocam. toplam ne kadar tuttu acaba isim değişikliği ücreti?

Alıntıları Göster
    Kusura bakmayın çok geç cevap yazmış oldum.
    Kartal adliyesine gittim. Nakit geçiyor ve 383 tl gibi bişey ödedim başvuru yaparken. İşlemler tamamlandığında gerekçeli kararı teslim alırken de 35 tl geri aldım.
    Kimlik, sürücü belgesi değiştirme ayrıca masraf tabi.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.