Şimdi Ara

A.Ü. Açıköğretim Fakültesi Felsefe Bölümü (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.663
Cevap
13
Favori
250.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Darkness

Soruların yanıtlarına baktım da, tahminimce şu notlar gelecek bana vizeler açıklandığında:

Klasik Mantık - 70
    Sosyal Psikoloji II - 45
    Türk Dili II - 65
    İngilizce IV - 80
    Tarih Felsefesi II - 65
    Çağdaş Felsefe II - 55
    Türkiye'de Felsefe'nin Gelişimi II - 55

Tabi arada sürprizler olabilir.

Finaller de bu şekilde geçerse, düşe kalka okulu bitirmiş olucam

Dostum tebrikler. Hayirli olsun simdiden.

ben her zamanki gibi bakmiyorum, sonra finale kadar calisma azmim gidiyor. :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prot -- 8 Mayıs 2013; 20:01:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İNSAN HAKLARI VE KAMU ÖZGÜRLÜKLERİ-95 MODERN FELSEFE 2-70 MANTIОžIN GELİŞİMİ-95 SİYASET FELSEFESİ-100 TÜRK SİYASAL HAYATI-40 SOSYOLOJİDE YAKIN DÖNEM GELİŞMELER-65 İNGİLİZCE 2-90 Sorulara baktım muhtemelen gelecek notlar bunlar 3. sınıf ve 6.dönemdeyim malesef kitaplar sınavdan 3 hafta önce elime geçti. BEN bu derslere çalışırken çok zorlandım. AÖF.nin kitapları geç ve yarım yamalak . vermesi biz çalışan arkadaşları oldukça sıkıntıya sokuyor bu arada neyse ki altan dersim yok ingilizce 2 yi kitabına çalışamadan kendi birikimimle yaptım. TÜRK SİYASAL HAYAT NI YETİŞTİREMEDİM............ FELSEFE BÖLÜMÜNDE olmaktan memnunum fakat bu kadar kısa sürede bilgilerimizi pekiştirecek zaman ve ortam kısıtlı uzun zamadır DARKNESS .in başlattığı bu forumu okuyup bazı konular hakkın da bilgi sahibi oluyorum. Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: agiç

İNSAN HAKLARI VE KAMU ÖZGÜRLÜKLERİ-95 MODERN FELSEFE 2-70 MANTIĞ�Â�IN GELİŞİMİ-95 SİYASET FELSEFESİ-100 TÜRK SİYASAL HAYATI-40 SOSYOLOJİDE YAKIN DÖNEM GELİŞMELER-65 İNGİLİZCE 2-90 Sorulara baktım muhtemelen gelecek notlar bunlar 3. sınıf ve 6.dönemdeyim malesef kitaplar sınavdan 3 hafta önce elime geçti. BEN bu derslere çalışırken çok zorlandım. AÖF.nin kitapları geç ve yarım yamalak . vermesi biz çalışan arkadaşları oldukça sıkıntıya sokuyor bu arada neyse ki altan dersim yok ingilizce 2 yi kitabına çalışamadan kendi birikimimle yaptım. TÜRK SİYASAL HAYAT NI YETİŞTİREMEDİM............ FELSEFE BÖLÜMÜNDE olmaktan memnunum fakat bu kadar kısa sürede bilgilerimizi pekiştirecek zaman ve ortam kısıtlı uzun zamadır DARKNESS .in başlattığı bu forumu okuyup bazı konular hakkın da bilgi sahibi oluyorum. Teşekkürler

Notların harika valla, bravo

Açtığımız konu bu bölümü okumak isteyenlere umarım az da olsa fikir veriyordur. Derslerin detaylarından biraz daha belki bahsedebilirdik diye düşünüyorum.

• Açmış olduğunuz bu forum bu bölümde okuyan arkadaşları gayet aydınlatıcı ve faydalı olduğunu düşünüyorum.Ve bence felsefenin diğer bölümler arasın da özel bir konuma sahip bir bölüm elbette ki diğerlerinin önemini yadsıyamayız ama insanın ilk başta kendisini bilmesi için okunması gerektiğine inanıyorum.Sadece benim sıkıntım vize ve final arasında ki sürecin kısa olması çalıştığım üniteleri yeterince sindirememiş olmak ve zorlanmak tabii ki de bu felsefenin değil AÖF,nin soru
  • Arkadaşlar merhaba. Ben bu bölümü okumak istiyorum fakat kayıt tarihlerine dair bir şey bulmadım internette. Şu an 4 yıllık bir fakültede okuduğum için sınavsız kayıt yaptırabiliyorum sanırım, ben de sadece ilgi duyduğum için okumak istiyorum. Kısaca bilgi verebilecek olan var mı acaba ? Kayıt ne zamandır, nereye başvurulur vs. gibi ufak yönlendirici bilgilere ihtiyacım var. Teşekkürler şimdiden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.cadirci

Arkadaşlar merhaba. Ben bu bölümü okumak istiyorum fakat kayıt tarihlerine dair bir şey bulmadım internette. Şu an 4 yıllık bir fakültede okuduğum için sınavsız kayıt yaptırabiliyorum sanırım, ben de sadece ilgi duyduğum için okumak istiyorum. Kısaca bilgi verebilecek olan var mı acaba ? Kayıt ne zamandır, nereye başvurulur vs. gibi ufak yönlendirici bilgilere ihtiyacım var. Teşekkürler şimdiden.

http://w2.anadolu.edu.tr/ogrenci_isleri/akademik_takvim/ao_takvim.aspx

• Teşekkürler öncelikle ama Bu tarihler sanırım 2012.

YENİ KAYIT
    GÜZ DÖNEMİ
    - ÖSYS Yeni Kayıt
    - Yatay Geçiş
    - AYÖS
    10 Eylül Pazartesi
    28 Eylül Cuma
  • Sonuçlar açıklanmış arkadaşlar. Sembolik Mantık'dan 10 almışım, Matematik'den bile geçmişim şu dersden kaldım. başka da zayıf yok 70-60 arası notlar..

• 2. sınıf derslerim Metafizik, Ortaçağ2 sıkıntıda

• notlar aşağı yukarı tahmin ettiğim gibi..
  • Haber verdiğiniz için teşekkürler arkadaşlar. Benim notlar da şöyle:

Beklediğimden farklı gelmiş biraz. Özellikle İngilizce şaşırttı beni. Ama yine de bazıları beklediğimden yüksek geldiği için sevindim.

Darısı finallere artık arkadaşlar. Çalışın şimdiden, bunlar vizeydi unutmayın ki, finalin %70'i etkileyecek.
  • Beklediğimden iyi geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dodem -- 17 Mayıs 2013; 0:34:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodem

Beklediğimden iyi geldi

dostum sembolik mantık'dan nasıl 65 aldın? çalışma yöntemin nedir?
  • Metafizik ve Ortaçağ felsefesi 2 başımın belası olacak finallerde belli oldu
    Bir özet, Yardımcı kitap faydası olabilecek bir şeyler bilen var mı
  • https://www.facebook.com/groups/acikogretimsosyoloji1/?hc_location=stream

bu sitedeki sembolik mantıkla ilgili videoları izle çok yararlı oluyor kitap falanda stmaya çalışıyorlar almana gerek yok ben almadım
  • Arkadaşlar uzun bir süre paylaşımda bulunamadım, malum iş hayatı yoğun oluyor; yorgunlıktan bilgisayarı açmayı bile gözüm kesmiyor. Neyse konuya gelelim notlar açıklanmış eskisi kadar olmasa da yine de fena değil: kendime uyguladığım 70 barajının altında iki dersim var

Siyaset FEL---------100 sanırım hepsi çıkmış sorulardı
    Mantığın gel--------100 üstüne çok düşmüştüm, fazla çalıştım ama çıkmış soru bunda da çıktı; 4 tane yeni soru vardı galiba. onlarıda kendim yaptım.
    İnsan haklARI-----100 çok basitti hatta kitabın arkasından bile sormuşlar, seneye çıkmış sorular sorulacak; kitapta sorulacak adam akıllı soru yok!
    SOSYO YAK DON- 90 Beklediğimden kolaydı ama sınavda değiştirdiğim 2 soru 10 puanıma mal oldu, onları değiştirmeseydim bu da 100 olacaktı :(
    İngilizce 2 ---------75 geçen dönemki adet devam ediyor. inglizceden üçüncü 75'im. 75 te takıldım kaldım bir türlü yükselemiyorum.
    Modern felsefe-----65 İlk iki üniteyi çalışabilmiştim 3. üniteye bakamadım. bu yüzden 3. ünite sorularını salladım görünen o ki sallamak işe yaramamış
    türk siyasal hayatı-55 Bu derse hiç çalışmadım. çalışmayı da düşünmüyorum. çok bayıcı bir ders. hangi harf notu ne gelirse razıyım. hiç çalışmadan 55 nasıl yaptın derseniz; KPSS den kalma bilgilerle yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spanchalus -- 17 Mayıs 2013; 0:34:13 >

• Sonuçlar dün açıklanmış bizim haberimiz yok.Ama 11 gün içerisinde açıkladılar bence tarihe geçmeli.Bi gelişme var bunlarda.Ben ara sınavlara neredeyse hiç çalışmadan girdim ama sonuçlar beni tatmin etti.

İNSAN HAKLARI=60(son ünitenin yarsına kadar çalıştım arkasındaki 2 soruyu kaçırdım kahretsin.aynısını sormuşlar şaşırsım.şimdi 70 idi
    MODERN FELSEFE=10(mantıklı salladım)
    SİYASET FELSEFESİ=100
    İNGİLİZCE 2=35
    MANTIĞIN GELİŞİMİ=80
    TÜRK SİYASAL HAYATI=15 (cevap anahtarına salladım ne gelir diye)
    SOSYOLOJİDE YAKIN DÖNEM GELİŞMELER=60

Pek fazla çalışamadım.Hergün 15 saat yoğun tempoyla iş yerindeydim.Hergün ara ara baktım 2 sayfa gece ve sabah.Sıkı çalışsaydım ne yapardım acaba.MODERN FELSEFE'den mantıklı salladım 10 almışım acaba hangi sorular onlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nomos -- 17 Mayıs 2013; 2:50:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kassablanka

yazin sinava girmem gerekecek mi gecen donemdende bir ff var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi explorerAA -- 17 Mayıs 2013; 11:07:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: deepenergy

quote:

Orijinalden alıntı: kassablanka

yazin sinava girmem gerekecek mi gecen donemdende bir ff var?

Yazın sınava girmek derken bütünlemeyi kast ediyorsun sanırım , bütünleme sınavları yok artık bitti uçtu kül oldu tarih oldu daha artık BÜT sınavları olmayacak bundan sonra , kaldığın dersi seneye tekrar alacaksın . Eğer kaldığın ders güz döneminden ise seneye güz döneminde bahar döneminden ise seneye bahar döneminde o dersi tekrar alacaksın

Ayrıyetten 1-3 2-4 denilen dünyanın en salak sistemi var AÖF te dikkat et , yoksa benim gibi mağdur olursun ben mesela 3.sınıfı bitirip 4'e hakkımla geçmeme rağmen alttan (2.sınıftan) sadece 1 dersim (atatürk inkılap 1) olduğu için seneye güz döneminde (bahar döneminde değil) 4.sınıf güz dönemine ait hiç bir dersi alamıcam sadece ve tek atatürk inkılap 1 dersinden sınava gireceğim ondan sonraki sene 4.sınıfın güz dönemine ait derslerini alabileceğim (tabi oda atatürk inkılap 1 dersini verip geçersem)

Saçmalıkların tam adresidir AÖF anlayacağın , benim gibi binlerce kişi bu salak sistem yüzünden şuanda mağdur ve mezun olamıyor veya geç mezun olacaklar . Ben mesela 1 sene geç mezun olacağım sadece alttan 1 dersim olduğu için ....

Telefondaki yetkililerde sınavlar çakıştığı için bu sistemin olduğunu söylüyor , afedersiniz g..ümle güldüm yani bu lafa , sınav çakışması ne yahu ??? sabah ki dersin sınavını öğleye , öğlenki dersin sınavını sabaha atarsın ortada çakışma filan kalmaz bu kadar basit bu olay ha amacınız eğer öğrenci çile çeksin bize para ödemeye devam etsin ise ona birşey diyemem tabi

Neyse sustum küfür etmiyecem bu sefer .

• 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.