Şimdi Ara

::A MURDER STORY'İ:: yi korumaya DEVAM!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler birisi hacımıza(agwe)iyi bişey mi kötü bişey mi bilemem ama bişey yapmış bende az önce fark ettim
    http://www.silkroadturkey.com/forum/viewtopic.php?t=220
    bu siteye bi girin
    adamın teki A murder story episode 1 den 10 a kadar bütün hikayeyi yazmış
    fazla ilgi görememiş ama açık açık agwe den hırsızlık yapmış
    bi de altında a love story diye bişey vardı
    onda da agwe ve melisa dye bi kız aşk yaşıyodu
    buyrun siz siteye girin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SSlyvanaSS -- 17 Temmuz 2006; 3:09:00 >

• bu siteye hacklmek bana farz oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: evıl

bu siteye hacklmek bana farz oldu
    cook garip bnm msn adresim oraya üye olmadıgım halde kullanılıor dior üye olup yazmam lazım oraya beyler gelin orayaı fena karıstrmamıs lazım
    CIKSIN LAN O ARAMIZDAKİ HAİN İT NERDE O KENDİNİ GÖSTERSİN ACIKCA SU AN ONA İÇİMDEN AKLA HAYALA GELMICEK ŞEKİLDE SÖVUYORUM ......................................
    NEDİR BU EMEK HIRSLIGI BUNDA SESİZ KALMAMK LAZIM
    ŞİKAYET ARKADASIN HAKKI AGVE SANA DORUM

OLM VARYA O ARAMIZDAKİ HAİNİ Bİ BULUSAM BEN ONA PM DE YAZICAGIMI BİLİORUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evıl -- 16 Temmuz 2006; 20:47:44 >

• quote:

cook garip bnm msn adresim oraya üye olmadıgım halde kullanılıor dior üye olup yazmam lazım oraya beyler gelin orayaı fena karıstrmamıs lazım
    CIKSIN LAN O ARAMIZDAKİ HAİN İT NERDE O KENDİNİ GÖSTERSİN ACIKCA SU AN ONA İÇİMDEN AKLA HAYALA GELMICEK ŞEKİLDE SÖVUYORUM ......................................
    NEDİR BU EMEK HIRSLIGI BUNDA SESİZ KALMAMK LAZIM
    ŞİKAYET ARKADASIN HAKKI AGVE SANA DORUM

OLM VARYA O ARAMIZDAKİ HAİNİ Bİ BULUSAM BEN ONA PM DE YAZICAGIMI BİLİORUM

Alıntıları Göster
    walla çok doğru deddn kardeş inşallah bu topic e daha fazla agwe sever ve duyarlı kişiler gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: SSlyvanaSS

walla çok doğru deddn kardeş inşallah bu topic e daha fazla agwe sever ve duyarlı kişiler gelir

Alıntıları Göster
    agwe görmesin

hacımın kulaklarını çınlatmışlar

• annowww ibo ya (agwe) cok ayıpo beyler bi saldırı yapak istiosanızz benden 5 000*** htmil cıkarr
  • quote:

Orijinalden alıntı: reyakuza_back

annowww ibo ya (agwe) cok ayıpo beyler bi saldırı yapak istiosanızz benden 5 000*** htmil cıkarr
    walla beyler o siteye bi baskın yapalım zaten agwe duyuncca .............
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

walla beyler o siteye bi baskın yapalım zaten agwe duyuncca .............

Alıntıları Göster
    ben buldum yolu bizim forumu rezil eden veletler napıyosa onu yapalım hatta 10-15 kişi çullanalım laf atana lafı koruz banlansakda yeniden alırız hesap stresde atarız kesin çözüm

• quote:

Orijinalden alıntı: Th1ef

ben buldum yolu bizim forumu rezil eden veletler napıyosa onu yapalım hatta 10-15 kişi çullanalım laf atana lafı koruz banlansakda yeniden alırız hesap stresde atarız kesin çözüm

Alıntıları Göster
    bEYLER EĞER O SİTEDEN O YAZI SİLİNMEZSE SİTE HAKKINDA VE DAVA AÇILACAK MATBAAM İLE KONUŞTUM;!BU ÖYKÜNÜN YAYIN HAKLARI ADECE BANA VE MATBAA MA AİTTİR O ADAM İSE BENİM İSMİMİ BİLE YAZMAYA TENEZZÜL ETMEMİŞ!SİZDE FARKINDAYSANIZ HER BÖLÜMÜN SONUNDA "copyrigth allrıgth reserved" YANİ TÜM HAKLARI SAKLIDIR YAZIYOR BEN ORAYA MESAJI BIRAKTIM BÖYLE HIRSIZLARA AMA YOK KARDEŞLERİM!SİZDE YAZIN ŞEREFSİZLİĞİN BEDELİNİ ÖDESİN!!!ZATEN O YAZI ORADAN SİLİNMEZSE BEN ONLARI BİR ŞEKİLDE BULURUM!!6 YAŞINDAN BERİ PC YAZI,PROGRAM VS, YAZILARINI KORUMAK İÇİN VE BÖYLE EMEK HIRSIZLARINA DERSİNİ VERMEK İÇİN HACK PROGRAMLARIYA UĞRAŞAN BİR ADAMA O ELEMANIN BİR TEK MAİLİ YETER DE ARTAR BİLE!!!ve BEN ONU ÇOKTAN BULDUM!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Agwe_ -- 16 Temmuz 2006; 22:08:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _Agwe_

bEYLER EĞER O SİTEDEN O YAZI SİLİNMEZSE SİTE HAKKINDA VE DAVA AÇILACAK MATBAAM İLE KONUŞTUM;!BU ÖYKÜNÜN YAYIN HAKLARI ADECE BANA VE MATBAA MA AİTTİR O ADAM İSE BENİM İSMİMİ BİLE YAZMAYA TENEZZÜL ETMEMİŞ!SİZDE FARKINDAYSANIZ HER BÖLÜMÜN SONUNDA "copyrigth allrıgth reserved" YANİ TÜM HAKLARI SAKLIDIR YAZIYOR BEN ORAYA MESAJI BIRAKTIM BÖYLE HIRSIZLARA AMA YOK KARDEŞLERİM!SİZDE YAZIN ŞEREFSİZLİĞİN BEDELİNİ ÖDESİN!!!ZATEN O YAZI ORADAN SİLİNMEZSE BEN ONLARI BİR ŞEKİLDE BULURUM!!6 YAŞINDAN BERİ PC YAZI,PROGRAM VS, YAZILARINI KORUMAK İÇİN VE BÖYLE EMEK HIRSIZLARINA DERSİNİ VERMEK İÇİN HACK PROGRAMLARIYA UĞRAŞAN BİR ADAMA O ELEMANIN BİR TEK MAİLİ YETER DE ARTAR BİLE!!!ve BEN ONU ÇOKTAN BULDUM!!!!

Alıntıları Göster
    HADİYİN hacım SİTEYİ BASIYORUZ!!!!!KAPIN HACIM MAİLLERİ!!
    MURDER STORY EPİSODE:11/ALAYINA ŞALGAM SUYU!!!!!!!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Agwe_ -- 16 Temmuz 2006; 22:23:25 >

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: _Agwe_

YÜRÜYÜN DH SÜVARİLERİİİİ... İLERİİİ HÜCUMMMM!!!!

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: _Agwe_

YÜRÜYÜN DH SÜVARİLERİİİİ... İLERİİİ HÜCUMMMM!!!!

Alıntıları Göster
    hadi bnd gelem:-D

• quote:

Orijinalden alıntı: FoU

hadi bnd gelem:-D

Alıntıları Göster
    ALAYINA ŞALGAM SUYU ULEEEEEE
  • quote:

Orijinalden alıntı: lorenadesign

ALAYINA ŞALGAM SUYU ULEEEEEE

Alıntıları Göster
    beyler ordaki yorumlar hala çok az agwe'nin emeklerine yazık adam ona saatlerini ayırmış ama ordaki şerefsiz sadece kopyala-yapıştır yapmıştır hiç bi emeği,hakkı yok!!! bunu neden yanına bırakalım destek olun biraz duyarsız olmayın

• quote:

beyler ordaki yorumlar hala çok az agwe'nin emeklerine yazık adam ona saatlerini ayırmış ama ordaki şerefsiz sadece kopyala-yapıştır yapmıştır hiç bi emeği,hakkı yok!!! bunu neden yanına bırakalım destek olun biraz duyarsız olmayın

Alıntıları Göster
    sürün atları silkroadturkeye yıkın huleyyynn sağ adam bırakmayın

• quote:

Alıntıları Göster
    oo beyler şimd baktım silkroad turkey e coşturmuşunuz walla durun bende söveyim şunlara
    laf aramızda bende olmasam kimse göremicekti
    bende öylesine dolarşırken gördü yoksa walla çok kötü olmuştu

• quote:

oo beyler şimd baktım silkroad turkey e coşturmuşunuz walla durun bende söveyim şunlara
    laf aramızda bende olmasam kimse göremicekti
    bende öylesine dolarşırken gördü yoksa walla çok kötü olmuştu

Alıntıları Göster
    beyler tamam bende dedim dicemi
    ama aramızda bi hain var ki hırsızlık yapıyo
    bu siteyi SilkROadturkey i b şikayet edelim walla var mı öyle şey

• quote:

Alıntıları Göster
    La warya ben bu kadar sevidliğimi bilmezdim hacım bu forumda walla destek çıkan bütün herkese çıkmayan da sağolsun teşekkür ederim hacım!Gerçekten walla ben murder story'e bu kadar arka çıkacağınız tahmin etmemiştim hacım...
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Agwe_ -- 17 Temmuz 2006; 2:50:24 >

• quote:

La warya ben bu kadar sevidliğimi bilmezdim hacım bu forumda walla destek çıkan bütün herkese çıkmayan da sağolsun teşekkür ederim hacım!Gerçekten walla ben murder story'e bu kadar arka çıkacağınız tahmin etmemiştim hacım...
    ...

Alıntıları Göster
    ayıp ettin hacım her zaman arkandayız eğer sana biri pis bişey yaparsa direk harekete geçeriz bak o yazıyı gördüm hemen söledim
    sen merak biz hep arkandayız
    ALAYINA ŞALGAM SUYU!!

• quote:

...

Alıntıları Göster
    Siteye biri yazı yazmış siz siteye takmışsınız bunun site ile alakası nedir admine bir özel mesaj atsaydınızya ben söledim zaten rugzo ya ilgilendi. Harbi saçmalamışsınız. Emek hak diyorsunuz orda küfür ediyorsunuz. İlginç.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.