Şimdi Ara

**A-T-İ-K-E-R** OTOGAZ SİSTEMLERİ DESTEK PLATFORMU-CANDAN MÜHENDİSLİK (169. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.510
Cevap
55
Favori
193.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yunusx32

selamlar 2012 fd6 honda civic aracım 80 binde atiker tüp takılı alt devirde 1200-3500 devir arası daha çok oluyor üst devirlerde hissettirmiyor. dip gaz yada yarım gaz yaptığım zaman araba eski arabalar gibi tekliyor toros gibi tek sefer oluyor bu sonra düzeliyor. birde nadiren araç devir 0.8 de sabit durması gerekir iken 0.5 e kadar düşüyor istop edecek gibi oluyor klima açık iken nadiren istop ediyor. aracın bujiler değişti denso, subap ayarı yapıldı, gaz kelebeği temizlendi, lpg enjektörü temizlendi debi ayarı yapıldı. hala aynısını yapıyor önereceğiniz ankarada usta var mı yada yardımcı olabilir misiniz ? saygılar.

Yunus bey bunu büyük ihtimalle ateşlemeden yapabilir arabanın buji buji kablosu ve bobinlerine baktınız mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ens7845

Mrb yaklasik 1 yil once aracima atiker microfast lpg sistemi taktirdim.egsoz emisyonda lpg de lambda degeri 1.64 ciktigi icin lpgdegecmedi.benzibde sikintisiz gecti.taktirdigim yere gittigimde bilgisayara baglayip degerlerin normal oldugu lpg egsozdan kalmanin normal oldugu soylendi.lpg de lambda degeri neden yuksek cikar.egsozdan gecmemesi normalmidir.

Egzozdan geçmemesi Tabii ki normal değil.. aracın ayarlarını 4 gaz analiz cihazı na bağlayarak ve lambda diğerlerini dikkate alarak yapılması gerekir

• quote:

Orijinalden alıntı: BBMM

Merhabalar atiker marka lpg takili aracimda. benzin degerleri ile lpgnin degerleri birbirine cok yakin sistemde normalde 2.1 olmasi gerekirken 3.2 cikiyor ve aracim benzinde gider gibi yakiyor. 65 tlye 185 km zor goruyorum, taktirdigim yer enjektorlerine baktir diyor ama ordada sorun yok, bunu nasil duzelttirebilirim yardimci olursaniz sevinirim.

Araca bağlama alan bir şey diyemem yerimiz Ümraniye Sanayi Sitesi'nde Buyrun gelin yardımcı olalım

• quote:

Orijinalden alıntı: websosyal

Atmosferik motorlu araçlara sıvı sistem lpg takılabiliyor mu? ve son olarak maliyeti nedir? Şimdiden teşekkürler...

Sıvı LPG sadece direkt enjeksiyonlu araçlara takılabiliyor bu araçlara arge sib yapıldı.. Çünkü normal sıralı sistem takılabilecek bir araç için gereksiz bir maliyet..

• quote:

Orijinalden alıntı: Mholo

Merhaba 2011 golf 1.4 tsi dsg aracıma atiker atikfast di lpg taktırmak istiyorum ama bazı çekincelerim var ben şunu istiyorum aracın enjektörü kullanılsın soğutma suyu hortumu kesilmesin ve aracın yol bilgisayarında lpg tüketimi gözüksün bu isteklerim bu kitte mümkün mü ya da başka markalarda bu mümkün mü bilgi verirseniz sevinirim @candan mühendislik

Bu bahsettiğiniz özelliklerin tümü sıvı LPG sisteminde mevcut Onun dışındaki LPG sistemlerinde Atiker dahil olmak üzere Bu mümkün değil..

• quote:

Orijinalden alıntı: hh2012

Merhaba 2001 Palio 1.2s araçımda simit tüp bulunmaktadır. 10/10 tarihinde takılmış. Tankın dış bölümü sürekli temizlememe rağmen yağlanmaktadır. Bu yağın sebebi ne olabilir acaba. Tankın kapağını açtığımda o bölge kuru herhangi bir yağlamma görünmemektedir. Bagaja herhangi bir şey dökülmedi bagaj halısı temiz ve kurudur. Bu konuda bilgisi veya başına daha önceden gelen arkadaşlarımız var ise bilgisini paylaşa bilir mi?
    Şimdiden teşekkür ederim. (Atiker Sayfasını Yeni Gördüm)

Herhangi bir fikrim yok malesef ilk defa sizden duyuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: pusat1249

Merhaba aracım hyundai elantra 1.6 16V doch motor 2006 model 85.000km de lpg hangisini önerirsiniz? Montaj dahil fiyatlar nelerdir? Yılda rahat 15.000km yapıyorum. Atiker gold düşünüyorum ya da başka bir model önereceğiniz varmı? Fiyatları ne kadar? Yardımcı olursanız sevinirim

Aracınıza Atiker Gold ya da Atiker Grand mükemmel uyum sağlar 1650 TL 10 taksitli fiyatı benzine göre %40 5 yakıt tasarrufu sağlarsınız performans kaybı yaşamazsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: ozturkismail

Merhabalar. 2005 Renault Megane 2 1.6 aracım için 2 kit arasında kaldım. ( Atiker grand- Lovato obd2-) Bunlardan hangisini önerirsiniz. Lovato obd 2 ile Atiker grand arasındaki fiyat farkına değer mi? Bir de prins technomax adlı kit bu kitlere göre tercih edilebilir bir kit mi? Hangisini daha sıkıntısız kullanırım. Teşekkürler.

Aracınız için vermiş olduğunuz bu 3 üründe Atiker Grand ya da Lovato obd2 veya prins technomax ürünleri teknik açıdan uyumludur herhangi sorun sıkıntı yaşamazsınız bu araç ile ilgili söyleyeceğim tek şey montajlı ilgili hatamın çok yapıldığı bir araba iyi bir montajı olmasi memnuniyetiniz için şart

• Merhaba 2011 honda civic aracımın tampon altında gizli olarak bulunan lpg giriş ağzını benzin kapağı yanına aldırmak istiyorum. Ücreti ne kadar acaba?
  • 2012 opel astra classic hb 1.6 115bg otomatik vites araca lpg taktırmak ıstiyorum. Motor kodu A16xer. Sabah erimesi sorunu yaşamak istemiyorum.

Hangi markayı tavsiye edersiniz?

Depo kapağına dolum ucu monte olur mu?

Fiyat nedir?

• Merhaba aracım 2013 focus 1.6 ti vct

Hangi kit aracım için uygundur.

Focus3 araclar lpgye uygun olmadığı söyleniyor bu araclara özel bi uygulama gerekiyormu montaj ve ayar sırasında bu konuda bilgi verirseniz memnun olurum.

• merhabalar.
    aracım opel corsa 2003 model 1.4 motor manuel vites
    aracımdaki lpg modülü atikerin ilk çıkanlarındanmış elektriği kesilince ayarları sıfırlanıyormuş.
    aracım ayarları sıfırlanana kadar uzun yolda 1lt lpg ile 16km yol yapıyor şehir içinde ise 1lt lpg ile 13km yol yapıyordu.
    aracımın aküsünü değiştirmiştim lpg modulunun ayarları sıfırlanmıştı. otomatik gaza geçmiyordu araç
    lpg ustasına götürdüm. fabrika ayarlarına dönderdi otomatik kalibrasyon yapıp göndermişti beni ne yaptığına çok dikkat etmiştim.
    araç o günden sonra çok yakmaya başladı 1lt gaz ile 8 km yol gitmeye başladı şehir içi şehirdışı karışık.
    sonra kendim kablo ve yazılım aldım.
    ayarlarına girdiğimde şu şekildeydi.

ama aracımda turbo yok.
    usta bilmediğinden sallayıp geçti herhalde.
    bu resimde de ustanın yaptığı ayarin haritası

ben turbo seçeneğini standart yaptım otomatik kalibrasyon yaptım haritadan turuncu çizgiyi yön tuşuyla üç tık aşağı çektim az yaksın diye.
    buda benim yaptığım ayardan sonra çıkan harita.

sizden ricam bir incelermisiniz? herhangi bir sıkıntı varmıdır? veya benim yaptığım ayarlarda bir yanlışlık var mı?
    teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: candan mühendislik

quote:

Merhaba aracım hyundai elantra 1.6 16V doch motor 2006 model 85.000km de lpg hangisini önerirsiniz? Montaj dahil fiyatlar nelerdir? Yılda rahat 15.000km yapıyorum. Atiker gold düşünüyorum ya da başka bir model önereceğiniz varmı? Fiyatları ne kadar? Yardımcı olursanız sevinirim

Aracınıza Atiker Gold ya da Atiker Grand mükemmel uyum sağlar 1650 TL 10 taksitli fiyatı benzine göre %40 5 yakıt tasarrufu sağlarsınız performans kaybı yaşamazsınız

Atiker gold ile granın farkı nedir ?

• 2012 model VW Polo 1.2 trendline tüp taktırmayı düşünüyorum. Kafamda Brc gfi modeli var. Sizden farklı markada dahil sıkıntı yaşatmayacak fiyat bilgisi alabilir miyim

• Merhabalar, CZEA motor kodlu 1.4 tsi 150bg ACT Tiguan ve G4FJ motor kodlu Kia Sportage 177bg T-GDI için Prins VSİ2 DI uyumlu mu? Cevaplarsanız sevinirim. Cevabınıza göre hangisi uyumluysa onu alacağım. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gripin518

Merhaba 2011 honda civic aracımın tampon altında gizli olarak bulunan lpg giriş ağzını benzin kapağı yanına aldırmak istiyorum. Ücreti ne kadar acaba?

Merhaba ücreti 200 TL

• quote:

Orijinalden alıntı: vitisvinifera68

Merhabalar, CZEA motor kodlu 1.4 tsi 150bg ACT Tiguan ve G4FJ motor kodlu Kia Sportage 177bg T-GDI için Prins VSİ2 DI uyumlu mu? Cevaplarsanız sevinirim. Cevabınıza göre hangisi uyumluysa onu alacağım. Teşekkürler.

T-gdi Tucson hariç diğer saydığınız Volkswagen Tiguan ve Sportage araçlarına Prins vSi2 sistemi uygundur.. Tucson için sıvı LPG uygundur

• quote:

Orijinalden alıntı: opeypazar

quote:

Orijinalden alıntı: candan mühendislik

quote:

Atiker gold ile granın farkı nedir ?

Atiker Gold ile Atiker Grand arasındaki tek fark yazılım ve ecu farkı

• quote:

Orijinalden alıntı: opeypazar

2012 model VW Polo 1.2 trendline tüp taktırmayı düşünüyorum. Kafamda Brc gfi modeli var. Sizden farklı markada dahil sıkıntı yaşatmayacak fiyat bilgisi alabilir miyim

Aracınız çok ürün Seçen bir araç değil a sınıf ürünlerden Lovato obd2 akıllı Otogaz sistemi Atiker Grand ya da brc uygundur.. işçilikle ilgili detayları olan ve mutlaka yolda kalibrasyon yapılması gereken bir araçtır

• Merhabalar, vw grubun yeni 1.0 tsi motora LPG uygulaması yapılıyor mu, 95 beygirlik versiyon?

• 
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.