Şimdi Ara

A.Ü. Açıköğretim Fakültesi Felsefe Bölümü (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.663
Cevap
13
Favori
250.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kassablanka

quote:

Orijinalden alıntı: deepenergy

quote:

A.Ü. Açıköğretim Fakültesi Felsefe Bölümü

A.Ü. Açıköğretim Fakültesi Felsefe Bölümü

yazin sinava girmem gerekecek mi gecen donemdende bir ff var?

Yazın sınava girmek derken bütünlemeyi kast ediyorsun sanırım , bütünleme sınavları yok artık bitti uçtu kül oldu tarih oldu daha artık BÜT sınavları olmayacak bundan sonra , kaldığın dersi seneye tekrar alacaksın . Eğer kaldığın ders güz döneminden ise seneye güz döneminde bahar döneminden ise seneye bahar döneminde o dersi tekrar alacaksın

Ayrıyetten 1-3 2-4 denilen dünyanın en salak sistemi var AÖF te dikkat et , yoksa benim gibi mağdur olursun ben mesela 3.sınıfı bitirip 4'e hakkımla geçmeme rağmen alttan (2.sınıftan) sadece 1 dersim (atatürk inkılap 1) olduğu için seneye güz döneminde (bahar döneminde değil) 4.sınıf güz dönemine ait hiç bir dersi alamıcam sadece ve tek atatürk inkılap 1 dersinden sınava gireceğim ondan sonraki sene 4.sınıfın güz dönemine ait derslerini alabileceğim (tabi oda atatürk inkılap 1 dersini verip geçersem)

Saçmalıkların tam adresidir AÖF anlayacağın , benim gibi binlerce kişi bu salak sistem yüzünden şuanda mağdur ve mezun olamıyor veya geç mezun olacaklar . Ben mesela 1 sene geç mezun olacağım sadece alttan 1 dersim olduğu için ....

Telefondaki yetkililerde sınavlar çakıştığı için bu sistemin olduğunu söylüyor , afedersiniz g..ümle güldüm yani bu lafa , sınav çakışması ne yahu ??? sabah ki dersin sınavını öğleye , öğlenki dersin sınavını sabaha atarsın ortada çakışma filan kalmaz bu kadar basit bu olay ha amacınız eğer öğrenci çile çeksin bize para ödemeye devam etsin ise ona birşey diyemem tabi

Neyse sustum küfür etmiyecem bu sefer .

abi aslinda aof ten mezun olan adam lisans degilde dr olarak mezun edilmesi lazim

orgunde okuiyanlar hem dersi dinliyor, hem sinavlari kolay oluyor kolay olmasa, bile hoca butunleme yapiyor kanaat payi var vs vs.

her yonden avantajsiziz butunleme olmamasi da AOF tembelliginden baska bir sey degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi explorerAA -- 17 Mayıs 2013; 15:35:01 >

• quote:

abi aslinda aof ten mezun olan adam lisans degilde dr olarak mezun edilmesi lazim

orgunde okuiyanlar hem dersi dinliyor, hem sinavlari kolay oluyor kolay olmasa, bile hoca butunleme yapiyor kanaat payi var vs vs.

her yonden avantajsiziz butunleme olmamasi da AOF tembelliginden baska bir sey degil.

Forumda şu derslerden millet nasıl 70-80 alıyor anlamıyorum çalışıyor desem dersler çalışılacak gibi değil , kaynak kitap desen kaynak kitabımız yok , soru bankası desen soru bankamız yok

Bugün vizeden 10 aldığım modern felsefe 2 dersine bakayım dedim inan uyuya kalmışım sayfaları okurken o kadar çok harf hatası ve karmaşık sözler var ki kitapta anlatamam

Allah yardımcımız olsun şuan kafamı gerçekten böyle duvarlara vuruyorum nerden gittim yazıldım şu aptal sistemleri olan AÖF e diye en azından dediğin gibi gider örgünde okurdum hocaya yağ çekerdim mezun olur alırdım elime diplomamı

• quote:

quote:

Forumda şu derslerden millet nasıl 70-80 alıyor anlamıyorum çalışıyor desem dersler çalışılacak gibi değil , kaynak kitap desen kaynak kitabımız yok , soru bankası desen soru bankamız yok

Bugün vizeden 10 aldığım modern felsefe 2 dersine bakayım dedim inan uyuya kalmışım sayfaları okurken o kadar çok harf hatası ve karmaşık sözler var ki kitapta anlatamam

Allah yardımcımız olsun şuan kafamı gerçekten böyle duvarlara vuruyorum nerden gittim yazıldım şu aptal sistemleri olan AÖF e diye en azından dediğin gibi gider örgünde okurdum hocaya yağ çekerdim mezun olur alırdım elime diplomamı

kaynak kitaplar varmis abi gordum birinin elinde onemli noktalari not diye cikarmislar murat ve bir diger yayin daha varmis, eski ve yeni basim olma ihtimalini bilmiyorum ama ikiside is gorur ya ben almayi dusunuyorum, cogu aof ders kitabi cok uzun onemli noktalar belirtilmemis hikaye kitabi gibi bir de genelde anlatim uslubu ozelden genele gidiyor oda ayri sikinti...

• quote:

quote:

quote:

kaynak kitaplar varmis abi gordum birinin elinde onemli noktalari not diye cikarmislar murat ve bir diger yayin daha varmis, eski ve yeni basim olma ihtimalini bilmiyorum ama ikiside is gorur ya ben almayi dusunuyorum, cogu aof ders kitabi cok uzun onemli noktalar belirtilmemis hikaye kitabi gibi bir de genelde anlatim uslubu ozelden genele gidiyor oda ayri sikinti...

Kaynak kitap yok , felsefeyi adam yerine koyan yayın evi yok çünkü . Ben felsefe 1.sınıf okurken (ki o zaman daha kredili sisteme bile geçmemiştik) o zaman murat yayınları felsefe 1 ve 2.ci sınıflar için kaynak kitap çıkarmıştı sonra krediliye geçince murat ve diğer yayın evleri felsefe için hem kitap üretimini durdurdu hemde üretmiş olduğu o kitapları toplatma kararı aldı ben birine hayrına vermiştim o kitabı vermeyip internette satsaydım anında kapılırdı altın değerinde o kitap çünkü satılmıyor yok artık

Hadi diyelim 1 ve 2.ci sınıflar için kaynak kitap çıkıyor bir şekilde biz 3 ve 4.cü sınıflar ne yapacaz hiç düşündünmü ? En kazık dersler 3 ve 4.cü sınıfta var bunu unutma

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kaynak kitap yok , felsefeyi adam yerine koyan yayın evi yok çünkü . Ben felsefe 1.sınıf okurken (ki o zaman daha kredili sisteme bile geçmemiştik) o zaman murat yayınları felsefe 1 ve 2.ci sınıflar için kaynak kitap çıkarmıştı sonra krediliye geçince murat ve diğer yayın evleri felsefe için hem kitap üretimini durdurdu hemde üretmiş olduğu o kitapları toplatma kararı aldı ben birine hayrına vermiştim o kitabı vermeyip internette satsaydım anında kapılırdı altın değerinde o kitap çünkü satılmıyor yok artık

Hadi diyelim 1 ve 2.ci sınıflar için kaynak kitap çıkıyor bir şekilde biz 3 ve 4.cü sınıflar ne yapacaz hiç düşündünmü ? En kazık dersler 3 ve 4.cü sınıfta var bunu unutma

anladim umarim duzelir

• Her ders için genel ortalamalar açıklanmayacak mı acaba bu sefer?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ManuaL -- 19 Mayıs 2013; 16:14:53 >
  • Sınav yerleri belli olmuş.
  • arkdaslar bahar donemi sinavi diye bir sey var bu nedir? butunlememi gecen donemki sinavlardan tekrar giriyoruz? yoksa senelik sinav donemlerinden biri midir?
  • aynı yerler çıkmış gene..kadıköy yolları taştan..umarım son girişimiz olacak :)
  • tamamen ayni yerler cikmis bana da, herkese simdiden kolayliklar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

arkdaslar bahar donemi sinavi diye bir sey var bu nedir? butunlememi gecen donemki sinavlardan tekrar giriyoruz? yoksa senelik sinav donemlerinden biri midir?

eyvah eyvah

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkness

quote:

arkdaslar bahar donemi sinavi diye bir sey var bu nedir? butunlememi gecen donemki sinavlardan tekrar giriyoruz? yoksa senelik sinav donemlerinden biri midir?

eyvah eyvah

ilk senem karistirmis olmam mi? cevaplamak cok mu zor?
  • 1.sınıfta girdiğim yerleri karıştırıp önüme koymuşlar.Ayrıca şunu da belirtmeliyim ki aöfün hızına ben bile yetişemiyorum,iş yerinde çalıştığım arkadaş dedi sınav yerleri açıklanmış diye.Ben sınavı açıklanmasını 28'inde falan açıklarlar diye düşünüyordum ki sınavlar açıklanmış+1-2gün geçtikten sonra sınav yerlerinide belirtmişler.İLGİNÇ
  • quote:

quote:

quote:

eyvah eyvah

Sayfalar dolusu konunun hemen her sayfasında yazıyorsunuz da, okumak çok mu zor?

Artık Güz Dönemi ve Bahar dönemi diye iki tane dönem var Açıköğretim'de. Güz döneminde bir vize + bir final, Bahar döneminde de bir vize + bir final yapılıyor. Vizeler, asıl notunuzun %30'unu, finaller ise %70'ini oluşturuyor.

Şu anda da bahar dönemindeyiz. 4-5 Mayıs tarihlerinde yapılanlar vize sınavlarıydı. 1-2 Haziran tarihlerinde yapılacak olanlar da final sınavları. Mayıstaki sınavlarda aldığın notların %30'u alınacak, 1-2 hazirandaki finallerde alacağın notların da her ders için %70'i alınacak. Bunlar toplanıp yıl sonu notunu oluşturacak.

Problem?

• quote:

quote:

quote:

quote:

eyvah eyvah

Sayfalar dolusu konunun hemen her sayfasında yazıyorsunuz da, okumak çok mu zor?

Artık Güz Dönemi ve Bahar dönemi diye iki tane dönem var Açıköğretim'de. Güz döneminde bir vize + bir final, Bahar döneminde de bir vize + bir final yapılıyor. Vizeler, asıl notunuzun %30'unu, finaller ise %70'ini oluşturuyor.

Şu anda da bahar dönemindeyiz. 4-5 Mayıs tarihlerinde yapılanlar vize sınavlarıydı. 1-2 Haziran tarihlerinde yapılacak olanlar da final sınavları. Mayıstaki sınavlarda aldığın notların %30'u alınacak, 1-2 hazirandaki finallerde alacağın notların da her ders için %70'i alınacak. Bunlar toplanıp yıl sonu notunu oluşturacak.

Problem?

tesekkur ederim

• arkadaslar çağdaş felsefe 2 dersine çalışabilen var mı? .... nasıl bır ders ne soracakları belli değil valla... calısabılmek ıcın tavsıyelerınızı beklıyorum
  • Çok az kaldı finallere
  • hic calisamadim finallere, sonumuz hayirli olur insallah

• quote:

hic calisamadim finallere, sonumuz hayirli olur insallah

Daha 1 sayfa okumadım. 1 hafta boyunca full yardırayım diyorum da bakalım ne kadarını yetiştirebilicez..
  • İş yerinden yıllık izin istedim ben de ders çalışayım diye. Halen onaylanmadı, ona güvendim ama vermeyecekler herhalde
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.