Dün 4 vardı tv de baya bi abartılı sahneler varmış; izleyeli çok olmuştu unutmuşum. Bakalım 5 nası olacak
quote:
Orijinalden alıntı: SerSeriZa.
Suretler gibi olmasında Bruce Wills oynuyo diye izledik vakit kaybı sadece
İyi ki tamamı nı izlememişim yarısın da kapattıydım filmi isabet olmuş.
güzel bi seri inşallah 4 ün yolundan gider
İstanbul'da çekilseydi keşke
güzel film beklemedeyiz
yine bizi full aksiyon bekliyor, eminim diğer serilerden çok daha iyi olacaktır
Serininin en iyisi ilk filmdi.Yensine gerek yok hele 4.gibi abartı olacaksa hiç yapmasınlar.
aksiyon iyi guzel hos da aslinda zach galfiniakis'i de oynatsalar hani soyle ara ara espriler patlasa felan belki ne bileyim daha sofistike bir sey olabilir. sizce nasil olur?
quote:
Orijinalden alıntı: herr18
aksiyon iyi guzel hos da aslinda zach galfiniakis'i de oynatsalar hani soyle ara ara espriler patlasa felan belki ne bileyim daha sofistike bir sey olabilir. sizce nasil olur?
salt komedi filmi olsa belki ama zach bu seriye yakışmaz.
Gelsin gelsin. Hem aksiyonu hemde esprileri gayet iyi harmanlayan bir seri. Tüm seri güzeldi. Bruce Willis zaten oynadığı john mclane rolune cuk oturmuş. Bakalım konusu ne olacak?
4. film zaten hala bu serinin pilinin bitmediğinin göstergesiydi. Hayal kırıklığı da olabilir, güzel birşey de çıkabilir.
Düşman Hans Gruber'ın amcasının oğlu olsun bu sefer. Gruber'lar izlettiriyor yav.
'Zor Ölüm 5' Yönetmenini Buldu!
20th Century Fox stüdyosu, Zor Ölüm (Die Hard) serisinin 5. bölümü için aradığı yönetmeni sonunda buldu. Devam filmini, Max Payne'den tanıdığımız yönetmen John Moore yönetecek... Geçtiğimiz aylarda aralarında Joe Cornish, Justin Lin ve Nicolas Winding Refn'in olduğu aday listesini haber yaptığımız projede John Moore bu isimlerin arasından sıyrılmayı başarmışa benziyor.
Şubat ayında 300 : Battle of Artemisia projesi için yönetmenlik koltuğundan ayrılan Noam Murro'nun yerine geçecek olan Moore, hem stüydo hem de başroldeki Bruce Willis tarafından kabul görmüşe benziyor. Özellikle de yönetmenin efekte dayalı aksiyon yerine, bilgisayarı minimal düzeyde kullanıp fiziksel görselliğe önem vereceğini açıklamasının bu kararda etkili olduğu söyleniyor.
Senaryosu Scott Woods tarafından yazılan devam filminin Rusya'da geçeceği dışında şimdilik pek bir şey bilinmiyor. Bütçesinin de yaklaşık 100 milyon dolar olması planlanan projenin, şu sıralar yönetmenini arayan Red'in devam filminden önce çekilmesi planlanıyor.
4de aksiyon falan iyiydi...5ten de umudum var benim...
-Size tuhaf gelen bir şeyler oldu mu?
-Madem sordunuz söyliyeyim, geçen gün ayak parmağımda bir yanma hissettim. Önceleri mantardan şüphelendim ancak değilmiş...
sanırım böyle bir şeydi orada ki ajanla t.şak geçmesi inanılmaz komik...
Setten birkaç kare
Film Şubat 2013'te vizyona girecek.
şubat ayı genelde iddiasız kötü filmlerin gösterime girdiği bir zaman olur inşallah film de kötü çıkmaz. Spartacus'un kankası Varro da bruce abinin oğlunu canlandıracakmış.
Ben bu seriyi izlememiştim, tavsiye üzerine 1 filmini izleyim dedim, diğer güne 4'ü de bitmişti.
Bruce Willis'in kızını Mary Elizabeth Winstead canlandıracak. 2007 yılındaki dördüncü filmde de bu rolde yer alan Winstead'ın yeni filmdeki rolünün uzunluğu henüz bilinmiyor.