Şimdi Ara

......::::::A T İ K E R [DOSTLUK] KULÜBÜ::::::...... (FoReVeR) (139. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.027
Cevap
5
Favori
199.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • büyük ihtimal ayarsızlık var @ersin dostum montajdan sonra gel ayar yapalım demişlerdi daha gitmedim 10.000km yi geçti yapılacak ufak bir ayarla düzeleceğinden eminim
    quote:

Orjinalden alıntı: ersin-

@wolf merhaba

rakamlar senin araba için yada 1.4 motor için şehir içi biraz fazla değil mi ? ne dersin
    acaba bi ayarszılık mı var ? Çünkü ben bu değerleri 1.6 motorda 155 ykr üzeri görmedim de ?

quote:

Orjinalden alıntı: wolfhonda

arkadaşım şehir içi 150 - 170 ykr arası şehir dışı 120 - 140 ykr arası
    quote:

Orjinalden alıntı: baryum

wolfhonda ardaşım bende de 96 cıvıc 1,4i 4 kapı varacaba km de kaç yakar lpg ile izmirdeyim

• arkadaşlar dün akşam saatlerinde arabamı aldım simdilik hiç bir problem yok sanki çekiş biraz daha artı gibi fakat daha test edicem sonra yazarım. bir sorum olacak gaz göstergesini aynaları kontrol ettigim panelin yanındaki boşluga montajlamışlar fakat aracı kullanırken göstergeleri göremiyorum soldan kafamı çevirip bakmam gerekiyor, araç kullanırken dikkatim dagılıyor.belkide daha yeni alışırım bu konu hakkında görüşlerinizi bekliyorum.ALLAH kaza bele vermesin.
  • dün itibarı ile 2002 model geçen hafta aldığımız civic ede şafak otogaz Asım abinin orada atiker sıralı sistemi taktırdık 1200 ytl 10 taksit fiyat hala değişmemiş anlatmaya gerek yok zaten gayet memnunuz
  • dostum hayırlı olsun arabayı değiştirdin galiba ?

quote:

dün itibarı ile 2002 model geçen hafta aldığımız civic ede şafak otogaz Asım abinin orada atiker sıralı sistemi taktırdık 1200 ytl 10 taksit fiyat hala değişmemiş anlatmaya gerek yok zaten gayet memnunuz
  • @baryum hayırlı uğurlu olur inşallah

benim gösterge de öyle ilk zamanlar bende hep bakıyordum ve hakikaten zor oluyor.
    ama şimdi günlük km den takip ediyorum ortalama kırmızı yanma km belli o zamanlar bakıyorum
    sana da öyle yapmanı tavsiye ederim trafikte dikkatli olmalıyız ALLAH korusun en ufak bi dikkatsizlik affetmiyor biliyorsun

quote:

arkadaşlar dün akşam saatlerinde arabamı aldım simdilik hiç bir problem yok sanki çekiş biraz daha artı gibi fakat daha test edicem sonra yazarım. bir sorum olacak gaz göstergesini aynaları kontrol ettigim panelin yanındaki boşluga montajlamışlar fakat aracı kullanırken göstergeleri göremiyorum soldan kafamı çevirip bakmam gerekiyor, araç kullanırken dikkatim dagılıyor.belkide daha yeni alışırım bu konu hakkında görüşlerinizi bekliyorum.ALLAH kaza bele vermesin.

• arkadaşlar hayırlı akşamlar
    baryum hayırlı olsun
  • yok dostum ikinciyi aldık
    quote:

dostum hayırlı olsun arabayı değiştirdin galiba ?

quote:

dün itibarı ile 2002 model geçen hafta aldığımız civic ede şafak otogaz Asım abinin orada atiker sıralı sistemi taktırdık 1200 ytl 10 taksit fiyat hala değişmemiş anlatmaya gerek yok zaten gayet memnunuz

• wolfhonda hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_kan -- 1 Kasım 2007; 18:12:01 >
  • sağol
    quote:

Orjinalden alıntı: m_kan

wolfhonda hayırlı olsun
  • @wolfhonda hayırlı olsun dostum.Umarım sorunsuz ve ekonomik yolculuklar yaparsın aracınla
  • eyvallah hocam teşekkürler
    quote:

Orjinalden alıntı: red_power

@wolfhonda hayırlı olsun dostum.Umarım sorunsuz ve ekonomik yolculuklar yaparsın aracınla
  • @ wolf dostum maşallah maşallah ALLAH daha ziyade etsin inşallah

Kazasız belasız hayırlı günlerde kullanman dileğiyle

quote:

yok dostum ikinciyi aldık
    quote:

dostum hayırlı olsun arabayı değiştirdin galiba ?

quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersin- -- 1 Kasım 2007; 23:58:11 >

• @ersin dostum atikerle yola devam nede olsa alıştık birkere gazın konforuna
  • gözün zamanla alışır göstergenin yerine sana tekrardan hayırlı olsun kazasız belasız sorunsuz kullanmanız dileğiyle
    quote:

arkadaşlar dün akşam saatlerinde arabamı aldım simdilik hiç bir problem yok sanki çekiş biraz daha artı gibi fakat daha test edicem sonra yazarım. bir sorum olacak gaz göstergesini aynaları kontrol ettigim panelin yanındaki boşluga montajlamışlar fakat aracı kullanırken göstergeleri göremiyorum soldan kafamı çevirip bakmam gerekiyor, araç kullanırken dikkatim dagılıyor.belkide daha yeni alışırım bu konu hakkında görüşlerinizi bekliyorum.ALLAH kaza bele vermesin.
  • wolf kardeşim hayırlı olsun,inşallah kazasız belasız uzun ömürlü binersin,değerleride bekliyoruz bu arada...
  • wolf kardeşim hayırlı olsun iyi günlerde olsun
  • ATİKER VE ŞAFAK OTOGAZ HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ HİZMETE DEVAM ETMEKTE TÜM ATİKER KULLANICILARINA VE MÜŞTERİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

MENMUNİYETİNİZİ DOSTLARINIZA ŞİKAYETLERİNİZİ BİZE BİLDİRMENİZ DİLEĞİ İLE HAYIRLI VE TASARRUFLU SÜRÜŞLER DİLERİZ.....

SAYGILARIMLA...
  • ŞAFAK OTOGAZ ASIM ABİ hoşgeldin uzun bir aradan sonra forumda sizleri görmek çok güzel
  • TEŞEKKÜRLER...
    quote:

ŞAFAK OTOGAZ ASIM ABİ hoşgeldin uzun bir aradan sonra forumda sizleri görmek çok güzel
  • hoş geldiniz ....ŞAFAK OTOGAZ....

quote:

Orjinalden alıntı: ....ŞAFAK OTOGAZ....

ATİKER VE ŞAFAK OTOGAZ HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ HİZMETE DEVAM ETMEKTE TÜM ATİKER KULLANICILARINA VE MÜŞTERİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

MENMUNİYETİNİZİ DOSTLARINIZA ŞİKAYETLERİNİZİ BİZE BİLDİRMENİZ DİLEĞİ İLE HAYIRLI VE TASARRUFLU SÜRÜŞLER DİLERİZ.....

SAYGILARIMLA...
  • 
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.