Şimdi Ara

A Good Day to Die Hard (2013) | Zor Ölüm 5 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
4.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ballrry

quote:

Orijinalden alıntı: nomadmaster

her şekilde amerikayı kurtardınız yeni konu ne olacak sorusuna; global olacak demiş.. komple dünyayı kurtaracak anlaşılan :)

6. filmde Ay

Bir 5 yıl sonra çekilmeye devam ederse herkes şunu söylüyor olucak : öl be adam zorda olsa öl.

• Filmde aksiyon sahneleri çok oldukça devamı gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodgé

Senaryosu bitti, sıra çekimlerde!

Son bölümünü 2007 yılında izlediğimiz Zor Ölüm serisinin 5. bölümü için hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor...

Hafta içinde MTV'ye konuşan 22 yıllık serinin yıldızı Bruce Willis, isminin 'Die Hard 24/7' olarak açıklandığı yeni filmin senaryosunun hazır olduğunu, çekimlerin 2011 yılında başlayacağını söyledi. Senaryonun içeriği ise şimdilik sır gibi saklanıyor.

Farklı yönetmenleriyle ünlü Zor Ölüm serisinin son bölümünü yönetecek isimse şimdilik belli değil. Willis, son bölümün de yönetmeni olan Len Wiseman'la tekrar çalışmak istediğini söylese de, stüdyo henüz bir isim belirlemedi.

Merakla beklemedeyiz. Son bölümdeki bir sahnede "biraz abarttık galiba" dediği gibi, bunu da abartırlar heralde.

• güzel haber tez dvd si nete düşe.
  • 3. film dışında serinin diğer filmleri bence vasat.Özellikle herkesin övgüsünü kazanan 4.filmin,gerek mantık hatalarıyla gerekse çekimlerdeki montaj hatalarıyla bu övgüyü hak ettiğini düşünmüyorum.Ama yinede sonuçta aksiyon filmlerinden hoşlananlar için iyi bir alternatif olacağını kesin.Gelsin bakalım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: LuX Aeterna

3. film dışında serinin diğer filmleri bence vasat.Özellikle herkesin övgüsünü kazanan 4.filmin,gerek mantık hatalarıyla gerekse çekimlerdeki montaj hatalarıyla bu övgüyü hak ettiğini düşünmüyorum.Ama yinede sonuçta aksiyon filmlerinden hoşlananlar için iyi bir alternatif olacağını kesin.Gelsin bakalım...

4.film 10 numara bir film...
  • 4.film serinin en rezil filmiydi.İnşallah onun gibi olmaz daha mantıklı sahneler izleriz.
  • dodge paylaşım için teşekkürler.

Bu seriye bayılıyorum. Her birini müthiş keyif alarak izledim ve beşincisinide sabırsızlıkla bekliyorum.
  • :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: qRueL

Sıralamam

1-3-2-4 benim için. Gelsin belki izlerim.

+1

Sonunda 4.filmi beğenmeyen birini buldum
  • 4. te bu sefer fazla abarttık gibi diyordu... Şimdi ne olacak acaba :)
  • çok abartılı yorumlarına katılmıyorum sonuçta aksiyon filmi izliyoruz gerçek birşeyler izlemek istesem türk dizilerini izlerim. güzel haber 4 değil 20. si çıksa yine izlerim
  • 3 baya iyiydi 4 de abarttılar bence, bakalım 5 nasıl olucak
  • ilk 4 filmi izlemiş biri olarak merakla bekliyorum..
  • Gelsin, bekliyorum.
  • herkesin aksine benimde en çok hoşuma giden 4. filmdi oda sanırım Mary Elizabeth Winstead yüzünden 5. filmide merakla bekliyorum
  • IMDB'de 2012 yazıyor galiba Zor Ölüm 5 yolda kaldı.
  • Die Hard 5: Grandpas Revenge.

Bunu da bu gidişle Bond'a çevirecekler, yakında genç bir aktörle remake yaparlarsa şaşmamak lazım.

En iyisi 1'di, 3'de iyiydi, 2 berbattı, 4 kötüydü.
  • 'Zor Ölüm 5' Yönetmenini Arıyor!

A Good Day to Die Hard (2013) | Zor Ölüm 5

Şu günlerde Hollywood'da yönetmenini arayan en önemli projelerden biri olan Zor Ölüm 5 (Die Hard 5)'in yönetmen koltuğuna oturması için 20th Century Fox stüdyosunun düşündüğü isimler arasında Joe Cornish (Attack the Block), Justin Lin (Hızlı ve Öfkeli 5 Rio Soygunu (Fast Five), John Moore (Max Payne) ve Nicolas Winding Refn (Drive) bulunuyor.

Stüdyonun daha önce düşündüğü yönetmen Noam Murro ise 300 Spartalı (300)'nın devam filmi 300 : Battle of Artemisia projesi nedeniyle artık listede değil...

Yine Bruce Willis'in başrolde olacağı serinin 5. filminde, yanlış yerde ve yanlış zamanda bulunmak konusunda epey yetenekli olan John McClane'i bu sefer Rusya'da izleyeceğiz. Henüz detayları belli olmayan projeyi yönetmesi için favori aday ise, stüdyo ile daha önce pek çok farklı projede çalışmış olan John Moore. Moore en son Max Payne filmini yönetmişti.

Yeni Fast and Furious ve yeni Terminator projelerinde ismi geçen Justin Lin ve Ryan Gosling'li yeni projesi Only God Forgives'i yöneteceği açıklanan Nicolas Winding Refn'in ajandalarının dolu oluşu da Zor Ölüme 5'e el atamayacaklarını gösteriyor. Drive ile Cannes'dan En İyi Yönetmen Ödülü'yle dönen Refn'in yöneteceği bir Zor Ölüm bölümüne kimse hayır diyemez herhalde...

http://www.beyazperde.com/haberler/filmler/haberler-50201/

• Serinin tüm filleri güzelde lütfen yeni filmde Dünyanın en iyi savaş helikopterini arabayla düşürme gibi sahneler olmasın.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.