Şimdi Ara

......::::::A T İ K E R [DOSTLUK] KULÜBÜ::::::...... (FoReVeR) (144. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.027
Cevap
5
Favori
199.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayırlı cuma lar asım abi
    quote:

Orjinalden alıntı: ....ŞAFAK OTOGAZ....

CUMANIZ HAYIRLARA VESİLE OLSUN....
  • arkadaşlar bir soru sormak istiyorum başka yerde sordum ama cevabını alamadım..
    benim arkadaşlar arabaya tüp taktırmak için gitmişler ama takamayız demişler,sebebinede arabanın beyni tek çekirdekliymiş..takarız ama 6 ay sonra sorun çıkartır demişler..
    böle şey olur mu son model arabalara bile takılıyor nasıl olurda olmaz.. sizlerde yanıt bekliyorum şimdiden teşekkürler..
    araba 2000 Fiat Brava 100 bg 1.6..

zaten mutlaka sorun çıkartacaktır ufak tefekde olsa acaba bunu mu kastettiler..ustalardan yanıt bekliyorum..
  • mrb arkadaşlar
    bende aracıma (palio 1998 1,6 16v) sıralı atiker taktırmak istiyorum ama bursa da eniyi neresi takıyor. bilginiz varmı?
    birde hala fiyatları 1200/10 şeklinde mi?
  • ben dün taktırdım simit depo ile 1250ytl bonusa 10 taksit.
    quote:

Orjinalden alıntı: chicago_eto

mrb arkadaşlar
    bende aracıma (palio 1998 1,6 16v) sıralı atiker taktırmak istiyorum ama bursa da eniyi neresi takıyor. bilginiz varmı?

• Arkadaşlar çok özür diliyorum belki bu soru daha önce soruldu ama benim araştırmaya vaktim yok (daha doğrusu DH aramasında sonuç alamadım )

Acaba 1.2 Panda lara takılabiliyor mu ??? bir engel var mı ??? Özellikle tank yeri konusunda ... Ya da taktıran arkadaşlar varsa bilgilendirirseniz sevinirim ...

Herkese Saygılar ....
  • Gerçekten ben de merak ettim şimdi.Stepne olan yere simit depo sığarmı sığmazmı? Normal depo zaten takılamaz bu sefer stepne yerinden çıkmaz.Polo Hb de gördüm bagajın tabanı yükseliyo altını köpükle dolduruyolardı.Panda da aynı sistem olabilirmi ki.Ama benim gördüğüm kadarıyla o simit depo Pandaya sığmayabilir.Pandada stepne alttan görünür vaziyette sanırım.Oraya simit depo takmak yasak olabilir mi?Oranın saç ile falan kapatılması da icap edebilir.Ben bu sorunun yanıtını pazartesi öğrenirim kafama takıldı.
    quote:

Orjinalden alıntı: dr timsah

Arkadaşlar çok özür diliyorum belki bu soru daha önce soruldu ama benim araştırmaya vaktim yok (daha doğrusu DH aramasında sonuç alamadım )

Acaba 1.2 Panda lara takılabiliyor mu ??? bir engel var mı ??? Özellikle tank yeri konusunda ... Ya da taktıran arkadaşlar varsa bilgilendirirseniz sevinirim ...

Herkese Saygılar ....

• quote:

ben dün taktırdım simit depo ile 1250ytl bonusa 10 taksit.

@cecotı arkadaşım hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_kan -- 10 Kasım 2007; 8:46:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cecoti

ben dün taktırdım simit depo ile 1250ytl bonusa 10 taksit.
    quote:

Orjinalden alıntı: chicago_eto

mrb arkadaşlar

dostum nerede taktırdın? bursa damı başka bi şehirmi? yani bursadansa yerini soracaktım?
  • merhaba aracınızın altı dıştan takma depo için müsait değil sızdırmazlıktan geçmez. altı yüksek araçlar için dıştan takma simit depolar var 0 derece diye geçiyor onların multivalfide farklı dış korumasıda oluyor birazda fiyat farklı oluyor.
    iyi günler dilerim
  • ankarada atiker taktırabilcegim en güvenli ve en profosyonel merkezi nerede acaba?
    vede 2004 opel astra 1.6 50.000km
    bu araba için uyumu nasıl olur performans bakımından...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadtas -- 10 Kasım 2007; 13:00:57 >
  • yaklaşık 3 haftada aldığım toplam 193 ytl lik gaz ile şu ana kadar 1200 km yol yaptım araba hala gitmeye devam ediyor.1300 km yaparsam süper olacak ama zor gibi.değerlerim artık oturdu rayına
  • HARİKA İŞTE OLAY BU...
    quote:

Orjinalden alıntı: red_power

yaklaşık 3 haftada aldığım toplam 193 ytl lik gaz ile şu ana kadar 1200 km yol yaptım araba hala gitmeye devam ediyor.1300 km yaparsam süper olacak ama zor gibi.değerlerim artık oturdu rayına
  • Red_pover kardeş,kör istemiş bir göz,allah vermiş iki göz misali,hayırlı uğurlu olsun,güle güle kullan.

quote:

yaklaşık 3 haftada aldığım toplam 193 ytl lik gaz ile şu ana kadar 1200 km yol yaptım araba hala gitmeye devam ediyor.1300 km yaparsam süper olacak ama zor gibi.değerlerim artık oturdu rayına
  • Arkadaşım ben 3 ay önce 2004 Astra 1.6 comfort arabama atiker taktırdım.İstanbul atılım otogazda. Çok memnunum İstanbul içinde 15 ykr civarı sehirdışı 10-11 krş yakıyo.Hiçbir problemle karşılaşmadım.Başka markalara hiç fazladan para verme bence...
  • hocam senin adına sevindim en sonunda istediğin değerleri yakalamışsın
    quote:

• arkadaslar Şanlıurfada 1050/10 taksit bonus karta.neden 200 lira fark var.peşin 1000 e takarız dedi.pazarlık yapmadım.karar verirsem takacam da bir soruma hala cevap alabilmiş değilim.palio 16 16v hl aracım var.tasarruf konusunda tasarruf bile denemeyecek bir tasarruf sagılyormus.bu araca takanlar varmı aramızda.bilgilerini paylasabilirmi.pazartesi salı takmayı düşünüyoruıum.
    sehiriçi 30 kurus
    sehirler arası 25 kurus yakıyor.simdiden tesekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugurg028

Arkadaşım ben 3 ay önce 2004 Astra 1.6 comfort arabama atiker taktırdım.İstanbul atılım otogazda. Çok memnunum İstanbul içinde 15 ykr civarı sehirdışı 10-11 krş yakıyo.Hiçbir problemle karşılaşmadım.Başka markalara hiç fazladan para verme bence...

hmmm peki bunu güvenle taktırabileceğim ankarada nere varki coğu kişiler amatör ve ben yüksek seviyede hizmet bekliyorum sonucta şamyer şişirtmiyorum tüp taktırıorm ve 1.5 mılyar verıorm...Ankarada atiker taktırabilecegim güvenli ve o derece kaliteli neresi var acaba?
  • Arkadaşlar bende yaklaşık 15 gün önce 97 model Escord Clx e Atiker taktırdım. Aracın ne kadar yaktığını tam ölçmüş değilim ama şehir içi ve dışı karışık 0,17 Ytl yaktı sanırım. Ama benim araçda çekiş proplemi vardı. Düz yolda gidiyorum 120-130 oluyor araç sanki arkadan çekiliyormuş gibi yığılıyor. Az bir rampada araç hızla 5-4-3-2 fitese iniyor. Gazı köklediğimide en fazla 145 i görebiliyordum. Taktırdığım ustaya götürdüm. Basınç ayarı ile falan oynadı şu an çekiş iyi gibi. 2 fitese düştüğüm yeri 4. fites ile çıktı. Yalnız az farkedilir bir şekilde aralıklarla ve kısa kısa yığılmalar devam ediyor. Usta da bunu farketti ve benim elektrik sisteminden olduğunu söyledi. Yani buji ve buji kablosunun yenilenmesi gerektiğini söyledi. Bu konuda bana yardımcı olurmusunuz, sorun gerçekten buji ve buji kablosumu. Ben aracı alalı 5.000 km yaptım ve ne zaman değiştiklerini bilmiyorum.

• ankara ivedık organizede asil mert otogaz var
    atiker iç anadolu distribitöru
    çaliştiğim firma
    benle irtibat kurarsanız yardımcı olmaya çalişrim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanmustafa06 -- 11 Kasım 2007; 18:21:55 >
  • 
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.