Şimdi Ara

A Good Day to Die Hard (2013) | Zor Ölüm 5 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
4.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok iyi olacak, çok iyi yıllar sonra sinemaya götürecek bu film beni
    imdb'ye göre patrick stewart kaptanımız da oynayacakmış. benim için ekstra bir beklenti oluşturuyor bu film için.
  • ımdb ye gore bıtmıs

• ee, Türkiye'de de 14 şubat'ta girecek mi vizyona? perşembe gider izlerim direk.
  • Sinemada izlenmesi gereken filmlerden. Willis reyiz yaşlanmadı Bir türlü ve Film performansını merak ettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnşallah gelir buraya. Bu da gelmezse kendimi sinemaya zincirleyip soyunacak artık.
  • filme bugün gittim, yer yer komedi, bolca aksiyon, hafiften gizem ve dahası :) film gerçekten güzeldi, özellikle aksiyon sahnelerine gerçekten bayaa özen göstermişler yani belli. hiç bir masraftan kaçmamışlar anlaşılan :D
  • IMAX'de gittik 1 damacana adrenalin içtik geldik o kadar diyeyim yeterli sanırım.
  • Biz pek beğenmedik valla.
  • Film süperdi bence.Polata ölmüyor diye laf ediyoruz ama bu adamda ölemiyor
    İrina'ya yazık oldu
  • Imdb notu yerlerde,eleştiriler feci derecede kötü ve film hiç ilgi görmüyor.
    Bu kadar kötü mü film merak ettim...
  • 4 daha iyiydi sanki denmiş. Alla alla
  • dün akşam bende gittim , beğendim güzel film , sanırım ne beklediğinizle alakalı....
  • 4 herhalde daha güzeldi ya. bence hatta bu serinin en güzel filmiydi. bruce willis de rolünün hakkını veriyor hani. güzel filme benziyor hala gösterimdeyse gitmeyi düşünüyorum...
  • Die Hard (1988)
    Budget $28 million
    Box office $140,767,956

Die Hard 2 (1990)
    Budget $70 million
    Box office $240,031,094

Die Hard 3 (1995)
    Budget $90 million
    Box office $366,101,666

Die Hard 4 (2007)
    Budget $110 million
    Box office $383,531,464

Die Hard 5 (2013)
    Budget $92 million
    Box office $188,804,000 (devam ediyor)

ister beğenin ister beğenmeyin :))
    ortalama; 1 koymuşlar , 4 almışlar , her zaman kazandırmış , ehh bruce abimizinde hala gideri var son 1 film daha yaparlar :))
  • özellikle 3. film bana göre en iyisiydi , 2. ve 1. filmler daha sonra gelir, hatta arada bir acıp izlerim , 4. filmi beğenmedim pek bu filmide blurayden izlemeyi düşünüyorum .
  • filmi ben çok beğendim. dvd'ye düşsün onu da alır tekrar tekrar izlerim bence 4'ten çok daha güzeldi. 1 film daha gider

şu cehennem silahı'na da bir el atsalardı bir şekilde
  • Up.

Güzel filmdi. Amerika'yı Rusya'dan kurtardık her zaman olduğu gibi. Holywood aksiyon filmi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lwd -- 6 Mart 2013; 19:32:58 >
  • HD versiyonları nete düştü beyler
    HD versiyonları nete düştü beyler
  • evet WEB-DL gelmiş
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.