quote:Orijinalden alıntı: AkselEsEsİçkisiz kutlama yaparım.Yok niye yapalım ki . Hem AKP ' nin 1. parti olarak çıkacağı herkesin malumu.
quote:Orijinalden alıntı: ozbey08a burdan söz veriyorum AKP gitsin adak kurbanı keseceğim.AKP kaybetsin; yemin ediyorum büyükbaş kanı akıtacağım..
quote:Orijinalden alıntı: Bundeskanzlerİlk işim pederle dalga geçmek olur. Kendisi rte'den daha fazla akp'li.Sabah kadar uyuyamam herhalde.Geleceğe daha umutlu bakarım.
quote:Orijinalden alıntı: antonidasHayır. Kutlama falan yapmam.Belki sevinebilirim ama kutlama yapmam. Benim hayatımı doğrudan değiştirebilecek birşey değil çünkü.
quote:Orijinalden alıntı: Dr.HbBelki sevinebilirim ama kutlama yapmam. Benim hayatımı doğrudan değiştirebilecek birşey değil çünkü.Alıntıları Göster Hayır
quote:Orijinalden alıntı: Bundeskanzler İlk işim pederle dalga geçmek olur. Kendisi rte'den daha fazla akp'li. Benim peder de ağır akpli. Kahrından bi büyük devirir.
quote:Orijinalden alıntı: Guest-BF8E9B238quote:Orijinalden alıntı: Bundeskanzler İlk işim pederle dalga geçmek olur. Kendisi rte'den daha fazla akp'li. Benim peder de ağır akpli. Kahrından bi büyük devirir.Alıntıları Göster Havai fişek atarım mutluluktan 2 gün uyumam tüm yandaş kanalları izlerim
Ülkeyi öyle bir hale getirdiler ki sevinecek hal kalmadı ben de. Keşke 1 günle çözülecek sorunlar olsa Akp'nin ülkeye peydahladığı.
Kutlamaya gerek yok ama büyük bi musibetten kurtulmanın sevinciyle Allah'a şükrederim ve şükür namazı kılarım.
quote:Orijinalden alıntı: elektro_gadget quote:Orijinalden alıntı: Bundeskanzler İlk işim pederle dalga geçmek olur. Kendisi rte'den daha fazla akp'li. Benim peder de ağır akpli. Kahrından bi büyük devirir. Benimki de akp li yazın ekmeleddin inşallah seçilir demiştim dovecekti neredeyse Ben de kutlama yaparım cips kola