Şimdi Ara

A.Ü. Açıköğretim Fakültesi Felsefe Bölümü (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.663
Cevap
13
Favori
250.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Darkness

İş yerinden yıllık izin istedim ben de ders çalışayım diye. Halen onaylanmadı, ona güvendim ama vermeyecekler herhalde

Salı akşamından itibaren izinliyim bende ilk kez böyle bir şey yaptım umarım işe yarar boşa gitmez yıllık izin
  • Çalışmadım çalışmadım diyorsunuz sınavlardan 80-90 dan aşağı almıyorsunuz ne iştir dostlar ? Çalışmamak buysa çalışmanız nasıldır kim bilir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kassablanka

Çalışmadım çalışmadım diyorsunuz sınavlardan 80-90 dan aşağı almıyorsunuz ne iştir dostlar ? Çalışmamak buysa çalışmanız nasıldır kim bilir ?

hep boyledir abi, calismam derler gece gunduz calisirlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepenergy

quote:

Çalışmadım çalışmadım diyorsunuz sınavlardan 80-90 dan aşağı almıyorsunuz ne iştir dostlar ? Çalışmamak buysa çalışmanız nasıldır kim bilir ?

Başkalarını bilmem de benim günde 11 saatim işyerinde geçiyor yolla birlikte. Geri kalan vakitten aileme, sevdiklerime, kendime ayırdıklarımı da düşünce, ders çalışmak için varın siz düşünün ne kadar zaman kaldığını. Notlarım zaten o yüzden ahım şahım değil, ucu ucuna geçiyorum hep. 4 senedir ilk sınıftan beri hep paylaştım notlarımı zaten, herkes görüyor.

Ama bir işte çalışmıyor olsam, hakkaten ders çalışmaya çok vaktim kalır, 90'dan aşağı da notum olmazdı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: deepenergy

quote:

Başkalarını bilmem de benim günde 11 saatim işyerinde geçiyor yolla birlikte. Geri kalan vakitten aileme, sevdiklerime, kendime ayırdıklarımı da düşünce, ders çalışmak için varın siz düşünün ne kadar zaman kaldığını. Notlarım zaten o yüzden ahım şahım değil, ucu ucuna geçiyorum hep. 4 senedir ilk sınıftan beri hep paylaştım notlarımı zaten, herkes görüyor.

Ama bir işte çalışmıyor olsam, hakkaten ders çalışmaya çok vaktim kalır, 90'dan aşağı da notum olmazdı.

Kardeşim tamam eyvallah doğrudur vakit bulamıyorsunuzdur çalışmaya ona bir lafım yok ama sınavdan sonra foruma gelip çalışamadım derslere yine kötü geçti işte sınavlarım ne olacak bilmiyorum diyorsunuz ben afedersiniz eşek gibi çalışmama rağmen sınavlara benden iyi puan çekiyorsunuz ona şaşıp kalıyorum hepsi bu (Ki ben hiç bir yerde çalışmıyorum tüm günüm evde)

Benim temennim inş. herkes iyi puan alırda sınavda verir kurtulur tüm derslerinden ben mesela aöfün şu 1-3 2-4 denilen saçma salak sistem mağdurlarındayım 1 ders ya topu topu alttan aldığım 1 ders için neymiş sınavlar çakışıyormuş diye beni 1 sene geç mezun edecekler , neyse olsun , başkalarının istedikleri olsun , ama uğur 3 senede olsa 4 senede olsa bu bölümü bitirip mezun olacak elbet

Görende diyecek ki bu çocuğun alttan çok dersi var ondan 1 sene geç mezun oluyor , yahu istesem 7 ve 8.ci dönemdeki tüm dersleri alabiliyorum yapmayın Allah aşkına geçen dönem sırf gıcıklığına denedim 7 ders bu dönemden 4 derste üst dönemden toplamda 11 ders alabilecek kadar kredim var ama gel gelelim geçen sene veremediğim bir atatürk inkılap tarihi 1 dersi için neymiş bu 2.sınıf dersi o yüzden 4.sınıfın güz dönemi sınavlarına giremezsiniz ilk önce atatürk inkılap 1 i verin demeleri yüzünden kan beynime sıçradı ister istemez

2 tane dilekçe yazıp gönderdim konuyla alakalı AÖF e binlerce telefon açtım , SONUÇ AYNI ne yazık ki , açıklanan sınav sonuçları kesin olup tekrar değerlendirilemezmiş

Neyse onada tamam , bu senede benim kötülüğümü düşünenler , arkamdan bolcana bela , beddua edenlerin istediği olmuştu , ama varsın 1 yıl geç mezun olayım , benim için no problem canlar

• selamlar, kitapları nereden temin edebilirim?
    açıköğretimde okumuyorum.
    satın alabileceğim bir yer var mı internetten?
    yoksa kitaplarını bana satabilecek olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mefluc

selamlar, kitapları nereden temin edebilirim?

Kitapların arkasında "Parayla Satılamaz" ibaresi bulunduğu için kitapları size satmamız HUKUKİ açıdan riskli bir durumdur

Diğer türlü felsefe kitaplarını ancak kitapçılarda bulabilirsiniz , bizim okuduğumuz kitaplara sahip olmak için öncelikle AÖF'te FELSEFE öğrencisi olmanız ve sınavlara giriyor olmanız gerekmektedir

Saygılarımla
  • quote:

quote:

Kitapların arkasında "Parayla Satılamaz" ibaresi bulunduğu için kitapları size satmamız HUKUKİ açıdan riskli bir durumdur

Diğer türlü felsefe kitaplarını ancak kitapçılarda bulabilirsiniz , bizim okuduğumuz kitaplara sahip olmak için öncelikle AÖF'te FELSEFE öğrencisi olmanız ve sınavlara giriyor olmanız gerekmektedir

Saygılarımla

saçma sapan bir uygulamaymış bu.
    elimde aristonun politikası,birinci ve ikinci çözümlemeleri,organonu,poetikası var, platonun diyalogları ve devleti var bunları okudum.
    kitapları istememin sebebi sistematik felsefe okumaları yapmak. en azından temelde sistematik bir okuma yapıp ardından daha teferruatlı okumalara girişilebilir diye düşünüyorum.
    yardımcı olabilecek olan var mı? (kitap temini konusunda)
    selamlar

• quote:

quote:

quote:

Saygılarımla

saçma sapan bir uygulamaymış bu.
    elimde aristonun politikası,birinci ve ikinci çözümlemeleri,organonu,poetikası var, platonun diyalogları ve devleti var bunları okudum.
    kitapları istememin sebebi sistematik felsefe okumaları yapmak. en azından temelde sistematik bir okuma yapıp ardından daha teferruatlı okumalara girişilebilir diye düşünüyorum.
    yardımcı olabilecek olan var mı? (kitap temini konusunda)
    selamlar

isletme lazimsa satayim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sahaflarda bulunabilir kitaplar.
  • quote:

Burdan kitapların pdfsine ulaşabilirsin.
    http://eogrenme.anadolu.edu.tr/Sayfalar/default.aspx
  • quote:

Orijinalden alıntı: nomos

Sonuçlar dün açıklanmış bizim haberimiz yok.Ama 11 gün içerisinde açıkladılar bence tarihe geçmeli.Bi gelişme var bunlarda.Ben ara sınavlara neredeyse hiç çalışmadan girdim ama sonuçlar beni tatmin etti.

İNSAN HAKLARI=60(son ünitenin yarsına kadar çalıştım arkasındaki 2 soruyu kaçırdım kahretsin.aynısını sormuşlar şaşırsım.şimdi 70 idi
    MODERN FELSEFE=10(mantıklı salladım)
    SİYASET FELSEFESİ=100
    İNGİLİZCE 2=35
    MANTIĞIN GELİŞİMİ=80
    TÜRK SİYASAL HAYATI=15 (cevap anahtarına salladım ne gelir diye)
    SOSYOLOJİDE YAKIN DÖNEM GELİŞMELER=60

Pek fazla çalışamadım.Hergün 15 saat yoğun tempoyla iş yerindeydim.Hergün ara ara baktım 2 sayfa gece ve sabah.Sıkı çalışsaydım ne yapardım acaba.MODERN FELSEFE'den mantıklı salladım 10 almışım acaba hangi sorular onlar.

Sosyoloji dersini 17 mayıs'ta yazdığım mesajda 60 olarak yazmışım(birebir notumla aynıydı) ama şimdi baktım 55 olarak görülüyor.Ne yapmaya çalışıyor bu anlamıyorum.Şuanda şok oldum.Kanıtını 17 mayısta yazmışım ama 55 olarak gözüküyor şimdi.İsterseniz kendi notlarınıza tekrar bakın kontrol edin.Mesajdakilerle aynı mı değil mi diye. Bu da yeni adeti çünkü.Bu dönem kesinti olmadı dedik ama sonrası için değişim yapılabiliyormuş.Eksilteceğine yükseltse ya olmuyor mu.AÖF 4. SINIFTAYIM KURTULUYORSUN BENDEN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nomos -- 30 Mayıs 2013; 3:34:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ashc

quote:

Burdan kitapların pdfsine ulaşabilirsin.
    http://eogrenme.anadolu.edu.tr/Sayfalar/default.aspx

Pdfler işini görmezse pm at bana geçtiğim tüm dersleri paketleyip kargolayayım

• Sınavlar çok mu kötü geçti nedir? kimse bahsetmemiş, yazmamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: ManuaL

Sınavlar çok mu kötü geçti nedir? kimse bahsetmemiş, yazmamış

İki ders hariç geri kalan 7 dersim berbat geçti evet .
  • Arkadaşlar Merhaba forum ve felsefe bölümü ile ilgili yazılarınızı iki senedir takip etmekteyim.Yazı,görüş ve önerilerinizden oldukça istifade ettiğimi söyleyebilirim.Bunun için hepinize teşekkür ediyorum.
    Sizlerden Ricam AÖF FELSEFE 3. VE 4. SINIF ÖĞRENCİLERİ LAZIM OLMAYAN DERS KİTAPLARINI GÖNDEREBİLİRLER Mİ.ÖZELLİKLE İNGİLİZCE DERS KİTAPLARI VE MATERYALLERİ LAZIM.Ders kitaplarını göndermeyi düşünen arkadaşlar lütfen bilgi versinler...(3.SINIF Siyaset Felsefesi 1-2, 3.SINIF Modern Felsefe 1-2, 3.SINIF Mantığın Gelişimi, 3.SINIF Çağdaş Sosyoloji Kuramları ders kitapları hariç diğer 3. ve 4. sınıf tüm ders kitaplarını alabilirim.Bedeli ne ise ödeyebilirim.Şimdiden teşekkürler)
  • quote:

Benim Cumartesi günü girdiğim İnsan Hakları, Klasik Mantık, Sosyal Psikoloji 2, İngilizce ve türk dili 2 fena değildi. yüksek notlar gelmez ama ortalamanın altında kalacağımı da sanmıyorum

Ama gel gelelim Pazar günü girdiğim Çağdaş Felsefe 2, Tarih Felsefesi 2 ve Türkiye'de Felsefenin Gelişimi 2 sınavları o kadar kötü geçti ki, foruma girip yazasım dahi gelmedi. Moralim çok bozuk. Tam okul bitiyor derken, son anda resmen s.çıp batırdık. Çalışmadım da işin aslı öyle adam akıllı. Yani haketmedim de değil şu sonucu. Loto doldurur gibi cevap kağıdı doldurdum, sallaya sallaya.. Zaten bir dersten bile kalsak, okul kafadan bir sene uzuyor. Koskoca bir sene kaybetmek çok koyacak bana. Son anda bir mucize olması gerekir geçebilmem için.

Umarım sizlerin sınavlarınız iyi geçmiştir arkadaşlar.

• quote:

quote:

Benim Cumartesi günü girdiğim İnsan Hakları, Klasik Mantık, Sosyal Psikoloji 2, İngilizce ve türk dili 2 fena değildi. yüksek notlar gelmez ama ortalamanın altında kalacağımı da sanmıyorum

Ama gel gelelim Pazar günü girdiğim Çağdaş Felsefe 2, Tarih Felsefesi 2 ve Türkiye'de Felsefenin Gelişimi 2 sınavları o kadar kötü geçti ki, foruma girip yazasım dahi gelmedi. Moralim çok bozuk. Tam okul bitiyor derken, son anda resmen s.çıp batırdık. Çalışmadım da işin aslı öyle adam akıllı. Yani haketmedim de değil şu sonucu. Loto doldurur gibi cevap kağıdı doldurdum, sallaya sallaya.. Zaten bir dersten bile kalsak, okul kafadan bir sene uzuyor. Koskoca bir sene kaybetmek çok koyacak bana. Son anda bir mucize olması gerekir geçebilmem için.

Umarım sizlerin sınavlarınız iyi geçmiştir arkadaşlar.

Türk siyasal hayatı, Ortaçağ felsefesi 2 ve Metafizik derslerinden şüpheliyim diğer 4 dersten geçtim herhalde
    Bu 3 dersten de ortalama 40-45 arasına inerse ite kaka geçebilirim herhalde hepsinden

• vizedeki mucize tekrar olsa da iki hafta icinde aciklasalar sonuclari, yoksa fıtık oluruz beklemekten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz yine iyi alırsınız merak etmeyin nede olsa benim gibi 1-3 2-4 sistemine takılmamışsınız benim şimdiden alttan sadece 1 dersim var diye okulum 1 dönem uzadı ben ne yapayım peki ?
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.