hafta sonu bu arkadaşla char takas ettik 2 defa char oyunda gözüktüm hala bazı gizli soruları vermiş degilsin uyarmak istedim güvenimi kabetme kardeşim bana lazım olan bilgileri en kısa zamanda bul lütfen
2 nizde post yok girip nerden buldunuz birbirinizi de alış verip yapdınız kım kime güvendide :D töbe töbe 6 sınf evine yeni pc almış 2 arkadas bize yapmaya çalışdıkları şaka
zeen bilmedigin şeye yorum yapma istersen anklaradaysan gel gör alış verişi 6 ncı sınıf ögrensini..
quote:
Orjinalden alıntı: Zeen
2 nizde post yok girip nerden buldunuz birbirinizi de alış verip yapdınız kım kime güvendide :D töbe töbe 6 sınf evine yeni pc almış 2 arkadas bize yapmaya çalışdıkları şaka
katılıyorum.
buyurun ankarada olan varsa gelsin diyorum en azından bi çayımı içersiniz 6 yaşındamı 24 yaşındamıyım onu ögrenirsiniz sonra evinize gidersiniz... (tabii az da olsa utanma duygunuz varsa yüzünüz kızarır.gelmek isteyen pm den ulaşsın cep tel. ve adresimi bırakayım)
quote:
Orjinalden alıntı: Twenty_FouR
buyurun ankarada olan varsa gelsin diyorum en azından bi çayımı içersiniz 6 yaşındamı 24 yaşındamıyım onu ögrenirsiniz sonra evinize gidersiniz... (tabii az da olsa utanma duygunuz varsa yüzünüz kızarır.gelmek isteyen pm den ulaşsın cep tel. ve adresimi bırakayım)
belki yazın uğraya bilirim. neden olmasın
quote:
Orjinalden alıntı: Zeen
k bakma ama çok boş konusuorsun postu olan selcuk arkadasımıza guvendık charımızı verdık adam degıstı bılgılerı engelled ımsnden 1 saat bekledım gelmedı sonratelefonunu arayıp edepsızce konusnca charı gerı verdı (anladıkları tek dil)