Şimdi Ara

A.R.O.G (2008) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
550
Cevap
0
Favori
26.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

kötüydü, iyiydi diye kasmayın bu kadar , yorum yapcaksanız esprileri yazın da gülelim azcık
  • Yahuu kabak ve kavun sahnesi beni bitirdi wallaha.Allahım o kabakta neydi öle yaw.Adam zaten duramıyor.Dioya hocam allahını seversen uzak tutun şunu yaw süperdii..

Sonra Bazı yerlere cok taş atması süperdi. Örneğin;

-Hokkabaaz ve gorada eleştirilerin tamamı küfürdü nerdeyse bu filmde Logar tam arifi ışınlarken dediği laf süperdi..
    -Sonra "İşte size bir örnek Petrol cıkrma makinesi" bunu çıkartıon tamamen zengin oluyon dio.Yandan Ozan güven cıkartalım o zaman diyor.Cıkartalımda savaş cıksın demii süperdi
    -Satır olayı güzeldi.
    -GOL olur .RIDVAN DİLMEN süperdi yaw..

Gidin arkadaşlar boş dönmezssiniz.Küfürle gülenlerdenseniz çok şey kaybedersiniz.Çünkü ya 2 yada 3 tane küfür var.

• havaalanındaki others kısmı ve oradakı memurun sorusu ne amacla geldınız
    seyirci muhabbeti
    7 kat göğe kadar tas mı dikicez konuşması
    icatların toplandığı odadan kaset çaların çıkması vs vs bencede boş dönmessiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mc donaLd -- 11 Aralık 2008; 22:11:23 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Mc donaLd

havaalanındaki others kısmı ve oradakı memurun sorusu ne amacla geldınız
    seyirci muhabbeti
    7 kat göğe kadar tas mı dikicez konuşması
    icatların toplandığı odadan kaset çaların çıkması vs vs bencede boş dönmessiniz

quote:

Orjinalden alıntı: lostplanetp

Yahuu kabak ve kavun sahnesi beni bitirdi wallaha.Allahım o kabakta neydi öle yaw.Adam zaten duramıyor.Dioya hocam allahını seversen uzak tutun şunu yaw süperdii..

Sonra Bazı yerlere cok taş atması süperdi. Örneğin;

-Hokkabaaz ve gorada eleştirilerin tamamı küfürdü nerdeyse bu filmde Logar tam arifi ışınlarken dediği laf süperdi..
    -Sonra "İşte size bir örnek Petrol cıkrma makinesi" bunu çıkartıon tamamen zengin oluyon dio.Yandan Ozan güven cıkartalım o zaman diyor.Cıkartalımda savaş cıksın demii süperdi
    -Satır olayı güzeldi.
    -GOL olur .RIDVAN DİLMEN süperdi yaw..

Gidin arkadaşlar boş dönmezssiniz.Küfürle gülenlerdenseniz çok şey kaybedersiniz.Çünkü ya 2 yada 3 tane küfür var.

İyi güzel gidin demişsiniz de neden filmi anlatıp gideceklerin keyfini kaçırıyorsunuz ki. He okumasınlar diyorsanız. Siz de o zaman spoiler butonunu kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuomir -- 12 Aralık 2008; 5:14:58 >

• ben Cem yılmaz için boş bi kareye bile bakarım orası kesin
    filmi izlemeden yorumlamayalım
  • İki film arasında şaşırtan benzerlik

Cem Yılmaz'ın son filmi vizyona girdiği ilk günden beri büyük bir beğeniyle sinemaseverler tarafından izlenedursun film hakkındaki iddialar kafaları karıştırdı.

Mega Magazin'in iddialarına göre "A.R.O.G" ile 2004 Fransız yapımı "RRRrrrr" adlı komedi filmi şaşırtıcı bir şekilde birbirine benziyor.

İşte iki filminin şaşırtıcı benzerlikleri...

-İki film de taş devrini günümüz esprileriyle ti'ye alıyor.

-"A.R.O.G"da Arif'in fragmanlarda da yer alan meşhur dinozorla yüzyüze karşılaşma sahnesinin aynısı "RRRrrrr"da da var.

-"A.R.O.G"da iki kabile arasında çekişme var. "RRRrrrr"da da iki kabile arasında çekişme var. "A.R.O.G"daki iki kabile çekişmeyi sonlandırmak için futbol maçı yapıyorlar. "RRRrrrr"da da iki kabile aralarındaki çekişmeyi bitirmek için voleybolu andıran geyikbol maçı yapıyorlar. Bu maçların sonunda oyuncuların sevinçleri de birebir aynı.

-"A.R.O.G"daki isimler de benziyor. İki filmde de Kaaya adlı karakter var. "A.R.O.G"da Nil Karaibrahimgil "Mimi"yi, "RRRrrrr"daki baş kadın karakterin ismi Higi...

-İki filmde de rakip kabilelerin çocukları birbirine aşık.

-İki filmde de başroldeki erkek oyuncular maymunla yakınlaşma içine giriyorlar.

Alıntı: Habertürk

• quote:

Orjinalden alıntı: spiritc85

İki film arasında şaşırtan benzerlik

Cem Yılmaz'ın son filmi vizyona girdiği ilk günden beri büyük bir beğeniyle sinemaseverler tarafından izlenedursun film hakkındaki iddialar kafaları karıştırdı.

Mega Magazin'in iddialarına göre "A.R.O.G" ile 2004 Fransız yapımı "RRRrrrr" adlı komedi filmi şaşırtıcı bir şekilde birbirine benziyor.

İşte iki filminin şaşırtıcı benzerlikleri...

-İki film de taş devrini günümüz esprileriyle ti'ye alıyor.

-"A.R.O.G"da Arif'in fragmanlarda da yer alan meşhur dinozorla yüzyüze karşılaşma sahnesinin aynısı "RRRrrrr"da da var.

-"A.R.O.G"da iki kabile arasında çekişme var. "RRRrrrr"da da iki kabile arasında çekişme var. "A.R.O.G"daki iki kabile çekişmeyi sonlandırmak için futbol maçı yapıyorlar. "RRRrrrr"da da iki kabile aralarındaki çekişmeyi bitirmek için voleybolu andıran geyikbol maçı yapıyorlar. Bu maçların sonunda oyuncuların sevinçleri de birebir aynı.

-"A.R.O.G"daki isimler de benziyor. İki filmde de Kaaya adlı karakter var. "A.R.O.G"da Nil Karaibrahimgil "Mimi"yi, "RRRrrrr"daki baş kadın karakterin ismi Higi...

-İki filmde de rakip kabilelerin çocukları birbirine aşık.

-İki filmde de başroldeki erkek oyuncular maymunla yakınlaşma içine giriyorlar.

Alıntı: Habertürk

Biz burda bunu tartışmayalım arkadaşlar. Elin avrupalısının filmi olsa benzerini hiç araştırmayız değilmi. O zaman bunu methedenler gitsinler alsınlar dier filmi bakalım hangisi daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lostplanetp -- 12 Aralık 2008; 17:24:44 >

• ''Herşey çok güzel olacak'' bu adamın en güzel filmidir bana göre,Gora da 1 veya 2 kere sırıttım desem yeridir,Arog a daha gidemedik bakalım.
  • bağırmayan tarafar ...... orası süperdi.bi an aklıma geçen hafta sonunda gittiğim maç geldi :))
  • Olmamıs.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aydin66

bağırmayan tarafar ...... orası süperdi.bi an aklıma geçen hafta sonunda gittiğim maç geldi :))

döner bıçaklarıyla dalalım aabi
  • şimdi geldim filmden.verdiğim para kuruşu kuruşuna helal olsun valla.espri anlayışı gora dan çok farklıydı.güzel ince detaylar vardı.esprilerin yarısına salonda 3-5 kişi güldük.sora çıkıp olmamış ,hiç gülmedik diyolar.küfür olmayınca gülünmüyor tabi.8,5/10 benden
  • GORA ve şimdi de bu,paranızın hakkını veriyor sonuna kadar;
    küfür seviyesi heralde en fazla bu kadar düşük tutulabilirdi,neredeyse küfür yok, tabi bu iyi midir kötü müdür adamına göre değişir..
    Espriler çoğu zaman sağlamdı...
  • Revep İvedik'e süper diyip de bu filmde gülmeyen varsa o şekil devam etsin. Mizahı gerçekten icra edenlere ve bunu seven bizlere bulaşmasın. Helal olsun Cem Yılmaz'a. 7YTL verdim filme. 20YTL bile olsa girerdim.

• Bir de elinin hamuru esprisi vardı, ekmek yaparken hamur yoğuran kadını tersleyip elinin hamuruyla girme işe demişti.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HaKaN18

Bir de elinin hamuru esprisi vardı, ekmek yaparken hamur yoğuran kadını tersleyip elinin hamuruyla girme işe demişti.

Ekmekler nasıldı ama?

Bir de Arif yılan gördüğünde evrimle alakalı bi şey demişti.
    "Evrim mevrim geçirmemiş bu. Aynı yılan" gibisinden bir şeyler söylemişti.

• Yüksel Aytuğ - İKİNCİ HAYAL KIRIKLIĞIM A.R.O.G

Bu kez ortamdan etkilenmemek için Cem Yılmaz'ın filmini basın gösterimi ya da galada değil, normal seansta izlemeye karar verdim. Cumartesi günü, Maçka Cinebonus'a gittim. Barındırdığı sosyal statü olarak Cem Yılmaz'ın izleyici profili için en uygun salonlardan biriydi. Hava bulutluydu, yağmur atıştırmak üzereydi. Yani sinemaya gitmek için iyi bir gün ve iyi bir saat seçmiştim. Ne olur, ne olmaz diyerek bir gün önceden rezervasyon yaptırmıştım. Ama o da ne? 150 kişilik salonda sadece 15 kişi vardı... Filmin başından sonuna kadar, şöyle salonda yükselen topluca bir kahkahaya rastlamadım. Film bittikten sonra insanların yüzlerine neredeyse tek tek baktım. Donuk bir ifade takınmışlardı. İçlerinden biri bile gülerek, "Ya şu sahne ne komikti değil mi?" diye ötekine anlatmıyordu, ki komik filmlerin ardından ilk yapılan şey, gülünen sahnelerin geyiği olurdu... Dünyanın en snob, en ciddi, en müşkülpesent 16 kişisini aynı salona doldurmaları mümkün olmadığına göre, filmde bir "arıza" olmalıydı... Ben G.O.R.A.'da da fazla gülememiştim. A.R.O.G.'da da tebessüm ettiğim bir-iki sahne dışında öyle kahkahalara boğulduğum filan olmadı... Oysa Cem Yılmaz'ın yıllardır tekrarladığı aynı gösteriyi her izleyişimde salondan kasıklarım ağrıyarak çıkıyordum. Film tekniği neredeyse mükemmel, efektler yerli yerinde, oyunculuklar vasatın üzerinde... Ama ben "film tekniği" görmek istesem, Cem Yılmaz'ın filminde işim ne? Gider, Steven Spielberg'in fantezi filmlerini izlerim... Benim Cem'den beklediğim, tıpkı sahne gösterisinde olduğu gibi bana kahkahalar attırması, koltuğumdan yerlere düşürmesi... Film, "Turist Ömer Uzayda"nın 10 milyon dolarlık sponsor bulunup, günümüz teknolojisi ile çekilmiş haline benziyor. Bir de sponsor firmaların resm-i geçidi var ki, filmi uzun bir televizyon reklamına çevirmiş... Cem, "Bu filme decoder'le gelin... Binlerce gizli espri var" demiş. Sanırım araya sıkıştırmaya çalıştığı sosyal ve felsefi mesajlardan söz etmiş. Bence decoder'e filan gerek yok. Zaten hepsi gözümüzün içine sokuluyor!.. Filmden aklımda kalan tek cümleye gelince: Arif, umutsuz bir şekilde "Maymundan gelip gelmediğimizi bilmiyorum ama maymuna doğru gittiğimiz kesin" diyor... İşte orada sonuna kadar haklısın sevgili Cem...

• quote:

Orjinalden alıntı: microph

Yüksel Aytuğ

Sonra da Türkiye'de sinema sektörü neden gelişmiyor diya yazı yazarlar! Gülemediysen o senin sorunun. Girdiğim salonda gülmeyen, kahkaha atmayan tek bir kişi yoktu benim. Ayrıca adam hem kaliteli bir yapıma imza atıyor hem de güldürüyor, daha ne? Recep İvedik'i hiç sevmem ama o filme sinema filmi adına hiçbir şey yok deniyordu. A.R.O.G'da bolca var ama yin e de yaranılmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ñolofinwë -- 13 Aralık 2008; 1:39:29 >
  • Doğan medyası nedenini bilmediğim bir sebepten ötürü sürekli olarak AROG u kötüleme kampanyası başlatmış. TV yayın haklarını D-Smart tan başka bir kanalamı sattı acaba bilmiyorum ama AROG la ilgili medyada bir haber yada yorum okurken buna dikkat ederek okuyun arkadaşlar.
  • RRRrrr filmiyle benzerlik olacak tabi, eski çağlarda geçiyo iki film de..
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.