Şimdi Ara

A Farewell To Dragons - Çıktı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
3.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sulu Çor Kağan -- 1 Aralık 2009; 13:10:47 >
  • Ben de yükledim bilgisayara , öylece duruyor kenarda. Geçtiğimiz iki haftadır sadece iki tane simgeye tıklıyorum sadece bilgisayarımda: Dragon Age Origins, Divinity 2. Bu oyunun simgesine ne zaman tıklarım bilinmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokyabgu

Ben de yükledim bilgisayara , öylece duruyor kenarda. Geçtiğimiz iki haftadır sadece iki tane simgeye tıklıyorum sadece bilgisayarımda: Dragon Age Origins, Divinity 2. Bu oyunun simgesine ne zaman tıklarım bilinmez.

Dragon Age, Memory Leak yüzünden sinir etti beni ama bitirdim. Divinity 2 ise optimizasyondan dolayı sinir etti sildim
  • quote:

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

quote:

Ben de yükledim bilgisayara , öylece duruyor kenarda. Geçtiğimiz iki haftadır sadece iki tane simgeye tıklıyorum sadece bilgisayarımda: Dragon Age Origins, Divinity 2. Bu oyunun simgesine ne zaman tıklarım bilinmez.

Dragon Age, Memory Leak yüzünden sinir etti beni ama bitirdim. Divinity 2 ise optimizasyondan dolayı sinir etti sildim

Dostum sen de ne talihsiz adammışsın yaw. Ağız tadıyla bir oyun oynatmıyor makine sana.
  • Bu oyunda bi sorun var beyler prensin yanına gidince oyunun en sonlarına doğru oynayanlar bilirler oyun hata veriyor ve masaüstüne dönüyor benden başka bu hatayla karşılaşan varmı.
  • quote:

Dostum sen de ne talihsiz adammışsın yaw. Ağız tadıyla bir oyun oynatmıyor makine sana.

sorma yaw işlemciyi değiştirmem lazım bir an önce
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haşin_ErKeK

Bu oyunda bi sorun var beyler prensin yanına gidince oyunun en sonlarına doğru oynayanlar bilirler oyun hata veriyor ve masaüstüne dönüyor benden başka bu hatayla karşılaşan varmı.

Ben pek yardım alacağını zannetmiyorum dostum forumdan. Sonuna geleni geçtim oynayan yok neredeyse oyunu.
  • oyunu buldum ,kurdum ve gerçekten zevkle oynamaktayım. harita oldukça büyük,görevler,karakter ekranları gayet iyi,optimizasyon ve sistem gereksinimleri çok makul. konular,dialoglar gayet iyi,hikaye ilginç ve akıcı. bence rpg seven arkadaşların oynaması gereken bir oyun. ben şu an level 10 oldum . oyunun henüz başlarındayım,ilerledikçe oyunun daha derinleşeceğine inanıyorum.
  • Dragon Age yi tavsiye etmiyorum cok acemice yapılmış iğrenc gırafikler kontırol sistemi iğrenc bir oyun oynadım bes para etmez oyun

Dungeon Siege 2ve 1 ' bir numara bence eldar scroll oblivion 4 te şahane oyun gothic 4 fena olmaz sanırım binek hayvan yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: evrim87

Dragon Age yi tavsiye etmiyorum cok acemice yapılmış iğrenc gırafikler kontırol sistemi iğrenc bir oyun oynadım bes para etmez oyun

Dungeon Siege 2ve 1 ' bir numara bence eldar scroll oblivion 4 te şahane oyun gothic 4 fena olmaz sanırım binek hayvan yok

ahahuaha ne içtin kardeşim sen, aynından istiyorum
  • quote:

Dragon Age yi tavsiye etmiyorum cok acemice yapılmış iğrenc gırafikler kontırol sistemi iğrenc bir oyun oynadım bes para etmez oyun

İlk okuduğumda inanamadım, ama ciddiymiş
  • Dragon Age yi tavsiye ediyorum cok profesyonelce yapılmış mükemmel gırafikler mükemmel kontrol sistemi süper bir oyun oynadım paha biçilemez oyun yazmak istedin galiba
  • Star Wars Knight Of The Old Republic
    Overlord
    Drakensang The Dark Eye
    Kotor 2
    A Farewell to Dragons
    Hellgate London
    Hitman Blood Money

Hepsi torent de sıralarını bekliyor...
  • A fravell dragon oyununu tavsiye etmiyorum berbat bir oyun cd sini cöpe attım
  • quote:

A fravell dragon oyununu tavsiye etmiyorum berbat bir oyun cd sini cöpe attım

Anlıyorum...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.