Şimdi Ara

A Farewell To Dragons - Çıktı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
3.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tarz: Parti tabanlı action RPG
    Yapımcı: Arise, KranX Productions
    Yayıncı: 1C Publishing Inc.
    Platform: PC
    Çıkış tarihi: 30 Ekim 2009
    Resmi sitesi:http://www.1cpublishing.eu/game/a-farewell-to-dragons/overview

Sitesinden çeviri:

A Farewell to Dragons ünlü Rus yazarlar Sergey Lukyanenko ve Nikolay Perumov'un aynı isimli fantastik kurgu kitabında kurgulanmış olan evrende geçen klasik bir aksiyon RPG. Middle World'de sıkıntılı zamanlar başlamıştır, dünyanın kaderi oyunun ana karakteri Victor'a bağlıdır. Dört elementin sihrini öğrenecek, güçte ustalaşacak ve kaderini gerçekleştirecektir. Genç büyücü Telle'nin liderliğinde, kahraman entrikalara dalacak ve kaderini kabullenecektir. Bir ejderhamı yoksa bir ejderha katili mi olacak?

Özellikler:

- Fantastik kitaba bağlı kalan klasik parti tabanlı action RPG
    - Ana karakter dört elementin sihrine, totem büyülerine, soğuk çeliğe ve ateşli silahlar kullanabilecek
    - Pek çok ilginç karakter ile karşılaşma imkanı
    - Elemental sihrin etkisi günün zamanına göre değişecek - savaş zamanını iyi seçmeniz gerek

Minimum Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows 2000/XP
    İşlemci: 1,5 GHz
    Bellek: 512 MB
    Ekran Kartı: 128 mblık nVidia GeForce FX 5700 veya ATI Radeon 9600
    Ses kartı: DirectX uyumlu
    Sabit disk: 3 GB boş sabit disk alanı
    CD ROM: DVD ROM

Önerilen Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows 2000/XP
    İşlemci: 2,4 GHz
    Bellek: 1 GB
    Ekran Kartı: nVidia GeForce FX 6800 veya ATI Radeon 9800
    Ses kartı: DirectX uyumlu
    Sabit disk: 3 GB boş sabit disk alanı
    CD ROM: DVD ROM

Oyun Rus oyunu ve 2008 yılında Rusya'da piyasaya çıktı arkadaşlar. Rusya'da dergilerden ve sitelerden ortalama notlar almış. Arcanum benzeri steampunk bir dünyada geçiyor. Hem kılıç, büyü hem de ateşli silahlar kullanabileceğiz. Oynanış ve görünüm olarak ise Dungeon Siege'i andırıyor. Belirli bir partimiz olacak ve grup üyeleri ile beraber aksiyona dalacağız. Oyunun uyarlandığı kitabın yazarları aynı zamanda daha önce oyunu çıkan Hard To Be A God'ın yazarları.(HtbaG fena oyun değildi bu arada) İngilizce çevirisi kaliteli olur, oynanışta ortalamayı tutturursa oynanır diye düşünüyorum. Bu ayın sonunda çıkıyor piyasaya. Sitesinden ekran görüntülerine ulaşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gokyabgu -- 1 Kasım 2009; 16:49:02 >

• özlemiştim ya dungeon siege gibi çat-çut ilerlemeli rpgleri; onu çok andırıyor umarım güzel olur gelsin buna da bakacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VII_outLaw -- 20 Ekim 2009; 15:53:08 >
  • Oyunda Dawn of Magic 1 ve 2'de kullanılan oyun motoru kullanılıyor. Dolayısıyla grafikler bir miktar benzerlik gösteriyor.

• Resmi görünce aha dedim Dawn of Magic.Düşük sistem özellikleri benim için başlı başına bir artı.İnşallah güzel, sürükleyici bir RPG olur.
  • RPG aylarına giriyoruz yavaştan..
    Yeni bir İngilizce sözlük edinmenin vakti geldi..
  • Dawn of magic 2 yüzünden kör olucam, birde bu çıktı şimdi hayırlısı artık ;)
  • Evet Oyun çıkmış 2.73 GB cık...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3.49 luk çıkmış bi de bugün...
  • güzel gözüküyor bi bakayım
  • Yarına denerim artık.
  • Piyasa coştu yine. Teker teker gelin, bilgisayar neredeyse 24 saat download yapıyor.
  • mahuuah x)
  • Dün gece denedim. Her bir rus oyununda artık standart olduğu üzere berbat bir çeviri söz konusu. Hatta bazı yerler o kadar anlaşılmaz durumda ki google translator ile çevirmişler gibi duruyor. Allah için bu Ruslara biri ingilizce öğretsin. Yoksa bilgisayar başında kafayı yiyeceğim ekrandaki karakterlere bakıp 'ne diye lan bu' demekten. Aksiyon idare eder. Dungeon Siege 1'deki gibi grup seçme, oyunu durdurup taktik verme olayı mevcut. Grafikler eh işte seviyesinde.

Ben bu 1C'yi gerçekten anlamadım. Dragon Age'in çıkma arifesinde ne diye böyle bir oyun çıkartırsın ki. Bir de ortalıkta Risen, Torchlight, Divinity 2 gibi devler gezerken.

Çeviri iyi olsa oynanabilirdi, ama bu haliyle 'belki sonra bir ara oynarım'lar bölümüne kaldırdım.

• oda iyiymişte; Dragon Age'i ne yaptın sen netten mi sipariş verdin yoksa D&R mi bekleyecen ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

oda iyiymişte; Dragon Age'i ne yaptın sen netten mi sipariş verdin yoksa D&R mi bekleyecen ?

Kredi kartına taksitten ötürü D&R.
  • evet çıktığı an bizim dvdciye gelmiş aldım da; akademiye gidiyorum bayramda akıcaz artık^^
  • bir türlü bırakamadık şu dragonları
  • Dungeon Siege bittikten sonra deneyebilirim.Hoş bir oyuna benziyor.
  • DS2 ye benziyor.Ama boyutu fazla biraz.Belki oynarım.
  • SSlerden süper duruyorda gidip aldım bunu da sevmedim ya tonları karakterleri beni katil etti gibi bişey çok acemice yapılmış geldi bana oyun sonra belki bir daha yüzüne bakarım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.