Şimdi Ara

......::::::A T İ K E R [DOSTLUK] KULÜBÜ::::::...... (FoReVeR) (143. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.027
Cevap
5
Favori
199.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şafak otogaz yetkilisi soruyu özellikle size sorayım: Motor ısısı 40 C ye gelince lpg ye geçme olayını kışın 30 veya 25 e düşürebilirmiyiz çünkü aracımı kısa mesafede kullanıyorum ve gideceğim yere varınca ancak gaza geçiyor.
  • Arkadaşlar mazur görün ama bu multifast dediğiniz ne oluyor tam olarak. 2 inci aracıma da atiker taktırdım 2inci takılanın yeni çıkardığı kit olduğunu söylediler ecu tarafı felan biraz daha değişik modern görüümlü. Programı değişik. Bu kitte bir sorunmu var acaba? MULTIFAST dedikleri bumu. Çünkü ben hiç memnun değilim eskisinden mükemmel derecede memnundum.
  • 25 derece çok az olur ancak 30 derece olabilir. ısı derecesi çok düşerse sarfiyat artar.

Saygılarımla
    quote:

Orjinalden alıntı: ugurg028

Şafak otogaz yetkilisi soruyu özellikle size sorayım: Motor ısısı 40 C ye gelince lpg ye geçme olayını kışın 30 veya 25 e düşürebilirmiyiz çünkü aracımı kısa mesafede kullanıyorum ve gideceğim yere varınca ancak gaza geçiyor.
  • betucrusis evet tam multifast dedikleri oo
    bende hiç memnun değilim sanırım söktürüp başka marka taktıracağım..
  • arkadaşlar herkese merhaba
    aracım renault laguna 2.0, 115 ten otomatik vites lpg taktırmayı düşünüyorum.atiker düşünüyorum nasıl gider bu arabaya.ankarada nereyi tavsiye edersiniz .yardım ederseniz çok sevinirim.şimdiden teşekkürler
  • SAYIN ŞAFAK OTOGAZ öncelikle verdiğiniz bilgiler için ve ilginize minnettarım. Keşke istanbulda olsam ilk durağım siz olurdunuz.

Atiker konusunda birçok bayiden çok daha fazla bilgi sahibi olduğunuzu tahmin ediyorum forumlarda hep okuyorum çünkü.

Bir sorum olacak.. Bu multifast gerçekten kötümü forumdaki 1-2 arkadaşta memnun olmadığını yazmış. Yoksa benim aracımdanmı kaynaklanıyor bu sorun? 190 bin yakıyodu 10 kez ayara gittim güç bela 180 e felan düştü. Gaz bitince, bir türlü gazdan benzine geçmiyor. Buton ayarı otomatikte olmasına ramen. Basınç 1.30 gibi bir dğeere ayarlandı 1.20 de felan ötme yapıyordu. Ama bu ötmeye çözüm bulamadık. En sonunda sesli uyarıyı kapadık. Ayarlarda yarı sıralı, sıralı gibi seçenekler var sıralıya ayarlıyoruz, program açıldığında yarı sıralı olarak görünüyor. Ara kablom olsa ben deneye deneye yapıcam :)

1.4 8v clio 180 kuruş yakarmı.. Normalmi bu banamı fazla geliyor. 1 ay oldu taktıralı eğer bu multifast dedikleri kötüyse ben gidip eskisini taktırmak istiyorum.. Eskisinden çok memnundum. Bu sistem sorunluysa neden montaj yapıyorlar? Kaş yaparken göz çıkarma durumumu sözkonusu.

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Ne yapmam gerektiğini söylerseniz çok sevineceğim.

• Bu yeni sistemi görmek isterdim,ayarlarını iyi yapamıyorlarmı yoksa montajdamı bir hata oluyor,şafak otogaz herhalde bu konuda bilgi verir,atiker yeni ürünü test etmeden piyasaya sürmemiştir diye düşünüyorum.
  • Rica ederim yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana .

Multi fast sistemi atikerin yeni geliştirdiği bir sistem önceki sisteme göre multifast daha kullanışlı ben iki adet taktım tanıdıklarıma takip etme amaçlı ançak ne şanstırkı biri araçını iki gün sonra satınca söktük emaneten bende duruyor yeni aracına takacağız. ancak diğerini hondaya taktım araç 140 kuruş yakmakta enson konuştığumda 800 kilometre yapmıştı .

Programı daha detaylı sanki daha verimli olacak gibi düşünüyorum. ancak şu anda erken konuşmak istemiyorum Multi fast sistemde daha çok detay var buda daha çok mudahale edilebilir demek, bu bana göre iyi.

Saygılarımla

quote:

Orjinalden alıntı: betacrusis

SAYIN ŞAFAK OTOGAZ öncelikle verdiğiniz bilgiler için ve ilginize minnettarım. Keşke istanbulda olsam ilk durağım siz olurdunuz.

Atiker konusunda birçok bayiden çok daha fazla bilgi sahibi olduğunuzu tahmin ediyorum forumlarda hep okuyorum çünkü.

Bir sorum olacak.. Bu multifast gerçekten kötümü forumdaki 1-2 arkadaşta memnun olmadığını yazmış. Yoksa benim aracımdanmı kaynaklanıyor bu sorun? 190 bin yakıyodu 10 kez ayara gittim güç bela 180 e felan düştü. Gaz bitince, bir türlü gazdan benzine geçmiyor. Buton ayarı otomatikte olmasına ramen. Basınç 1.30 gibi bir dğeere ayarlandı 1.20 de felan ötme yapıyordu. Ama bu ötmeye çözüm bulamadık. En sonunda sesli uyarıyı kapadık. Ayarlarda yarı sıralı, sıralı gibi seçenekler var sıralıya ayarlıyoruz, program açıldığında yarı sıralı olarak görünüyor. Ara kablom olsa ben deneye deneye yapıcam :)

1.4 8v clio 180 kuruş yakarmı.. Normalmi bu banamı fazla geliyor. 1 ay oldu taktıralı eğer bu multifast dedikleri kötüyse ben gidip eskisini taktırmak istiyorum.. Eskisinden çok memnundum. Bu sistem sorunluysa neden montaj yapıyorlar? Kaş yaparken göz çıkarma durumumu sözkonusu.

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Ne yapmam gerektiğini söylerseniz çok sevineceğim.

• Çok teşekkür ederim ilginize. Sonuç olarak söktürmüyorum:) Belki zamanla düşer.
  • Haklısınız kendi araçlarında test ettiklerini duymuştum. Ama nedense herkezde bir sorun var . Atiker merkez sorun yok diyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: Okifi

Bu yeni sistemi görmek isterdim,ayarlarını iyi yapamıyorlarmı yoksa montajdamı bir hata oluyor,şafak otogaz herhalde bu konuda bilgi verir,atiker yeni ürünü test etmeden piyasaya sürmemiştir diye düşünüyorum.
  • güle güle kullanın, hayırlısı olsun
    quote:

Orjinalden alıntı: betacrusis

Çok teşekkür ederim ilginize. Sonuç olarak söktürmüyorum:) Belki zamanla düşer.
  • MERHABA
    BEN İZMİTTEN SERHAT UFAK BİR SORU SORMAK İSTİYORUM BU FORMU UZUN ZAMANDIR TAKİP EDİYORUM PEU 307 XT ARACIMA LPG TAKTIRACAĞIM ACIKÇASI KARARSIZIM CUNKİ FORMLARDA OKUDUĞUM KADARI İLE FRANSIZ ARABALARIN CALIŞMA HIZLARINDAN DOLAYI COĞU SİSTEMLE UYUM SAĞLMADIKLARI YAZILI DAHA ÖNCE HONDA CİVİC ARBAMA YERLİ SİSTEM GAS TAKTIRMISTIM PEK BİR SORUN OLMAMISTI AMA BU ARAC COK DAHA FAZLA ELEKTRONİK YERLİ SİSTEM TAKTIRAN VE COK PİŞMAN OLAN BİR İKİ FORM OKUDUM BANA LANDİRENZO DİYE BİR MARKA TAVSİYE ETTİLER BU ARACLAR İÇİN İDEAL FALAN DEDİLER AMA ONDADA KARARSIZIM BANA SADECE BU MARKANION ENJEKTÖRLERİNİN FRANSIZ ARBALARININ BENZİN SİSTEMLERİNE UYUMLU VE HIZLI OLDUĞU SÖYLENDİ TAVSİYELERİNİZE İHTİYACIM VAR ATİKER 1200 MÜ YOKSA LANDİRENZO 1600 MÜ FİYAT OLARAK 400 YTL VAR 400 YTL İÇİN RİSKE GİRMEYE DEĞERMİ
    TESEKKÜRLER CEVAPLARSANIZ COK SEVİNİRİM HAFTASONU KESİN TAKTIRACAĞIM BİRAS FİKRE İHTİYACIM VAR
  • ben 206 kullanıyorum yaklaşık 8.000 km oldu süper bir sorun yok ve bir çok 307 montajı gördüm şafak otogazda sorun yok ve hatta yeğeninin arabası 307 atiker takılı
  • sayın şafak otogaz
    bu forumdan anladığım kadarıyla atikerin profesörü varmış M.Ali Bey son kez şansımı onunla görüşerek denemek istiyorum. Bu ustaya ulaşabileceğim bir telefon numarasını pm den atarsanız sevinirim..
  • Bir tane M.Ali bey tanıyorum atikerle alakalı oda sahibi ama konuyla uzaktan yakından ilgisi yok M.Ali diye bir usta duymadım .
    quote:

Orjinalden alıntı: oktaym3207

sayın şafak otogaz
    bu forumdan anladığım kadarıyla atikerin profesörü varmış M.Ali Bey son kez şansımı onunla görüşerek denemek istiyorum. Bu ustaya ulaşabileceğim bir telefon numarasını pm den atarsanız sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ....ŞAFAK OTOGAZ.... -- 8 Kasım 2007; 18:49:40 >
  • oktay bey
    sizin dediğiniz mehmet bey olmalı konya fabrika da; süper bi adam benim sorunların tümünü halletti fabrikayı ararsanız onunla görüşebilirsiniz bi de hüseyin usta var bu iki usta gün geçtikçe internet efsanesi olacaklar sanırım işini iyi yapanlar her yerde saygı görürler ve hakediyorlar bence.
    aygaz bi kontrol mekanizması oluşturmuş il il otogazlı araçlara bazı testler yapıyorlar ve tüm mekanizmayı kontrol ediyorlar geçenlerde aydına gelmişlerdi arkadaşım hasan beyle gittik arabalara baktırdık bizim araç konyada bi kontrol edilmiş ve bazı aksaklıklar hortum ve manifold hataları düzeltilmişti aygazın ustası senin sistem on numara aman dikkat et işin ehli olmayanlara elletme sakın dedi sistemin kurulumunu çok beğendi ayarlar için mükemmel dedi (ayarları bizzat mehmet usta yapmıştı) ben daha ona bişey söylemeden bu buranın işi değil dedi bende anlattım bazı sorunlar oldu konyada düzeltildi dedim o zaman tamam dedi bizden sonra başka bazı araç sahiplerine konyaya gidin demiş aklınızda bulunsun aygaz bayilerinde bilgi broşürleri var bu kontroller ücretsiz hatta gaz almasanız bile... ii geceler

• sayın şafak otogaz asım bey bende bu forumu yaklaşık 3 aydır takip ediyorum ve sizden son derece iyi bahsediyorlar...fakat benim bu lpg ile ilgili bayağı bir sorunum oldu ve çözemedim.daha önceki arabam palio tek noktaydı ve ilk arabamdı araştırıp en iyisi brc diye gidip onu taktırdım (üçel lpg ümraniye ve kadosan)ilk zamanlar çok ilgi gösterdiler arkadaşlara tavsiye ettim onlarda yine orda atiker sıralı taktırdı...sorunlarım ;ilk önce sızdırmazlık alırken problem çıktı,tekrar geri dön mikserin orayı sıktılar tamam deyip geri gönderdiler(mademki sorun bu neden buna montaj yaparken dikkat etmedin be adam,bide bi karış surat)daha sonra ayar meseleleri(ş.içi 250ykr altı ay önce)...inanın en az 10 kere gitmişimdir,artık sinirlerim bozuldu,kavga edecektim sonunda arabadan soğudum ve sattım hiç abartmıyorum....atiker sıralı taktıran arkadaşta aynı sorunları yaşadı ve hala yaşıyor o işletmemişti ve projeyi almamıştı geri vermeyi düşünüyor ama almıyorlar...şimdi hyundai accent 2000 1.5 gls yumurta kasa aldım benzin fiyatlarından dolayı lpg düşünüyorum ama biryandanda o sorunlar aklıma gelince başıma dert almayım diyorum..ama sizden herkes çok memnun ve benimde ilgimi çekti...(arkadaşta atikerde sorun yaşadığı için açıkçası teredütteyim)...birde beykozdayım bi sorun çıkarsa levente gidip gelmek açıkçası zorr..sizden ricam daha önce hiç bu araca lpg taktınızmı(accent 1.5 gls) ki mutlaka takmışsınızdır.performans nasıl sorun yaşayan oldumu..aracım benzinde sehir dışı 185 ykr yakıyo..mesela dönüşümden sonra ne kadara düşer...fiyatlara baktım 1200 ytl 10 taksit..peşin olursa ne kadar olur bi fark olurmu..birde elinizde kit yok galiba,kaç gün sonraya randevu veriyosunuz....inşallah lpg taktırırsam size taktıracağım(herşeyi göze alarak).diğer arkadaşlar yukarıda belittiğim bayiden aman uzak durun ben sorun yaşadım siz yaşamaYınn.ŞAFAK OTOGAZ ASIM BEY İLGİNİZ İÇİN ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.BAŞARILARINIZ DAİM OLUR İNŞALLAH......HERKESE KAZASIZ KEYİFLİ SÜRÜŞLER......

• Öncelikle ilgi ve övgünüz için teşekkür ederim .

Bizimde eksiklerimiz muhakkakki vardır ancak hizmet kalitemiz ve işimize olan düşkünlüğümüzden olacak müşterilerimiz menmun .

Kötü sözde kötü malda sahibinin deriz. başaramazsak söker alır parasını iade ederiz. bizden dolayı kimsenin zarar görmesine ve parasıyla eziyet cekmesini istemeyiz.

sitemizdeki resimler arasında araçınızın aynısı vardır . şu ana kadar aşamadığımız sorun çıkmadı inşallah da çıkmaz.

1200 ytl silindir tank simit tank 1250 ytl bonus ve wort e peşin fiyatına 10 taksit.

Saygılarımla

quote:

Orjinalden alıntı: doganaslan

sayın şafak otogaz asım bey bende bu forumu yaklaşık 3 aydır takip ediyorum ve sizden son derece iyi bahsediyorlar...fakat benim bu lpg ile ilgili bayağı bir sorunum oldu ve çözemedim.daha önceki arabam palio tek noktaydı ve ilk arabamdı araştırıp en iyisi brc diye gidip onu taktırdım (üçel lpg ümraniye ve kadosan)ilk zamanlar çok ilgi gösterdiler arkadaşlara tavsiye ettim onlarda yine orda atiker sıralı taktırdı...sorunlarım ;ilk önce sızdırmazlık alırken problem çıktı,tekrar geri dön mikserin orayı sıktılar tamam deyip geri gönderdiler(mademki sorun bu neden buna montaj yaparken dikkat etmedin be adam,bide bi karış surat)daha sonra ayar meseleleri(ş.içi 250ykr altı ay önce)...inanın en az 10 kere gitmişimdir,artık sinirlerim bozuldu,kavga edecektim sonunda arabadan soğudum ve sattım hiç abartmıyorum....atiker sıralı taktıran arkadaşta aynı sorunları yaşadı ve hala yaşıyor o işletmemişti ve projeyi almamıştı geri vermeyi düşünüyor ama almıyorlar...şimdi hyundai accent 2000 1.5 gls yumurta kasa aldım benzin fiyatlarından dolayı lpg düşünüyorum ama biryandanda o sorunlar aklıma gelince başıma dert almayım diyorum..ama sizden herkes çok memnun ve benimde ilgimi çekti...(arkadaşta atikerde sorun yaşadığı için açıkçası teredütteyim)...birde beykozdayım bi sorun çıkarsa levente gidip gelmek açıkçası zorr..sizden ricam daha önce hiç bu araca lpg taktınızmı(accent 1.5 gls) ki mutlaka takmışsınızdır.performans nasıl sorun yaşayan oldumu..aracım benzinde sehir dışı 185 ykr yakıyo..mesela dönüşümden sonra ne kadara düşer...fiyatlara baktım 1200 ytl 10 taksit..peşin olursa ne kadar olur bi fark olurmu..birde elinizde kit yok galiba,kaç gün sonraya randevu veriyosunuz....inşallah lpg taktırırsam size taktıracağım(herşeyi göze alarak).diğer arkadaşlar yukarıda belittiğim bayiden aman uzak durun ben sorun yaşadım siz yaşamaYınn.ŞAFAK OTOGAZ ASIM BEY İLGİNİZ İÇİN ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.BAŞARILARINIZ DAİM OLUR İNŞALLAH......HERKESE KAZASIZ KEYİFLİ SÜRÜŞLER......

• pardon ben yalnış hatırladım ismi
    adak 13' ün söylediği isimdi. Teşekkür ederim.
  • arkadaşlar günaydın hayırlı cumalar
  • 
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.