Şimdi Ara

A.T.İ.K.E.R destek platformu TAŞKIN OTOGAZ KONYA (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
371
Cevap
4
Favori
20.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TAŞKIN OTOGAZ SITKI USTA T kullanıcısına yanıt
    usta peki pazartesi gittiğimde oyle 5 dakikada montajını yapabileceği bir şey mi;?
    bir de akl nin sitesinden baktım. obdli ürünlerle obd siz ürünlerin beyinleri de farklı. bana obd'siz kit taktıysa eğer buna sadece obd ekleyerek sorunu çözebilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahodilo

usta peki pazartesi gittiğimde oyle 5 dakikada montajını yapabileceği bir şey mi;?
    bir de akl nin sitesinden baktım. obdli ürünlerle obd siz ürünlerin beyinleri de farklı. bana obd'siz kit taktıysa eğer buna sadece obd ekleyerek sorunu çözebilir mi?

5 dk lık iş değil ecu obd li olacak kablo tesisatın dan da obd soketine kablo bağlantısı yapılacak. ama kablo tesisatı obd li ecu obd siz takıldı ise sadece ecu değişimi ile kolayca yapılabilir. kablo tesisatını bilmek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: TAŞKIN OTOGAZ SITKI USTA

quote:

5 dk lık iş değil ecu obd li olacak kablo tesisatın dan da obd soketine kablo bağlantısı yapılacak. ama kablo tesisatı obd li ecu obd siz takıldı ise sadece ecu değişimi ile kolayca yapılabilir. kablo tesisatını bilmek lazım

peki usta. teşekkür ederim.
  • gittim bugün ustaya.
    ecu değişti sadece. üstünde obd2 yazan ecu takıldı. ayarlar yapıldı. bu kadar.
  • quote:

gittim bugün ustaya.
    ecu değişti sadece. üstünde obd2 yazan ecu takıldı. ayarlar yapıldı. bu kadar.

obd2 nin aktif durum da olduğunu görmek lazım map 1 sayfasın da hızlı yakıt yavaş yakıt seçenekleri çalışıyormu bakmak lazım
  • hocam obd'yi aktif duruma getirdi onu gördüm. fakat hızlı yakıt yavaş yakıt olayına bakmadım.
  • Mrb bende atiker grand taktırmayı düşünüyorum aracım 2016 i20 1.4 otomatik Konyadayım internette videolara bakarken ilk çıkan grand kitlerin romanonun enjektörleri olduğunu görmüştüm sonradan bu goldun enjektörleri kullanmaya başlanmış sanırım bu doğrumu arasında fark var mı ? bir de yeriniz sanırım zafer sanayisinde değil mi fiyatı ne kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak-doganay

Mrb bende atiker grand taktırmayı düşünüyorum aracım 2016 i20 1.4 otomatik Konyadayım internette videolara bakarken ilk çıkan grand kitlerin romanonun enjektörleri olduğunu görmüştüm sonradan bu goldun enjektörleri kullanmaya başlanmış sanırım bu doğrumu arasında fark var mı ? bir de yeriniz sanırım zafer sanayisinde değil mi fiyatı ne kadar

şu an enjektörler gold veya romano çıkabiliyor. montaj yapılırken romano enj tek tek gold enj 4 lü takım halin de takılmaktan başka arasın da fark yok. 2016 uygulamamız var i 20 lere taşkın otogaz facebook sayfamızdan görebilirsiniz resimleri. yerimiz eski sanayide cevherabat sokak
  • TAŞKIN OTOGAZ SITKI USTA T kullanıcısına yanıt
    Garnd ile Gold kit arasında enjektör dışında farklar nelerdir. Ayar noktasında grand için aracın kendi map haritasını bozmaz deniyor, bu husustada bilgi verirseniz sevinirim. iyi çalışmalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: av_avi

Garnd ile Gold kit arasında enjektör dışında farklar nelerdir. Ayar noktasında grand için aracın kendi map haritasını bozmaz deniyor, bu husustada bilgi verirseniz sevinirim. iyi çalışmalar.

ikisinin arasın da yazılımsal fark var. doğru nozzul ve doğru kalibrasyon yapılmadığı sürece bütün araçların kendi ecu map ayarları bozulabilir. yeni çıkan bi ürün hakkın da efsane çok malesef :) montajcı olarak kalite anlamın da iki ürün de aynı kalitededir.
  • Bende sizin gibi düşünüyorum ama linkdeki candanotogaz montaj vidosunda Atikerden Ziya usta gold ile grand farkını anlatırken böyle bir ibare kullanıyor. Mümkünse videoya bir göz atıp bizleri bilgilendirirseniz sevinirim. iyi çalışmalar.https://www.youtube.com/watch?v=_Lqk0pfK0gY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi av_avi -- 24 Şubat 2017; 15:55:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: av_avi

Bende sizin gibi düşünüyorum ama linkdeki candanotogaz montaj vidosunda Atikerden Ziya usta gold ile grand farkını anlatırken böyle bir ibare kullanıyor. Mümkünse videoya bir göz atıp bizleri bilgilendirirseniz sevinirim. iyi çalışmalar.https://www.youtube.com/watch?v=_Lqk0pfK0gY

Enjektör açılımı ikisin dede 1.7 ms dir yukarıda da yazdım bu işin püf noktası doğru montaj ve işini severek yapmak

Şu marka bu marka hiç önemi yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

•  A.T.İ.K.E.R destek platformu TAŞKIN OTOGAZ KONYA
  • quote:

Orijinalden alıntı: demallpg

A.T.İ.K.E.R destek platformu TAŞKIN OTOGAZ KONYA

• Sıtkı usta 180 beygirlik insignia için ne tavsiye edersin atiker merkezi aradım sağolsunlar zerra kadar bilgi sahibi olan yardım edebilecek bir adam bulamadılar ben soruyorum o dinliyor sadece
  • kayhansoylukan kullanıcısına yanıt
    bir zamanlar bende aynı sorunu yasadım daha soru cümlem bitmeden nerede ikamet ediyorsunuz sizi en yakın servisimize yönlendiriyoruz biz geri zekalıyız ya en yakın servıse gıdıp bılgı almayı akıl edemıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tepetör

bir zamanlar bende aynı sorunu yasadım daha soru cümlem bitmeden nerede ikamet ediyorsunuz sizi en yakın servisimize yönlendiriyoruz biz geri zekalıyız ya en yakın servıse gıdıp bılgı almayı akıl edemıyoruz.

En yakın servisin verdiği cevap -ya boşver sen onu yoogg oyle bi şey sen dediğimizi yap
  •  A.T.İ.K.E.R destek platformu TAŞKIN OTOGAZ KONYA
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayhansoylukan

Sıtkı usta 180 beygirlik insignia için ne tavsiye edersin atiker merkezi aradım sağolsunlar zerra kadar bilgi sahibi olan yardım edebilecek bir adam bulamadılar ben soruyorum o dinliyor sadece

GRAND KİT TAVSİYE EDERİM MONTAJ ESNASIN DA MANİFOLD SÖKÜLÜP UZATMA YAPILMAK ŞARTI İLE
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat425

Ustam insignia 2010 1.6 T 180 lık için hangi kit ve fiyat nedir .Ayrıca tam anlamıyla uyum saglarmi atiker aracima cevabınızı merak ediyorum.

GRAND KİT TAVSİYE EDERİM MANİFOLD SÖKÜLÜP UZATMA YAPMAK ŞARTI İLE BİRLİKTE
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.