Şimdi Ara

......::::::A T İ K E R [DOSTLUK] KULÜBÜ::::::...... (FoReVeR) (137. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.027
Cevap
5
Favori
199.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hayırlı Günler Arkadaşlar;

m_kan arkadaşım sağolasın cevabın için. Yalnız şu oktan olayına kafam takıldı. Araç ilk çalıştıktan sonra yani normal çalışmaya başladıktan sonra stop edip tekrar çalıştırdığımda normal çalışıyor. Ben de diyorum ki ilk çalıştığı benzinle 1-2 dk sonra çalıştığı benzin aynı. İkinci çalıştırdığımda neden tekleme olmuyor ve normal çalışıyor. Beni aydınlatırsanız sevinirim. Bir sorum daha var. Araca bağlanılan bilgisayar kablosunu bulamaz mıyım? Kendim ayar yapmak istiyorum.

Şimdiden sağolun.

ikinci calıştırmanda aracın normalolmasının sebebi motorun ısın masıdır cünkü motorun sıcak olması benzının yanışını kolaylaştırır örnegin benzinde dahi kısın soukken motor ısınıncaya kadar tekleme veya geccalışmaolur
    Bilgisayar kablosunu bende taktırdıgım galip otogazdan istedim ama fabrikadantemin ediliyormuş oda sadece bayilere veriliyor

enderin muhabbetler

• Map denilen lpg basınç sensörü arızalı imiş,değişti ve sorun düzeldi,bakalım ilerisi ne gösterecek...
    quote:

Orjinalden alıntı: Okifi

Evet arkadaşlar,denemeler neticesinde gördümkü benim araçta lpg den benzine geçme sorunu bitmemiş,bugün aracı çalıştırdığım esnada bagırarak benzinde çalışmaya devam etti.yarın sabah ilk işim ecuyu değiştirtmek olacak,daha önce map ve kafa bu sorundan dolayı değişmişti,yinede bir bilgisayara bağlanarak ayarlardanmı önce bir baktıralım ve ayarlarda yoksa ecudandır diye düşünüyorum.ilerde tekrar bilgi veririm...
  • iyi akşamlar dostlar

quote:

Map denilen lpg basınç sensörü arızalı imiş,değişti ve sorun düzeldi,bakalım ilerisi ne gösterecek...
    quote:

Evet arkadaşlar,denemeler neticesinde gördümkü benim araçta lpg den benzine geçme sorunu bitmemiş,bugün aracı çalıştırdığım esnada bagırarak benzinde çalışmaya devam etti.yarın sabah ilk işim ecuyu değiştirtmek olacak,daha önce map ve kafa bu sorundan dolayı değişmişti,yinede bir bilgisayara bağlanarak ayarlardanmı önce bir baktıralım ve ayarlarda yoksa ecudandır diye düşünüyorum.ilerde tekrar bilgi veririm...

• iyi akşamlar arkadaşlar atiker sayfasında boykotmu var ? kimseler yok uzun zamandır
  • quote:

iyi akşamlar arkadaşlar atiker sayfasında boykotmu var ? kimseler yok uzun zamandır

arkadaşlar günaydın wolfhonda haklısın kimselerin ugradıgı yok sayfaya
    diyer arkadaşlarnerde
  • GÜNAYDIN......:::::A T İ K E R K U L Ü B Ü:::::......
  • telekom grevi gibi iş yavaşlatma var anlaşılan
    quote:

Orjinalden alıntı: m_kan

quote:

iyi akşamlar arkadaşlar atiker sayfasında boykotmu var ? kimseler yok uzun zamandır

diyer arkadaşlarnerde
  • quote:

telekom grevi gibi iş yavaşlatma var anlaşılan
    quote:

Orjinalden alıntı: m_kan

quote:

diyer arkadaşlarnerde

wolfhonda haklısın belkide grevdeler ATİKER sorunsuzolunca
  • Herkeze Merhabalar ARKADAŞLAR

Hayırlı Cumalar. Uzun zamandır uğrayamadık. Gördüğüm kadarıyla atikerle herkez yola devam sorun yok.

ALLAH a çok şükür ben 5.000 km yi devirdim atikerle çok şükür problem yok. İnşallah olmaz.

Tüm dostlara selamlar umarım herkez sorunsuzca kazasız belasız yola devam eder.
  • 14.000 km oldu Atiker'le. Antalya Galip otogaz'a montaj ve en çok da satış sonrası gösterdiği yakın ilgi için teşekkürler. Peugeot 206 1.4 (105 bin lira).
  • 10.000 km geçti Maşallah sorun yok
  • Uzun araştırmalar sonucu iki hafta önce atiker'i taktırdım aracıma ve 2000 km yaptım maşallah hiçbir problem yok ve benzin masrafım yarı yarıya azaldı iyiki taktırmışım diyorum şimdi.
  • Antalya Galip Otogaz'a selamlar saygılar. Abi valla arabamızdan, yakıtından ve problemsizliğinden son derece memnunum. Bu özverili ve samimi çalışmalarınızdan dolayı tüm çalışanlarına teşekkür ederim.
  • arkadaşlar iyi tatiller
    VW passat 1.8 t 35.000 km oldu manşallah tıkyok antalya galip otogaza teşekkürler
  • Bencede, şuan Türkiyemizin içinde bulunduğu süreci göz önüne alırsak, bir yerde ermeni meselesinin zoraki dayatıldığı ve biryerde de operasyon hazırlıklarının devam ettiği süreçte bize bu dayatmaların yapıldığı ülkelerin mallarının övülmesi duygusal olarak rencide edici olmaktadır,bırakın kötüde olsa paramız bizim kötülerimizde kalsın ama ATİKER bence mükemmel bir sistemdir diyebiliriz.Ufak tefek pürüzler olmaktadır ama bunlar zamanla giderilmiştir,bu hatalar bütün markalarda da oluşabilmektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okifi -- 28 Ekim 2007; 14:37:35 >
  • @okifi

+1905

• arkadaşlar bayramdan önce atiker sıralıyı 2004 vectra c aracıma taktırdım,sonra bir gaz regülatörü basıncı problemiyle servise ugradık daha sonra antalyaya gittim giderken ve gelirken sürekli gazdan benzine geçme problemini yaşadım,döndüğümde tekrar servise gittim yine bir ayar yapıldı simdi gaz dolu ama kırmızı yanıyor,yine benzine geçti son kullandığımda ne yapmalıyım sizce sorun nedir aydınlatabilirmisiniz...
  • Güya bizde Atikerci olacaktık ama sürpriz bir teklif gelince dayanamayıp arabayı sattık Neyse yeni araç almayı da düşünmüyorum yaza kadar.Artık alırsam da dizel almayı düşünüyorum hayırlısı bakalım.
  • quote:

arkadaşlar bayramdan önce atiker sıralıyı 2004 vectra c aracıma taktırdım,sonra bir gaz regülatörü basıncı problemiyle servise ugradık daha sonra antalyaya gittim giderken ve gelirken sürekli gazdan benzine geçme problemini yaşadım,döndüğümde tekrar servise gittim yine bir ayar yapıldı simdi gaz dolu ama kırmızı yanıyor,yine benzine geçti son kullandığımda ne yapmalıyım sizce sorun nedir aydınlatabilirmisiniz...

arkadaşım senin aracındaki sorunun regülatör basıncını saglayan MAP sensöründen kaynaklanabilir
  • Arkadaşlar herkese selam

Bende 2000 SİENA var 1.6 16V HL modeli.Sıralı sistem lpg taktıracam.Forumda var mı bilmiyorum veya tanıdıklarınızda sienaya atiker nasıl gider atiker taktırmak istiyorum ama okudugum kadarıyla lpg dönüşümü yaptırdıktan sonra hata cıkmayın.Herkeste ufakta olsa hata cıkmıs bilgili arkadaşlardan ankara için iyi montaj yapabilecek işin ehli bir usta adresi istiyorum başımın ağrıması9nı istemiyorum hergün ostime şaşmaza taşınmak istemiyorum süt içelim derken dilimiz yanmasın

Arkadaşlar Garanti süresi nekadar atikerde ???

Mesela yanlıs montajdan dolayı sıkıntı oldugunda garanti kapsamına giriyor ve cebimden para cıkımıyor demi ??

1200 lira verdikten sonra birde ekstra ücret ödemek olmaz dimi ??

Bilgilendirirseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulancaklı_28 -- 29 Ekim 2007; 14:09:16 >
  • 
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.