Şimdi Ara

......::::::A T İ K E R [DOSTLUK] KULÜBÜ::::::...... (FoReVeR) (145. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.027
Cevap
5
Favori
199.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben Bursa da y.tomucuk otogazda taktırdım. Yaklaşık dört ay ve 6.000 km ye yaklaştı ALLAH a çok şükür hiç bir problemim yok.
    y.tomurcuk otogazı tavsiye ederim. Ama karar senin

Adresi : BEŞEVLER KÜÇÜK SAN. SİT. 17/A B1 BLOK

quote:

Orjinalden alıntı: chicago_eto

quote:

Orjinalden alıntı: cecoti

ben dün taktırdım simit depo ile 1250ytl bonusa 10 taksit.
    quote:

mrb arkadaşlar
    bende aracıma (palio 1998 1,6 16v) sıralı atiker taktırmak istiyorum ama bursa da eniyi neresi takıyor. bilginiz varmı?
    birde hala fiyatları 1200/10 şeklinde mi?

dostum nerede taktırdın? bursa damı başka bi şehirmi? yani bursadansa yerini soracaktım?

• Orjinalden alıntı: ersin-

@chicago_eto arkadaşım merhaba

Ben Bursa da y.tomucuk otogazda taktırdım. Yaklaşık dört ay ve 6.000 km ye yaklaştı ALLAH a çok şükür hiç bir problemim yok.

dostum bu tomurcuk otogaz ile tomurcuk oto aynı mı? birde ben s.garajda tomurcuk otogaz var ona gittim o zavoli takıyor fiyatıda 1650/12. şimdi bu firma ile senin dediğin firma aynı mı? birde ilk taktırdıktan sonra hiç ayar için falan sürekli gittiğin oldumu? bazı kişilerden etraftan duyduğum kadarıyla böyle problemler çıkıyormuş. sen kaça taktırdın? 1200/10 mu? nekadar çok soru soruyorum değilmi :))
    kusuruma bakma ama napiim hem çok fazla yorum var hemde az para değil yani değilmi??
  • Arkadaşım bu olay bendede olmuştu ilk taktırdığım zaman lakin tekrar ustaya gidip durumu anlattığımda gaz basınç ayarını tekrar ayarladı ve biraz fazla yakar ama sorun düzelir dedi,gerçekten yakıt km de 10 ykrş arttı ama çekiş düzeldi,sorun ayarlardan kaynaklanmaktadır,birde araban kaç model,ustanın dediği gibi buji ve kablolarından da yapabilir.

quote:

Orjinalden alıntı: mustiyavuz

Arkadaşlar bende yaklaşık 15 gün önce 97 model Escord Clx e Atiker taktırdım. Aracın ne kadar yaktığını tam ölçmüş değilim ama şehir içi ve dışı karışık 0,17 Ytl yaktı sanırım. Ama benim araçda çekiş proplemi vardı. Düz yolda gidiyorum 120-130 oluyor araç sanki arkadan çekiliyormuş gibi yığılıyor. Az bir rampada araç hızla 5-4-3-2 fitese iniyor. Gazı köklediğimide en fazla 145 i görebiliyordum. Taktırdığım ustaya götürdüm. Basınç ayarı ile falan oynadı şu an çekiş iyi gibi. 2 fitese düştüğüm yeri 4. fites ile çıktı. Yalnız az farkedilir bir şekilde aralıklarla ve kısa kısa yığılmalar devam ediyor. Usta da bunu farketti ve benim elektrik sisteminden olduğunu söyledi. Yani buji ve buji kablosunun yenilenmesi gerektiğini söyledi. Bu konuda bana yardımcı olurmusunuz, sorun gerçekten buji ve buji kablosumu. Ben aracı alalı 5.000 km yaptım ve ne zaman değiştiklerini bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okifi -- 12 Kasım 2007; 23:42:04 >

• dediğiniz fiyatlara montaj yapılması enteresan
    quote:

Orjinalden alıntı: erdil83

arkadaslar Şanlıurfada 1050/10 taksit bonus karta.neden 200 lira fark var.peşin 1000 e takarız dedi.pazarlık yapmadım.karar verirsem takacam da bir soruma hala cevap alabilmiş değilim.palio 16 16v hl aracım var.tasarruf konusunda tasarruf bile denemeyecek bir tasarruf sagılyormus.bu araca takanlar varmı aramızda.bilgilerini paylasabilirmi.pazartesi salı takmayı düşünüyoruıum.
    sehiriçi 30 kurus
    sehirler arası 25 kurus yakıyor.simdiden tesekkürler...
  • lütfen birisi çıkıp bu fiyatları açıklasın

quote:

Orjinalden alıntı: wolfhonda

dediğiniz fiyatlara montaj yapılması enteresan
    quote:

Orjinalden alıntı: erdil83

arkadaslar Şanlıurfada 1050/10 taksit bonus karta.neden 200 lira fark var.peşin 1000 e takarız dedi.pazarlık yapmadım.karar verirsem takacam da bir soruma hala cevap alabilmiş değilim.palio 16 16v hl aracım var.tasarruf konusunda tasarruf bile denemeyecek bir tasarruf sagılyormus.bu araca takanlar varmı aramızda.bilgilerini paylasabilirmi.pazartesi salı takmayı düşünüyoruıum.
    sehiriçi 30 kurus
    sehirler arası 25 kurus yakıyor.simdiden tesekkürler...

• @ chicago_eto ,

arkadaşım soru tabiki soracaksın haklısın az para değil ama burada amacımız yardımcı olmak aklına gelenleri sorabilirsin

bahsettiğin firmalar ayrı firmalar sana yazdığım adresteki firma da montaj yaptırdım 1.200 / 10
    oldukça memnunum sadece ilk 1.000 km bakımına gittim başkada gitmedim Başta bende senin gibi bu ayar meselesinden korkuyordum ama ALLAH a çok şükür bi problem yok

Orjinalden alıntı: ersin-

@chicago_eto arkadaşım merhaba

dostum bu tomurcuk otogaz ile tomurcuk oto aynı mı? birde ben s.garajda tomurcuk otogaz var ona gittim o zavoli takıyor fiyatıda 1650/12. şimdi bu firma ile senin dediğin firma aynı mı? birde ilk taktırdıktan sonra hiç ayar için falan sürekli gittiğin oldumu? bazı kişilerden etraftan duyduğum kadarıyla böyle problemler çıkıyormuş. sen kaça taktırdın? 1200/10 mu? nekadar çok soru soruyorum değilmi :))
    kusuruma bakma ama napiim hem çok fazla yorum var hemde az para değil yani değilmi??

• Orjinalden alıntı: ersin-

@ chicago_eto ,

arkadaşım soru tabiki soracaksın haklısın az para değil ama burada amacımız yardımcı olmak aklına gelenleri sorabilirsin

bahsettiğin firmalar ayrı firmalar sana yazdığım adresteki firma da montaj yaptırdım 1.200 / 10
    oldukça memnunum sadece ilk 1.000 km bakımına gittim başkada gitmedim Başta bende senin gibi bu ayar meselesinden korkuyordum ama ALLAH a çok şükür bi problem yok

eyvallah sağolasın. ya fiyat olarak biraz geç kalmışım. dün telefon ettim fiyat nedir diye adam 1400 / 10 dedi kampanya bitmiş. bakalım cumartesi bi gidip konuşacağım inşaallah taktırıp çıkarım bende.
  • Size bir fıkra anlatayım

Adamın biri hocaya gitmiş. Hocam şu kurban meselesini düşünüyorum ama bir yerinde sanki bir yanlış var demiş.

hocada anlat bakalım deyince.

Adam: Hani Hz davut Hz.Yusufu Baltayla kesecekken gökten bir keçi gelmiştiya.. işte... deyince hoca dur demiş.

Evladım bunun neresi doğruki bir yeri yanlış olsun.

O peygamber bir kere Hz. Davut değil Hz.İbrahimdi oğlu Hz.Yusuf değil Hz. İsmaildi . Elindeki Balta değil bıçaktı gökten gelen keçi değil koç tu.

Saygılarımla
  • merhaba
    iyi çalışmalar şafak otogaz hikayeniz çok güzel tebrik ederim fakat bu gibi durumlara müşterilerin maruz kalmaması için atikerin bayii kontrolünü gözden geçirmesi gerekir,atikerin kendi sayfasında 1200 ytl olduğu ve bonus ile world e uyguladığı kampanyalar mevcut olduğu halde çoğu bayiler farklı uygulama yapıyorlar.
    hoşçakalın
  • arkadaslar urfada 1050 ye takan yer var diyen benim.bunun farklılıgının işçilikten kaynaklandıgını düşünüyorum.urfada zaten işçilik ucuz fiğer yerlere göre vede sordugum yer cok iş yapan bi yer.yani fabrika bi fiyata gönderiyordur.geri kalan farkı ise firmalar işçiliğine göre koyuyordur herhalde.öyle tahmin ediyorum.1200/10 yapan yerlerde var burada onu da söyliyim.peşin 1000 liraya takarım diyen yerde var ......
  • Atiker'in sadece sıralı lpg sistemimi var?Mikserli yok mu?
  • Sakarya ve civarı için;
    BRC ve ATİKER yetkili servisi...

www.isarotogaz.com
    SAKARYA
  • İZMİR İÇİN ÖNERİLEN ATİKER MONTAJ SERVİSİ RİCA EDİYORUM
  • Arkadaşlar iyi akşamlar...

Geçen gün başıma gelen bir olayı daha doğrusu bir diyaloğu size anlatıcam...Öncelikle söylemek isterim Ankarada oturan bir Ayıker kullanıcısıyım. Aracım 99 mod. Honda 1.4.. Olayın özü şu: Kayınpederlerin apartman komşusu benim aracın aynı model ancak 1.6 motorlusundan almış. yanıma geldi. Biraz muhabbet ettik. Benim kiti sordu: Atıker dedim. Memnun olduğumu söyledim. Kendisininde LPG kiti taktırmayı düşündüğünü söyledi. İşin can alıcı kısmı şöyle gelişti. Ostimde LPG MONTAJ BAYİSİ ( HATTA ATİKER DE TAKIYORLARMIŞ) OLAN ARKADAŞI : BOŞ VER ABİ ATIKER SIRALIYI FALAN ONLAR KANDIRMACA BEN SANA ESKİ SİSTEM TAKICAM 400 YTL'YE AYNI PERFORMANSI ALACAKSIN..demiş. Ben bunun mümkün olmadığını ful enjeksiyonlu motorlarda sıralı sistem gerektiğini falan söylediğimde : Biliyorum abi ama arkadaşım :HİKAYE ONLAR BÜTÜN GAZCILAR BİLİR ESKİ SİSTEMİN DE AYNI SIRALI GİBİ ÇALIŞTIĞINI VERİM ALINDIĞINI AMA YENİ SİSTEMİN (SIRALI) SATIŞINDA DAHA FAZLA PİRİM ALIYORUZ. demiş. Ben o yerin adını biliyorum ama burada zikretmiyeceğim gereği yok. Ama böyle bir durum var mı? Ben inanmıyorum bu kadar forum bilgili insan ama genede insan tüh demeden edemiyor

Saygılar

• son zamla km 137 kuruşa çıktı

ÇOK ŞÜKÜR İYİKİ ATİKERLİYİM

ÇOK SAĞOL ASIM ABİ
  • Arkadaşım şunu kesinlikle bilmelisin ki,eski sistem sıralının yerini tutmaz,ben kendim ikisinide denedim,o eski sistemi takacak vatandaş gelsin bana aynı hikayeyi okusun,uzun yolda bir eski sistem araçla,yeni sıralı sistem takılı aracı denesinde mukayese yapsın bakalım,rampalarda hangisinin çekişi daha kuvvetli,hızda hangisi daha üstün,benzinde gider gibi hangisi daha farksız anlatsın görelim.

quote:

Orjinalden alıntı: Janberch73

Arkadaşlar iyi akşamlar...

Geçen gün başıma gelen bir olayı daha doğrusu bir diyaloğu size anlatıcam...Öncelikle söylemek isterim Ankarada oturan bir Ayıker kullanıcısıyım. Aracım 99 mod. Honda 1.4.. Olayın özü şu: Kayınpederlerin apartman komşusu benim aracın aynı model ancak 1.6 motorlusundan almış. yanıma geldi. Biraz muhabbet ettik. Benim kiti sordu: Atıker dedim. Memnun olduğumu söyledim. Kendisininde LPG kiti taktırmayı düşündüğünü söyledi. İşin can alıcı kısmı şöyle gelişti. Ostimde LPG MONTAJ BAYİSİ ( HATTA ATİKER DE TAKIYORLARMIŞ) OLAN ARKADAŞI : BOŞ VER ABİ ATIKER SIRALIYI FALAN ONLAR KANDIRMACA BEN SANA ESKİ SİSTEM TAKICAM 400 YTL'YE AYNI PERFORMANSI ALACAKSIN..demiş. Ben bunun mümkün olmadığını ful enjeksiyonlu motorlarda sıralı sistem gerektiğini falan söylediğimde : Biliyorum abi ama arkadaşım :HİKAYE ONLAR BÜTÜN GAZCILAR BİLİR ESKİ SİSTEMİN DE AYNI SIRALI GİBİ ÇALIŞTIĞINI VERİM ALINDIĞINI AMA YENİ SİSTEMİN (SIRALI) SATIŞINDA DAHA FAZLA PİRİM ALIYORUZ. demiş. Ben o yerin adını biliyorum ama burada zikretmiyeceğim gereği yok. Ama böyle bir durum var mı? Ben inanmıyorum bu kadar forum bilgili insan ama genede insan tüh demeden edemiyor

Saygılar

• janberche 73
    arkadaşım onudıyen usta kendıne cok güvenıyor galıba sıralı ile eskı sıstemın arasındakı farkı teknık olarak ögrenmesi gerek
  • Olmamı..
    quote:

Orjinalden alıntı: Salih

Atiker'in sadece sıralı lpg sistemimi var?Mikserli yok mu?
  • daha öncede yazmıştım 2007 1,4 97 BG hyundai getz var..Cmtesi günü Atiker marka LPG taktırdım samsunda.. Ama tereddütlerim var ve pişman olmak istemiyorum..ama çokta sıkıntılıyım şu anda..
    En önemlisi arabam benzinde 1 litre ile 15-16km(ş.arası) yol yaparken bu gazda 11-11,5 km ye düştü.yani gazda şu anda 150 bin lira yakıyorum çok deilmi bu?Ayrıca çekiştede belirli bi düşüş var..4000 devirde 170 km hız yaptığım aynı yolda gaz ile 4000 devirde sadece 140 km hız yapabildi arabam.ş.içi henüz ölçemedim depo full bakalım belirli bi km sonra ş.içinide ölçer sonucu yazarım ama şimdilik pişman gibi bişeyim.2 kez ayar yaptırdım cmtesiden sonrane yapmalıyım bilmiyorumm
    Belkide kiti söktürür 2.el satarım kaça olursa kaç para verirlerse çünkü canım sıkıldıktan sonra paranın önemi yoktur en azından her gün arabamda gözümün önünde görmem unutur giderim 1200 YTL yi....

• Üstadım araç lpg de iken 4. vitesde olmasın
    Benzinde 4000 devirde 170 yapıyorsan bu aracı su ile 4000 devire çıkartsan bile yine 170 yapması lazım mesajınıza bir yanlışlık var gibi saygılar
    quote:

Orjinalden alıntı: leventatik

daha öncede yazmıştım 2007 1,4 97 BG hyundai getz var..Cmtesi günü Atiker marka LPG taktırdım samsunda.. Ama tereddütlerim var ve pişman olmak istemiyorum..ama çokta sıkıntılıyım şu anda..
    En önemlisi arabam benzinde 1 litre ile 15-16km(ş.arası) yol yaparken bu gazda 11-11,5 km ye düştü.yani gazda şu anda 150 bin lira yakıyorum çok deilmi bu?Ayrıca çekiştede belirli bi düşüş var..4000 devirde 170 km hız yaptığım aynı yolda gaz ile 4000 devirde sadece 140 km hız yapabildi arabam.ş.içi henüz ölçemedim depo full bakalım belirli bi km sonra ş.içinide ölçer sonucu yazarım ama şimdilik pişman gibi bişeyim.2 kez ayar yaptırdım cmtesiden sonrane yapmalıyım bilmiyorumm
    Belkide kiti söktürür 2.el satarım kaça olursa kaç para verirlerse çünkü canım sıkıldıktan sonra paranın önemi yoktur en azından her gün arabamda gözümün önünde görmem unutur giderim 1200 YTL yi....

• 
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.