Şimdi Ara

......::::::A T İ K E R [DOSTLUK] KULÜBÜ::::::...... (FoReVeR) (140. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.027
Cevap
5
Favori
199.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hoşgeldiniz adınızdan bu kadar bahsedilipte bu kadar zamandır neden burda yoksunuz merak içindeydim ?
    Sizin gibi tecrübeli birisinin burada olması bizler için büyük bir avantaj diye düşünüyorum.

Tekrar hoşgeldiniz

quote:

Orjinalden alıntı: ....ŞAFAK OTOGAZ....

ATİKER VE ŞAFAK OTOGAZ HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ HİZMETE DEVAM ETMEKTE TÜM ATİKER KULLANICILARINA VE MÜŞTERİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

MENMUNİYETİNİZİ DOSTLARINIZA ŞİKAYETLERİNİZİ BİZE BİLDİRMENİZ DİLEĞİ İLE HAYIRLI VE TASARRUFLU SÜRÜŞLER DİLERİZ.....

SAYGILARIMLA...
  • Hoşgeldiniz ŞAFAK OTOGAZ...Değerli fikir ve düşüncelerinize her zaman ihtiyaç var,Atikerli arkadaşlara yardımlarınızı bekliyoruz,teşekkürler.
  • bundan sonra atikerle ilgili herşeyi ŞAFAK OTOGAZ dan öğrenebiliriz
  • ŞAFAK OTOGAZ asımbeyin bilgisi tecrübesi ve ustalıgı ile aşılmayacak sorun yoktur hoşgeldınız
  • evet arkdaşlar son zamdan önce lpg ile şehir içi 13 kuruş yakıyor.ben çok mükemmel şimdi arabamı daha çok seviyorum.sonzamdan sonra tahminim 14 kuruş yakarşehir içinde.şehir dışı daha test etmedim ama tahminen 11 kuruş yakacak gibi herkese hayırlı seyirler
    nde
  • ATİKER clup üyelerine bize gösterilen ilgiden dolayı teşekkür ederiz . Tasarruflu ve hayırlı kazasız sürüşler...
  • Sayın Şafak Otogaz;
    2007 1,4 getzim var..Halen araştırıyorum hangi marka nasıldır gibisinden.Atiker hakkında kısa bi bilgi verebilrmisiniz?Özellikle fiyat konusundada olsun..Telefon varsa tel açabilirim..Teşekkürler
  • Gets montajımız oldu ve bir sorun yok . önül rahatlığı ile taktırabilirsiniz. Atikerin Türkiye genelinde bir kampanyası var .
    Bonus ve wort cart a peşin fiyatına 10 taksit

4 cil araçlar için silindir depo 1200 ytl

simit depo olursa 50 ytl farklı

Saygılarımla
  • merhaba
    atikerin sitesinde simit depo veya silindir depoda bir fiyat ayrımı varmı inceledinizmi fiyat farkı gözükmüyor galiba o yüzden bir yanlış uygulama olmasın. teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim
  • Simit ve silindir depolar aynı fiyat. Değişen bişey yok. Ama araban uygunsa simit taktır. Bagaj tamamen işe yarıyor.
  • selam arkadaşlar yine ayara gittik ayar yapıldı ilk gün tamam 2.gün yine benzine geçti manuel olarak gaza aldım bir müddet dolaştım eve dönüyordum
    kırmızı ışıkta durdum araç benzine geçti yine manuel olarak gaza geçirip eve kadar gittim.bu 4. ayar oluyor anlıyamadım yani kaç kere daha gidecegiz zam haberlerini duyup iyiki gaza geçmişim derken bu ufak da olsa sorun can sıkıyor yani anlıyamadım bakalım ne olacak bu işin sonu...
  • Kutlay1 kardeşim,aracını nerede lpg ye çevirtmiş isen oraya uğra ve önce map denilen lpg basınç sensörünü bir kontrol ettir.onda bişey yoksa regülatörü yani kafayı birkaç günlüğüne değiştirttir ve birde öyle dene,sorun hangisinde ise ortaya çıkacaktır diye tahmin ediyorum.Bende de aynı sorun vardı,önce map değiştirildi ve sorun devam edince regülatör değiştirildi,şimdilik deneme safhası devam ediyor.Ancak lpg den benzine geçme olayı bitmiş gibi gözükmekte.Birde uzun yolda deneme yapmam gerekiyor.Onuda anca bayrama kadar yaparım diye umuyorum.Deneme 200 km yaptımmı ortaya çıkar,daha önce bu km lerde ortaya çıkıyordu.Birçok servis programlar attı ama taktırdığım yere gelene kadar bu sorun devam etmişti,servislerden birisi çıkıpta şu parçalardan şunu değiştirelim ve deneyelim dememişti,ancak taktırdığım yer bu değişimleri yaptı ve halen deneme safhasındayım.

quote:

Orjinalden alıntı: kutlay1

selam arkadaşlar yine ayara gittik ayar yapıldı ilk gün tamam 2.gün yine benzine geçti manuel olarak gaza aldım bir müddet dolaştım eve dönüyordum
    kırmızı ışıkta durdum araç benzine geçti yine manuel olarak gaza geçirip eve kadar gittim.bu 4. ayar oluyor anlıyamadım yani kaç kere daha gidecegiz zam haberlerini duyup iyiki gaza geçmişim derken bu ufak da olsa sorun can sıkıyor yani anlıyamadım bakalım ne olacak bu işin sonu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okifi -- 3 Kasım 2007; 21:12:48 >

• @kutlay1 arkadaşım sorununun giderilememesinin tek nedeni iyi yapılamayan ayar veya hatalı montajdır
  • Şafak otogaz, Sayın Asım bey.
    Forumu ve Lpg araçlar dikkatimi çekmeye başladı, gerçi aracım zaten ufam ve az yakıyor ama, daha az yaksa zararmı ederim diyorum ve,
    Bende, Twingo 1150 Motor var, depo ile yaklaşık 550-600Km yapıyorum yani, KMde 130 ile 170Ytl arası değişiyor. Lpg takarsam, motor çekişi duşermi? Birde bu sıralı oluyo galiba bunu takarsam bana toplamda kaça malolur, tabiki aracımın performansı duşmeyecekse takmayı duşunuyorum, birde uygun olursa yeriniz nerede, bana tavsiye edebileceğiniz beylikduzu civarında bayiniz varmı?

quote:

ATİKER clup üyelerine bize gösterilen ilgiden dolayı teşekkür ederiz . Tasarruflu ve hayırlı kazasız sürüşler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firtina_67 -- 3 Kasım 2007; 22:07:23 >
  • arkadaşlar ben de artık bir atikerli oldum. arabam karbüratörlü 1300 motor skoda favorit. tüketimi az zaten diye kendimi kandırırken benzinin 3,00 ytl yi geçecek olması sonucu lpg ye geçmeye karar verdim. abartıldığı gibi bir performans kaybı olmadı. sadece ivmelenme de azalma hissetdim. 400 YTL 10 taksit arkadaşlar:) darısı olmayanların başına diyelim artık.
    bu arada bugünün cumartesi olmasının da etkisiyle olsa gerek o kadar çoktu ki gelenler.. randevu alıp gittiler tabi. benim aracın yanında 1 opel vectra ya (2002 model)bir vw polo ya (2001 model) bir reno europa ya (1988 model) lpg montajı yapıldı.. 15-20 araç da kontrol ve ayar için geldi. fiyat araştırması yapmaya da bi o kadar kişi geldi. o kadar yoğun ki benim araç kiti konyadan öğleden sonra ancak geldi.. kalmamış ellerinde.. kiti getiren araca bayıldım doğrusu.. atikerin aracıydı plakası da 06 LPG .. :))

herkese bol ekonomili ve kazasız belasız yolculuklar diliyorum..

• @isaacx aramıza hoşgeldin hayırlı olsun
  • Arkadaşlar ATİKER fiyatları normal fiyatlar değil sadece bu bir kampanya . Kampanyalar da taktir edersinizki en alt değerler kullanılır. simit şeklindeki tanklar silindir şeklindeki tanklara göre daha pahalı dolayıosıyla simit tanklara 50 ytl fiyat farkı uygulamaktayız. Yanlış anlaşılmalara sebeb olmamak için açıklama gereği duydum . Sitemde ve atikerin sitesinde olmadığı doğru.

İlginize teşekkür ederim

Saygılarımla
    quote:

Orjinalden alıntı: omercalikir

merhaba
    atikerin sitesinde simit depo veya silindir depoda bir fiyat ayrımı varmı inceledinizmi fiyat farkı gözükmüyor galiba o yüzden bir yanlış uygulama olmasın. teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim
  • Aramıza hoş geldin...
    quote:

Orjinalden alıntı: isaacx

arkadaşlar ben de artık bir atikerli oldum. arabam karbüratörlü 1300 motor skoda favorit. tüketimi az zaten diye kendimi kandırırken benzinin 3,00 ytl yi geçecek olması sonucu lpg ye geçmeye karar verdim. abartıldığı gibi bir performans kaybı olmadı. sadece ivmelenme de azalma hissetdim. 400 YTL 10 taksit arkadaşlar:) darısı olmayanların başına diyelim artık.
    bu arada bugünün cumartesi olmasının da etkisiyle olsa gerek o kadar çoktu ki gelenler.. randevu alıp gittiler tabi. benim aracın yanında 1 opel vectra ya (2002 model)bir vw polo ya (2001 model) bir reno europa ya (1988 model) lpg montajı yapıldı.. 15-20 araç da kontrol ve ayar için geldi. fiyat araştırması yapmaya da bi o kadar kişi geldi. o kadar yoğun ki benim araç kiti konyadan öğleden sonra ancak geldi.. kalmamış ellerinde.. kiti getiren araca bayıldım doğrusu.. atikerin aracıydı plakası da 06 LPG .. :))

herkese bol ekonomili ve kazasız belasız yolculuklar diliyorum..

• Sayın Firtina_67:

Tasarruf, araçların yakıt oranlarına göredir . Araçlar yaktıkları oranlarda tasarruf ederler. yakıtınıza göre % 45 tasarruf edeceksiniz. Sıralı enj. sistemlerinde perfermans kaybı sözkonusu değildir . Benim yerim 4.levent otosan sitesinde Beylik düzünde yerim yok ancak ATİKER bayisi olarak soruyorsanız sefaköyde var.

Saygılarımla
    quote:

Orjinalden alıntı: firtina_67

Şafak otogaz, Sayın Asım bey.
    Forumu ve Lpg araçlar dikkatimi çekmeye başladı, gerçi aracım zaten ufam ve az yakıyor ama, daha az yaksa zararmı ederim diyorum ve,
    Bende, Twingo 1150 Motor var, depo ile yaklaşık 550-600Km yapıyorum yani, KMde 130 ile 170Ytl arası değişiyor. Lpg takarsam, motor çekişi duşermi? Birde bu sıralı oluyo galiba bunu takarsam bana toplamda kaça malolur, tabiki aracımın performansı duşmeyecekse takmayı duşunuyorum, birde uygun olursa yeriniz nerede, bana tavsiye edebileceğiniz beylikduzu civarında bayiniz varmı?

quote:

ATİKER clup üyelerine bize gösterilen ilgiden dolayı teşekkür ederiz . Tasarruflu ve hayırlı kazasız sürüşler...

• HERKEZE HAYIRLI PAZARLAR BEYLİKDÜZÜNDE OTURUYORUM VE YAKLAŞIK
    6 AY ÖNCE ŞAFAK OTOGAZ ASIM ŞAFAK BEYİN ORDA MONTAJIM YAPILDI. TEK KELİMİYLE ALLAH RAZI OLSUN DİYORUM BEYLİKDÜZÜNDEN LEVENTE GİTMEYE DEĞER DOSTUM.

BU ARADA ASIM BEY ARAMIZA HOŞGELDİNİZ.

quote:

Sayın Firtina_67:

Tasarruf, araçların yakıt oranlarına göredir . Araçlar yaktıkları oranlarda tasarruf ederler. yakıtınıza göre % 45 tasarruf edeceksiniz. Sıralı enj. sistemlerinde perfermans kaybı sözkonusu değildir . Benim yerim 4.levent otosan sitesinde Beylik düzünde yerim yok ancak ATİKER bayisi olarak soruyorsanız sefaköyde var.

Saygılarımla
    quote:

Orjinalden alıntı: firtina_67

Şafak otogaz, Sayın Asım bey.

quote:

• 
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.