Şimdi Ara

......::::::A T İ K E R [DOSTLUK] KULÜBÜ::::::...... (FoReVeR) (138. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.027
Cevap
5
Favori
199.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • montajı yapan usta iyi bir usta ise montajdan sonra bir sorun çıkmaz aynen bende olduğu gibi

zaten çıkan hertürlü arıza montaj yapılan yere aittir ekstra birşeyler ödemezsiniz ayrıca sisteminde 2 yıl garantisi bulunuyor

İstanbul da olsanız montaj için referans gösterirdim
  • quote:

Arkadaşlar herkese selam

Bende 2000 SİENA var 1.6 16V HL modeli.Sıralı sistem lpg taktıracam.Forumda var mı bilmiyorum veya tanıdıklarınızda sienaya atiker nasıl gider atiker taktırmak istiyorum ama okudugum kadarıyla lpg dönüşümü yaptırdıktan sonra hata cıkmayın.Herkeste ufakta olsa hata cıkmıs bilgili arkadaşlardan ankara için iyi montaj yapabilecek işin ehli bir usta adresi istiyorum başımın ağrıması9nı istemiyorum hergün ostime şaşmaza taşınmak istemiyorum süt içelim derken dilimiz yanmasın

Arkadaşlar Garanti süresi nekadar atikerde ???

Mesela yanlıs montajdan dolayı sıkıntı oldugunda garanti kapsamına giriyor ve cebimden para cıkımıyor demi ??

1200 lira verdikten sonra birde ekstra ücret ödemek olmaz dimi ??

Bilgilendirirseniz sevinirim

arkadaşım garanti süresi 2 yıl kesinlikle arızalı parcadan ucret almıyorlar
    bende 1200 liraya baglattım extra ücret yok
    ankarada baglatacaksan bence fabrikayı ara onlar iyi bir usta önerir

• Teşekkürler arkadaşlar ankarada referans olabiliecek arkadaşlar aranıyor
  • Hayırlı Geceler Arkadaşlar

Atiker le sorunum bitmedi. Oktandandır dedik benzini sonuna kadar bitirdik. Tekrar benzin aldım yine hüsran. Araç yine 10-15 marşta çalışıyor. Arabadan felaket soğudum. Ama bu işi çözmeden bırakmayacağım. Sabahları çalıştıramıyorum. İçindeki benzin sabaha kadar borulardan geri mi gidiyor nedir? Anlayamadım gitti. Bu sorunu yaşayan ve çözüm yolu bulan arkadaşlar var mı? Bugün birkaç yerle görüştüm. Ustalar aynen şöyle dedi. Araç lpg ye geçtiğinde benzin otomatiği benzini basarken geri dönüşüm borusu yani benzinin tekrar depoya döndüğü boru dar olduğu için zorlanıyo bu yüzdende bozulmuştur benzin otomatiğini değiştir ve araca röle taktır dedi. Lpg ye geçtiğinde benzin pompasını durdursun zorlamasın diye. Herkes bişey söylüyo. Kimi oktan diyo, kimi yarım depo benzin bulundur diyo, kimi de başka bişey. Kafam karıştı. Atiker sitesine de mail attım Adamların umrunda değil. Cevap bile vermiyorlar. Helal olsun Atikere. Araba clio 1.4 16v. Yardımlarınız için teşekkürler....

• hangi şehirdesiniz ve montajı yapan firma kim neden sorununuza ilgi göstermiyorlarki
  • arkadaşlar oldum olası ayar olurum şu lpg ye hayatta da işim olmaz mazot ve lpg yle hadi mazot neysede lpg hayatta olmaz en basitinden ailenle alışverişe çıkıyosun alışveriş merkezinin otoparkına bile almıyolar forever benzin tam performans ve uzun motor ömrü
  • sen benzinle takılmaya devam et biz memnun uz lpg ile
    quote:

Orjinalden alıntı: sedemirkan

arkadaşlar oldum olası ayar olurum şu lpg ye hayatta da işim olmaz mazot ve lpg yle hadi mazot neysede lpg hayatta olmaz en basitinden ailenle alışverişe çıkıyosun alışveriş merkezinin otoparkına bile almıyolar forever benzin tam performans ve uzun motor ömrü
  • quote:

arkadaşlar oldum olası ayar olurum şu lpg ye hayatta da işim olmaz mazot ve lpg yle hadi mazot neysede lpg hayatta olmaz en basitinden ailenle alışverişe çıkıyosun alışveriş merkezinin otoparkına bile almıyolar forever benzin tam performans ve uzun motor ömrü

hep öylederler lpgyı taktır %50 tasarufugör
    sıralı lepegede motora zararvermez aksıne benzının kurumlama yaptıgı yerlerı temizler
  • wolfhonda ardaşım bende de 96 cıvıc 1,4i 4 kapı varacaba km de kaç yakar lpg ile izmirdeyim
  • arkadasım senin sorunun çok basit git bayiye regratörünü değiştir sorun bitsin kontağı kapattığında regratör boruda kalan gazı geri göndermeyip manifolta kaçırıyor tabiki ilk çalıştırmada benzin le gaz karışıyo manifolta ve boğuluyor işte bu kadar basit bir olay teçrübeyle sabit

quote:

Orjinalden alıntı: ckmirza

Hayırlı Geceler Arkadaşlar

Atiker le sorunum bitmedi. Oktandandır dedik benzini sonuna kadar bitirdik. Tekrar benzin aldım yine hüsran. Araç yine 10-15 marşta çalışıyor. Arabadan felaket soğudum. Ama bu işi çözmeden bırakmayacağım. Sabahları çalıştıramıyorum. İçindeki benzin sabaha kadar borulardan geri mi gidiyor nedir? Anlayamadım gitti. Bu sorunu yaşayan ve çözüm yolu bulan arkadaşlar var mı? Bugün birkaç yerle görüştüm. Ustalar aynen şöyle dedi. Araç lpg ye geçtiğinde benzin otomatiği benzini basarken geri dönüşüm borusu yani benzinin tekrar depoya döndüğü boru dar olduğu için zorlanıyo bu yüzdende bozulmuştur benzin otomatiğini değiştir ve araca röle taktır dedi. Lpg ye geçtiğinde benzin pompasını durdursun zorlamasın diye. Herkes bişey söylüyo. Kimi oktan diyo, kimi yarım depo benzin bulundur diyo, kimi de başka bişey. Kafam karıştı. Atiker sitesine de mail attım Adamların umrunda değil. Cevap bile vermiyorlar. Helal olsun Atikere. Araba clio 1.4 16v. Yardımlarınız için teşekkürler....

• Arkadaşım bendede 1996 model vectra cd var,aynı sorun bende de oldu,ayarlandandır diyerek hep ayar yaptılar,ama düzelmedi,map ve kafa değiştirildi,şuan deneme safhasındayım,yine olursa ecu değişecek.

quote:

Orjinalden alıntı: kutlay1

arkadaşlar bayramdan önce atiker sıralıyı 2004 vectra c aracıma taktırdım,sonra bir gaz regülatörü basıncı problemiyle servise ugradık daha sonra antalyaya gittim giderken ve gelirken sürekli gazdan benzine geçme problemini yaşadım,döndüğümde tekrar servise gittim yine bir ayar yapıldı simdi gaz dolu ama kırmızı yanıyor,yine benzine geçti son kullandığımda ne yapmalıyım sizce sorun nedir aydınlatabilirmisiniz...
  • Arkadaşım Tamerbagdas arkadaşımız tecrübesini konuşturmuş,bu olaylar tecrübe ile öğrenilir , bende şunu ekleyeyim.Aracını bir gün lpg siz benzin ile kullan ve ertesi sabah yine çalıştır,eğer benzinde aynı sorunu yapıyorsa benzin filitrenide bir gözden geçir,renolar benzin filitresi kirli ise bu işi çok yapar.yok boru darmış,egriymiş o lafları boşver,lpg siz kullanırkende depodan lpg vanasını kapat ve öyle dene.

quote:

Orjinalden alıntı: tamerbagdas

arkadasım senin sorunun çok basit git bayiye regratörünü değiştir sorun bitsin kontağı kapattığında regratör boruda kalan gazı geri göndermeyip manifolta kaçırıyor tabiki ilk çalıştırmada benzin le gaz karışıyo manifolta ve boğuluyor işte bu kadar basit bir olay teçrübeyle sabit

quote:

Orjinalden alıntı: ckmirza

Hayırlı Geceler Arkadaşlar

• arkadaşım şehir içi 150 - 170 ykr arası şehir dışı 120 - 140 ykr arası
    quote:

Orjinalden alıntı: baryum

wolfhonda ardaşım bende de 96 cıvıc 1,4i 4 kapı varacaba km de kaç yakar lpg ile izmirdeyim
  • BU SABAH 8,30 İTİBARİYLE BENDE ATİKER LPG TAKTIRIYORUM. İNŞALAH İYİ OLUR BİR SORUN ÇIKMAZ.GELİŞMELERDEN SİZLERİDE HABERDAR EDERİM
  • inşallah bir sorun çıkmaz sende tasarruflu günlere geçersin inan arabanı daha çok seveceksin
    quote:

BU SABAH 8,30 İTİBARİYLE BENDE ATİKER LPG TAKTIRIYORUM. İNŞALAH İYİ OLUR BİR SORUN ÇIKMAZ.GELİŞMELERDEN SİZLERİDE HABERDAR EDERİM
  • Hayırlı uğurlu olsun,bol tasarruflu kazasız,belasız yolculuklar dilerim,şuan takılmış olmalı,ilk izlenimlerinizi merakla bekliyoruz...

quote:

BU SABAH 8,30 İTİBARİYLE BENDE ATİKER LPG TAKTIRIYORUM. İNŞALAH İYİ OLUR BİR SORUN ÇIKMAZ.GELİŞMELERDEN SİZLERİDE HABERDAR EDERİM
  • @ baryum merhabalar aramıza hoş geldin inşallah hayırlısı olur. ALLAH (cc) kazasız belasız hayırlı sürüşler sunar inşallah,
    tecrübelerini paylaşamanı diliyoruz.

quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersin- -- 1 Kasım 2007; 0:44:08 >
  • memnunsan neden lpg forumlarında dolaşıyorsun ? Sana hayırlı yolculuklar ALLAH yolunu açık etsin

quote:

Orjinalden alıntı: sedemirkan

• @ okifi
    aynen katılıyorum

quote:

Orjinalden alıntı: Okifi

Bencede, şuan Türkiyemizin içinde bulunduğu süreci göz önüne alırsak, bir yerde ermeni meselesinin zoraki dayatıldığı ve biryerde de operasyon hazırlıklarının devam ettiği süreçte bize bu dayatmaların yapıldığı ülkelerin mallarının övülmesi duygusal olarak rencide edici olmaktadır,bırakın kötüde olsa paramız bizim kötülerimizde kalsın ama ATİKER bence mükemmel bir sistemdir diyebiliriz.Ufak tefek pürüzler olmaktadır ama bunlar zamanla giderilmiştir,bu hatalar bütün markalarda da oluşabilmektedir.

• @wolf merhaba

rakamlar senin araba için yada 1.4 motor için şehir içi biraz fazla değil mi ? ne dersin
    acaba bi ayarszılık mı var ? Çünkü ben bu değerleri 1.6 motorda 155 ykr üzeri görmedim de ?

quote:

Orjinalden alıntı: wolfhonda

arkadaşım şehir içi 150 - 170 ykr arası şehir dışı 120 - 140 ykr arası
    quote:

wolfhonda ardaşım bende de 96 cıvıc 1,4i 4 kapı varacaba km de kaç yakar lpg ile izmirdeyim

• 
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.