Şimdi Ara

A.Ü. Açıköğretim Fakültesi Felsefe Bölümü (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.663
Cevap
13
Favori
250.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yine erken açıklasalar şu sınavları şahane olacak.
  • meraktan ölüyorum ben de, haftaya cumaya aciklansa keske..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkness

meraktan ölüyorum ben de, haftaya cumaya aciklansa keske..

Darkness ne zaman mezun oluyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Inverness

quote:

Orijinalden alıntı: Darkness

meraktan ölüyorum ben de, haftaya cumaya aciklansa keske..

Darkness ne zaman mezun oluyorsun

Eger bu donem derslerini verirsem mezun oluyorum. Ama finaller kotuydu işte, bakalim ne olacak.

• Darkness kullanıcısına yanıt
    Umarım iyi olur sonucu da mezun olursun. Şu forumda mezun adam görmek istiyoruz artık!

• Başka arkadaşlar da var son sınıfta okuyan. Ben bitiremesem bile eminim bir kaç mezunumuz çıkacaktır.

@greatdilemma
  • Iphone kırmızı aof uygulamasından ilk güz dönemine notlarına basıp sonrasında sağ üst köşeden büyüteçe basıp bahar dönemini seçerseniz dönem sonu notları çıkıyor
    1 ders dışında diğerlerini gördüm ben, umarım yanlıştır denemedir bişeydir hep düşük
  • quote:

Orijinalden alıntı: ManuaL

Iphone kırmızı aof uygulamasından ilk güz dönemine notlarına basıp sonrasında sağ üst köşeden büyüteçe basıp bahar dönemini seçerseniz dönem sonu notları çıkıyor
    1 ders dışında diğerlerini gördüm ben, umarım yanlıştır denemedir bişeydir hep düşük

android uygulamasindan bakiyorum surekli ama bi gelisme yok

• Arkadaşlar yanıltıcı şeyler yazmayalım lütfen herkesin iphone telefonu yok üstelik daha o kadar zengin olamadık malesef Ben telefona aöfün Android uygulamasını indirip baktım ama bahar dönem sonu sınav sonuçları filan yazmıyordu hiç birinde
  • ManuaL arkadasimiz yaniltmaz soyledikleri dogru cikar hep, belki deneme yapiyorlardir, bir mucize olur da bugun yarin aciklanir umarim.

• bu arada ogrenci.anadolu.edu.tr sayfasinda sorunlar var, yavaslamis baya, hazirliklar mi yapiliyor acaba aciklama icin..

• hmm öğrencilerden puan kırma çalışmaları başlamış demek ki ...
  • kelle basi yillik 450 gayme veriyoruz, elbette kafaya gore not kirarlar

• puan kırmıyorlar diyenin zaten ben kafasını kırarım bal gibide halis mulis kırıyorlar puanları

Boş kağıt veren öğrenciye 60 puan yazan bir kurumdan herşeyi beklerim ben kimse kusura bakmasın
  • android uygulamada da sitede de tuhafliklar var, aciklanacak sanki, yada bizim kuruntumuz..

• Buraya yazdığımı bende başka bir forumda okumuştum hemen girdim baktım notlarım felaketti
    Umarım bi yanlışlığa denk gelmişimdir. Ama bir açığı vardı sistemin belli ki 7 dersim var birine bakamıyordum ve tuhaf şekilde çalışıyordu
    Şuanda da bakılamıyor, tekrar denedim o sayfaya gidilemiyor bile
    Mantığın gelişimi 50 Ortaçağ felsefesi 35 metafizik 45 insan hakları 50 ingilizce 35 siyaset felsefesi 45
    Bunları gördüm bakalım açıklandığında aynı mı olacak görecez :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ManuaL

Buraya yazdığımı bende başka bir forumda okumuştum hemen girdim baktım notlarım felaketti
    Umarım bi yanlışlığa denk gelmişimdir. Ama bir açığı vardı sistemin belli ki 7 dersim var birine bakamıyordum ve tuhaf şekilde çalışıyordu
    Şuanda da bakılamıyor, tekrar denedim o sayfaya gidilemiyor bile
    Mantığın gelişimi 50 Ortaçağ felsefesi 35 metafizik 45 insan hakları 50 ingilizce 35 siyaset felsefesi 45
    Bunları gördüm bakalım açıklandığında aynı mı olacak görecez :)

Onların açıklarını s.... her sonuç açıklanma öncesi şu siniri yaşatıyorlar ya bana , aslında sinirlenmemde yersiz nasıl olsa 1 ders , yalnızca alttan aldığım 1 tane ders için 1 dönem uzattık okulu ne güzel seneye mezun olup kurtulacaktık hem okuldan hem bu forum konusundan ama 1,5 sene daha çekeceksiniz artık beni yapacak birşey yok

Bundan önceki "bahar dönemi ara" sınav sonuçlarını gecenin saat 2'sinde açıklamışlardı işin enteresan kısmı başka bir bölümün aynı sınıfında okuyan bir arkadaşım gecenin o vaktinde sonuçlar açıklanmış diye beni aramış , sıcacık yatağımda sıcacık uykumdan zıplatmış ve sinirlerimin tavan yapmasına neden olmuştur !

İnşallah yine sınav sonuçları gece saat 02:00 de filan açıklanmaz

• kassablanka K kullanıcısına yanıt
    Kassablanka, neredeyse tüm postlarını okudum. Gerçekten tez konusu olacak birisin. İsyan ve atarın kitabını yazmışsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: greatdilemma

Kassablanka, neredeyse tüm postlarını okudum. Gerçekten tez konusu olacak birisin. İsyan ve atarın kitabını yazmışsın.

Teşekkür ederim aslında kitabı isyan ve atarlıktan çok başarı ve şans üzerine yazmak isterdim ancak ne yazık ki "diğer" arkadaşlar gibi sınav konusunda ballı değilim . Millet sallar sallar 70-80 alır geçer , biz eşek gibi çalışır 30-40 ile yetiniriz . AÖF'ün adaleti bu olsa gerek , sınav sonuçlarına sonuç ne olursa olsun itiraz edememen ve BÜT sınavlarının bir daha gelmemek üzere kaldırılmasıda bunca şanssızlığın yanında cabası tabi

yine sanıyorum ki şu AÖF hayatında , hayatında hiç bir dersten kalmamış sadece 2.sınıf dersini 3.sınıfa atan bir sistemin kurbanı olarak o dersten FF aldığım için ve yine altını çizerek yazıyorum 1 ders yüzünden 1-3 2-4 denilen saçmalık ötesi sistemin kurbanı bir benimdir herhalde .

Neyse daha yazmayacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: kassablanka

quote:

Orijinalden alıntı: greatdilemma

Teşekkür ederim aslında kitabı isyan ve atarlıktan çok başarı ve şans üzerine yazmak isterdim ancak ne yazık ki "diğer" arkadaşlar gibi sınav konusunda ballı değilim . Millet sallar sallar 70-80 alır geçer , biz eşek gibi çalışır 30-40 ile yetiniriz . AÖF'ün adaleti bu olsa gerek , sınav sonuçlarına sonuç ne olursa olsun itiraz edememen ve BÜT sınavlarının bir daha gelmemek üzere kaldırılmasıda bunca şanssızlığın yanında cabası tabi

yine sanıyorum ki şu AÖF hayatında , hayatında hiç bir dersten kalmamış sadece 2.sınıf dersini 3.sınıfa atan bir sistemin kurbanı olarak o dersten FF aldığım için ve yine altını çizerek yazıyorum 1 ders yüzünden 1-3 2-4 denilen saçmalık ötesi sistemin kurbanı bir benimdir herhalde .

Neyse daha yazmayacağım

bu bölümün derslerinden sallıya sallıya 70 alınacağına inanıyormusun sen ? çalışmadan bu bölümün bitirilebileceğine ? birde sistem sanki sadece sana denk gelmiş gibi konuşuyorsun neden bu kadar afran tafran ? eşek gibi çalışıp 30-40 alıyorsan sorunu kendinde aramalısın kardeşim kusura bakma ben son sınıfım tek bir ingilizce dersinden uzayacak belki okulum ama bu yine benim kendi çalışmamam başaramamdan kaynaklanan bir durum

• 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.