Bildirim
A Plague Tale: Innocence (2019) [PC ANA KONU] (3. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
İlk yarım saatini oynadım. İlk 30-35 dakikaya göre beni harika bir oyun beklediğini düşünüyorum. Keşke resmi Türkçe dil desteğide olsaymış ama TR yamasının kısa zamanda çıkacağını düşünüyorum.
Oyundaki baş karakterimizin bakış açısı dışında ekranın sağında ve solunda hafif bulanıklık oluyor. Bu bulanıklığı kapatmak için belgelerdeki oyunun save klasöründe bulunan "ENGINESETTINGS" dosyasını metin belgesinde açıp "fringe" bölümündeki 1 sayısını 0 yapmanız yeterli. Böylece ekranın kenarlarındaki bulanıklık efekti kalkmış olacak. Eski hali için 0 sayısını tekrar 1 yapmak yeterli.
Bu arada küçük çocuk çok tatlı ve masum. Şimdilik.. -
Eyvallah, ben de bulanıklık efekti nasıl kapatılıyor diye aramaya başlamıştım, bilgi için teşekkür. -
Oyunu yeni bitirdim gayette güzeldi... oyunun müziklerinde the witcher havası sezdim..Oyunun yapımcıları Polonyalı falan mı sondaki müzikte güzeldi ve anımsattı the witcher ı...Hikayeli oyunları oynamayı özlemişim.. -
-
Yahu koca Engizisyonu sapanla haşat eden kız. Sizi de sinir etmedi mi bu durum? Sürekli gizlilik (stealth) oynanışı da cabası. Gerçek bir olay üzerine daha sağlam bir ölüm yöntemi kullanılabilirdi. -
Valla genelde tüm video oyunlarında olan bir durum aslında ana karekterimiz genelde tüm önüne geleni haşat eder ha bu ablamızda sapan var ama roket atar olsada çok daha mantıllı olmayacaktı bence 😊quote:
Orijinalden alıntı: 454545454545
Yahu koca Engizisyonu sapanla haşat eden kız. Sizi de sinir etmedi mi bu durum? Sürekli gizlilik (stealth) oynanışı da cabası. Gerçek bir olay üzerine daha sağlam bir ölüm yöntemi kullanılabilirdi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Exclusive oyun kalitesinde,ışıklandırmalar oynanış,atmosfer grafikler böyle oyunlara muhtaciz,bunun gibi sanatsal oyunlara
bu arada linear ilerleyen kaliteli yapımları özlemişsiz yahu, açık dünya yapacam diye çoğu oyunun içine ediyolar son zamanlarda maaselef -
Muazzam kalitede bir oyunu daha bitirmiş oldum.Keşke bitmesin diyeceğim yapıda,beklediğime değen bir oyun.Umarım bu yapıda oyunlar artar,yapımcı firma takdiri hak ediyor. -
Sapan olayının abartı olduğu doğru, gizlilik oynayışı da kendini tekrar ettiriyor, yine de bu tür oyunları önüne geleni vur tarzı fps'lere her zaman tercih ederim, görev amaçlı FarCry gibi fps oyunları da zevk vermiyor artık, A Plague Tale: Innocence beklediğimden güzel bir oyun olmuş, böyle oyunlar artmalı Heavy Rain, Beyond: Two Souls ve Detroit'in de pc'ye geliyor olması sevindirici.
@gokhans19
Bulanıklık efektini kapatınca grafikler daha iyi oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 19 Mayıs 2019; 22:0:24 > -
Focus home interactive oyunların yapımcısı değil dağıtımcısı,yapımcıları Asobo,Cyanide,Dont Nod fransız firmaları. -
Oyunu bitirdim. Hiç bir beklentim olmamasına rağmen baya zevk aldım. Oynanış kısmındaki ekipmanlarımız biraz daha çeşitli olsa tadından yenmezmiş.
Tavsiye ederim, çizgisel bir oyun ve gayet güzel bir hikaye anlatımı var. Daha öncede dediğim gibi müzikleri de çok iyi bence. -
valla benide baya sardı oyun 4.bölümdeyim.
4.bölüme kadar türkçe oynadım anlaşılmayan pekte birşey yoktu şimdiye kadar.
hem oynuyorum hata varsada hemen düzeltiyorum. -
Türkçe nasıl oynadınız, ben baktım herhangi bir yama göremedim ? -
-
Oyuna resmi olarak Türkçe eklenmesi için Steam'de şöyle bir tartışma konusu oluşturdum:https://steamcommunity.com/app/752590/discussions/0/3264459260621071079/
Eğer bu konu altına yorum yapıp destek olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Güncel yamayı bana özel mesajda atabilirmisin.quote:
Orijinalden alıntı: Team NINJA
valla benide baya sardı oyun 4.bölümdeyim.
4.bölüme kadar türkçe oynadım anlaşılmayan pekte birşey yoktu şimdiye kadar.
hem oynuyorum hata varsada hemen düzeltiyorum. -
-
optimize hafif sıkıntılı, GTX 1080 ile 50-70 arası aldım 2k ultra'da
yalnız oyunda sıkıntılar mevcut ara ara kasmalar oluyor update şart, optimizasyonu biraz düzeltip bir de şu ara ara kasma olayını halletseler 10 numara oyun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpioleo -- 22 Mayıs 2019; 1:3:55 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X