Şimdi Ara

A Game of Dwarves

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Çok popüler olmasada benim heyecanla beklediğim, biraz Dungeon Keeper biraz Dwarf Fortress birazda Sims karışımı bir oyun. Yeraltında kendi cüce krallığımızı kuruyoruz, 5 çeşit temel sınıfımız var savaşçı, kazıcı ve araştırmacı gibi. Krallığımızı istediğimiz gibi döşeyip, dekore edip tüneller ve katlar ile özelleştirebiliyoruz..

Çıkış tarihi, 23 Ekim

A Game of Dwarves A Game of Dwarves

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-47CB66FB8 -- 14 Ekim 2012; 22:26:40 >

• Şu Dwarf ırkını, bugüne kadar karşılaştığım hiçbir oyunda sevemedim, ona yanarım
  • Oyun basarili ve cok eglenceli. Vakit gecirmek eglenmek icin ideal. Ayrica kisa soluklu bir oyun da degil, mutlaka oynanmasi gereken oyunlardan hele ki strateji/ sehir kurma oyunlarini seviyorsaniz. Uzerine dusulmeyip unutulacak olursa cok yazik olur. Metascore'unun 54 olmasi yaniltmasin sizi. Surukleyici bir oyun siddetle tavsiye ediyorum
  • Dungeon Keeper tadında . Ancak o kadar ayrıntılı değil. Zindan yaratma ve dekore etme işleri son derece zevkli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

Şu Dwarf ırkını, bugüne kadar karşılaştığım hiçbir oyunda sevemedim, ona yanarım

Benimde sadece Yüzüklerin Efendisinde hoşuma gitmiştir , Yer altındaki şehirlerinde goblinler tarafından öldürülmeselerdi sakallı kadın Cüceleri görecektik
  • arkadaştlar . yav bu cüceler olayı nedir adam basamıyom görevli değilde diğer modda oynuyom ondan mı. oyun başında 1 kere basıyom okadar anca 2 saat ta bir basma işareti çıkıyor neden böle . o adam ölürse ne olcak . bide cüceleri asker e çevirebiyozmu yoksa asker mi basmak zorundayız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.