Şimdi Ara

A.R.O.G (2008) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
550
Cevap
0
Favori
26.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2. kez gittim dün gece yine güldüm yine güldüm.İnsanlar ne bekliyor anlıyamıyorum açıkçası.Film felsefemi yapsın istiyorlar ota poka gülsünlermi istiyorlar ...

Film efektleri ortamları mekanları oyuncuları çok kaliteli olan gülgeç bir film eğlenmekten başka birşey beklemeyin yazık yaw...
  • quote:

Orjinalden alıntı: fasilgibi

quote:

Orjinalden alıntı: DXM06

quote:

Orjinalden alıntı: fasilgibi

Film bence çok kötüydü. Gora çok daha güzeldi aslında gitmeye niyetim yoktu ama kuzenlerle gidiverdik. İnanın filmin hiç bir yerinde nerdeyse gülmedim. Cem yılmaz v for vandetta 2 çevirsin artık yine gitmem.

2/10.

bazı tipler var herkesin güldüğü bir şeye gülmeyince birde ben hiç gülmedim ya hiç komik değildi diyince büyük bir iş başardığını sanar umarım aynı kafadan değilsindir o insanlarla.

Yok merak etme ben kimse için yaşamam. Sırf birilerine yaranmak içinde görüşlerimi değiştirmem. Ama arog gerçekten iyi değildi. Cem yılmaz şahan gökbakarı küçümseyeceğine ondan iyi işler yapmaya çalışsın. Recep ivedik arogdan çok daha iyiydi mesela. ( bak çoğu kişi gibi şahanı eleştirmedim)

-Gonuşma leyn...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARKRUSE -- 10 Aralık 2008; 18:32:04 >

• filmi beğendim ama gora kadar iyi değildi...cmylmz olmasa sinemamız bu kadar gelişmezdi orası ayrı.

arkadaşlar birşey soracam dekorlar çok iyiydi diyorsunuz ama 2 büyük mağara ve futbol sahasından başka ne vardı ki filmde dekor olarak?
  • Bugün Bakırköy'e gittim filmi izlemek için ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğradım. Ya güleceğimi ya da hiç beğenmeyeceğimi tahmin ediyorum ama aklıma böylesi gelmemişti. Nişanlımla kalakaldık , çıkıp dışarda gezmeye karar verdik.
    En iyisi gitmeden önce yer ayırtmak ya da boş bir sinema bulursanız oraya gitmek ya da vaktiniz varsa diğer seanslara bilet almak. Yoksa benim gibi seyredemeden dönersiniz. Carousel doluydu , Capacity ise tıklım tıklım.
  • süperdi arkadaşlar.hani arif kulenin tepesidne diyoki adama iki elinle siper et adam aşağı düşüyo.... bide ilk kıkmda Cekuya diyoki çocuğu gorada dünyaya getiririz sonra dünyaya getiririzGORA kadar güldüm.Tebrikelr cmylmz
  • bence goradan iyi deildi illede gitcem diyenleri tutmuyim ama cnm gitmek istemiyor boşuna param gitmesin diyenlerde gitmesin bence hokkabazla aynı seviyede bi film bide yorumlarda filmi anlatmıyalım mesela ben rıdvan gol olur dediği sahneyi forumda gördüğüm için bütün sinema güldü bi ben gülmedim lütfen gidilsede olur gidilmesede ama recep ivedikle karşılaştırılması büyük ayıp bence
  • şu an gidilebilicek tek filim ve moralim accaip bozuk olmasına rağmen gittikten sonra herşey yoluna girdi birden CEM yılmaz depresyona birebir film için eleştirmek için eleştirenler bişi yazmak için yazanlar hancıl UÇullar çok türedi bu ara haydi hayırlısı
  • quote:

Orjinalden alıntı: originalpich

şu an gidilebilicek tek filim ve moralim accaip bozuk olmasına rağmen gittikten sonra herşey yoluna girdi birden CEM yılmaz depresyona birebir film için eleştirmek için eleştirenler bişi yazmak için yazanlar hancıl UÇullar çok türedi bu ara haydi hayırlısı

Haklısın dostum.Ben 10/10 Verdim filme süpeeeeerrr.Adam hakkını veriyor.A.G.O.R-- R.O.G.A --- G.A.R.O çeksin onlarada giderim uleyyyynn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İyiKötüveÇirkin -- 11 Aralık 2008; 0:33:25 >
  • filmi bugün izledim o kadarda söylendiği kadar yoktu normal bir filmdi izlenebilir ama izlenmesede olabilir filmlerdendi BENCE
  • cem yılmazın yaptıgı tüm isleri izlemis ve stand up olarak yaptıgı, piyasaya sürdügü tüm showları izlemis biri olarak (bir tat bir doku 250 kere abartısız) bu filmi cok da begenmedim acıkcası. baska arkadasların bahsettigi gibi kültürle falan da alakası cok yok. belki her ince olayı yakalayamıyorsunuz ama hangi film de her detay yakalanıyor ki. Grafikler ve efektler mükemmel. özellikle dinazor sahaneydi. kimi yerlerde espriler cok zorlama. sanki espri bulunmus sahne ona uydurulmus tadında. bence gora kadar etkili değil. foruma girmeden once büyük beklenti icerisindeydim acıkcası. ama burda bir göz gezdirip beklentimi düsürüp öyle gittim sinemaya. elbetteki 120 dk gülmeyi beklemiyorum ama karsımızda herhangi bir komedyen yok. O CMYLMZ... sonuc olarak bu filme gidilmez mi? gönül rahatlıgı ile gidinilir. Receple kıyaslama yapmaya gerek yok. cünkü aynı kategori bile değil.

Su bulmak icin tahtayı kullanması güzeldi

• Türk filmini çok eski yıllardan beri takip ederim. O tarihte, entel takım, bizim filmlerimizi çok hafife alırdı. Yönetmen ya da sanatçıların kusurları, davranışlar , "Nayır... Nolamaz" şeklindeki dublajlar alay konusuydu. Ama çok şükür, artık dünya festivallerinde söz sahibi olabiliyoruz. Lâfı "A.R.O.G" a getireceğim. Zaten Türk filmine merakım olduğu için, böylesine yoğun bir propagandadan sonra, Cem Yılmaz'ın çevirdiği filme bigâne kalamazdım. Gülmek için değil, görmek için gittim. Beklentim yüksek olmadığından büyük hayal kırıklığı da yaşamadım. Filmin, 10 ila 20 yaş kitlesini hedef aldığını söyleyebiliriz. Onlar, bu filmden hoşlanabilirler. Özellikle 2. yarıdaki spor esprileri, ilgilerini çekebilir. Kısacası bu filme, gülüp eğlenmek için değil, Cem Yılmaz'ın hatırına gidilir.

Nazlı Ilıcak / Sabah

• Adam G.O.R.A'yı küfürlü yaptı herkes eleştirdi tepki aldı.Şimdi küfürsüz yaptı yine herkes eleştirdi.Ne yapsın bu adam?
  • Bilmiyorum farkettiniz mi ama filmede bazı sahnelerde kameraya dönerek "abi dikkat et çocuklar var küfür etme" vb. seyler sölendi.. Aslında bizim sorunumuz şu :
    biz neden küfür edince gülüyoruz ? Neden alışkın olmadıgımız konularda asıl gülüncek olan varsa kendimiz olmamız gerekirken o halimize gülüyoruz ? neden küfüre gereksinim duyuyoruz ? asıl sorular bence bunlar. bunlarında nedenleri arasında kendimizde bişilerin eksik oldugunu düşünüyoruz,eksiklik yokluk duygusuna kapılıyorz ve küfür edip gülüyoruz.. Bu sebeple biz küfüre de alışkın küfür etmeyenede alışkınız.. küfür olsada gülüyoruz olmasada,olmadıgı zaman neden bu filme gülmüyoruz dioruz (küfür olmasını istiyorz aslında) oldugu zamanda bu film cok küfürlü olmus (arog dışı içinde böle) güldük eglendik ama olmasaydı daha iyi olurdu dioruz,cocuklar izliyor dioruz ama yine kendi bildiğimizi okuyup küfürü arıyoruz.. bence küfür bizim insanlarimizla özdeşmiş.. ne yapsak yaranamaz olmuş.

• quote:

Orjinalden alıntı: Mc donaLd

Bilmiyorum farkettiniz mi ama filmede bazı sahnelerde kameraya dönerek "abi dikkat et çocuklar var küfür etme" vb. seyler sölendi.. Aslında bizim sorunumuz şu :
    biz neden küfür edince gülüyoruz ? Neden alışkın olmadıgımız konularda asıl gülüncek olan varsa kendimiz olmamız gerekirken o halimize gülüyoruz ? neden küfüre gereksinim duyuyoruz ? asıl sorular bence bunlar. bunlarında nedenleri arasında kendimizde bişilerin eksik oldugunu düşünüyoruz,eksiklik yokluk duygusuna kapılıyorz ve küfür edip gülüyoruz.. Bu sebeple biz küfüre de alışkın küfür etmeyenede alışkınız.. küfür olsada gülüyoruz olmasada,olmadıgı zaman neden bu filme gülmüyoruz dioruz (küfür olmasını istiyorz aslında) oldugu zamanda bu film cok küfürlü olmus (arog dışı içinde böle) güldük eglendik ama olmasaydı daha iyi olurdu dioruz,cocuklar izliyor dioruz ama yine kendi bildiğimizi okuyup küfürü arıyoruz.. bence küfür bizim insanlarimizla özdeşmiş.. ne yapsak yaranamaz olmuş.

Tabikide cem yılmaz kendisini eleştirenlerin hepsine bu filmde mesaj gönderdi cevap verdi ,hatta hepsini kapak etti diyebilirm.

• Begenmedim açikçasi.
  • cem yılmazın recep ivediği beğenmediğini söylemesiyle recep ivediği benimseyenler dünyanın en iyi filminide çekmiş olsa cem yılmazın filmini beğenmediklerini söyliyeceklerdi, bence çok güzel olmuş arog, gora dan daha güzel olmuş ama dün gorayı beğenenler bugün arog a çamur atıyorlar, bi filmi savunmuk için(o da bi apachi belgeseli) başka bi filmi karalama ihtiyacı duyuyolar sanki recep ivediği kendileri çektiler veya yapacağı hasılattan onlara bi fayda var, hem daha dünkü bebe şahan kendini cem yılmazla kıyaslıyosa ne kadarda beyin özürlü olduğunu ortaya koyuyor demektir.
    bence çok kaliteli bir filmdi, sürekli güldüm ve hiç baymadı, cem kalitesini ortaya koymuş
  • Şimdi ortaya film için ayrıla bütçeleri konuşssak arog a harcanan parayla 10 tane recep ivedik serisi çekilirdi ayrıca cem yılmaz yine kaliteli ince esprilerde yapmış,yani herkezin bildiği,yaptığı espriler haricinde cok daha kaliteli ince komik zarif esprilerdi bunlar.. Açıkcası ben çok begendim cok güzeldi..
  • Recep İvedik e laf söyleyen cem yılmaz otursun izlesin bakalım kendi filmini, kendisi daha iyimi iş çıkarıyormuş. AROG, Beğenmediği recep ivedikten bile kötü.
  • Cem yılmaz bir dergide röpörtajını okudum.GORADAN daha başarılı bir yapıt olduğunu söylüyor kesinlikle.Bu filme gidipte 'yapamamış' dendiği zaman , ben o adamda problem vardır diye düşünürüm.Ve onun espri anlayışının azlığına bağlarım bunu diyodu...G.O.R.A dan kesinlikle iyi olduğunu söylüüyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İyiKötüveÇirkin -- 11 Aralık 2008; 18:41:07 >
  • arkadaşlar gerçeği söylemek gerekirse filme cem yılmaz yapıtı olduğu için gidiliyor....

ama şu da bi gerçek stand-up gösterilerinden bi tanesini koysa daha çok gülerdik...
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.