Şimdi Ara

A.Ü. Açıköğretim Fakültesi Felsefe Bölümü (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.663
Cevap
13
Favori
250.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Wenrum

quote:

Orijinalden alıntı: kassablanka

quote:

Orijinalden alıntı: greatdilemma

Kassablanka, neredeyse tüm postlarını okudum. Gerçekten tez konusu olacak birisin. İsyan ve atarın kitabını yazmışsın.

Teşekkür ederim aslında kitabı isyan ve atarlıktan çok başarı ve şans üzerine yazmak isterdim ancak ne yazık ki "diğer" arkadaşlar gibi sınav konusunda ballı değilim . Millet sallar sallar 70-80 alır geçer , biz eşek gibi çalışır 30-40 ile yetiniriz . AÖF'ün adaleti bu olsa gerek , sınav sonuçlarına sonuç ne olursa olsun itiraz edememen ve BÜT sınavlarının bir daha gelmemek üzere kaldırılmasıda bunca şanssızlığın yanında cabası tabi

yine sanıyorum ki şu AÖF hayatında , hayatında hiç bir dersten kalmamış sadece 2.sınıf dersini 3.sınıfa atan bir sistemin kurbanı olarak o dersten FF aldığım için ve yine altını çizerek yazıyorum 1 ders yüzünden 1-3 2-4 denilen saçmalık ötesi sistemin kurbanı bir benimdir herhalde .

Neyse daha yazmayacağım

bu bölümün derslerinden sallıya sallıya 70 alınacağına inanıyormusun sen ? çalışmadan bu bölümün bitirilebileceğine ? birde sistem sanki sadece sana denk gelmiş gibi konuşuyorsun neden bu kadar afran tafran ? eşek gibi çalışıp 30-40 alıyorsan sorunu kendinde aramalısın kardeşim kusura bakma ben son sınıfım tek bir ingilizce dersinden uzayacak belki okulum ama bu yine benim kendi çalışmamam başaramamdan kaynaklanan bir durum

Söz konusu AÖF olduğu için evet inanıyorum , sistem bana denk gelmiş belli ki kimse çıkıpta bu ne kardeşim böyle b***ktan sistemmi olur demiyor nedense , herkes koyun gibi AÖF e her yıl para vermekten memmun sanırsam

Ben parayıda geçtim yapsınlar BÜT sınavını desinler ki kardeşim 200 TL verene BÜT sınavı yapıyorum emin ol çıkarıp 400 TL vermeyen nağmert olsun , ancak AÖF ne yazık ki her türlü vicdan ve düşünce konusunda yetersiz kalan bir okul ve öyle olmayada mahkum

Adamlara 2 tane MAİL yoluyla dilekçe gönderdim şu 10 gelen dersi tekrar değerlendirin imkanı yok 10 gelmesinin diye yok adamlar nuh diyor peygamber demiyor

Doğru bilgisayarların hiç hata yapma olasılığı yok , onlar uzay üstü varlıklar çünkü ...

• sistemin muhteşem olduğunu bende söylemiyorum güzel kardeşim bütünleme elbette hakkımız ama başkaları sallıyor geçiyor , biz eşek gibi çalışıyoruz 30-40 alıyoruz diyorsun makina adam mı kayırıyor yani 4 senedir sınavlara girip çıkıyorum bende ama çalışmadan 70 aldığım ders yok kaldi ki biz 4.sınıflar ilk felsefecileriz elimizde kitap dışında hiç bir kaynak yok çıkmış sorulardan asla faydalanamıyoruz ama bu bize yapılan büyük haksızlıkta demiyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noesisnoeseos -- 10 Haziran 2013; 21:14:04 >
  • quote:

sistemin muhteşem olduğunu bende söylemiyorum güzel kardeşim bütünleme elbette hakkımız ama başkaları sallıyor geçiyor , biz eşek gibi çalışıyoruz 30-40 alıyoruz diyorsun makina adam mı kayırıyor yani 4 senedir sınavlara girip çıkıyorum bende ama çalışmadan 70 aldığım ders yok kaldi ki biz 4.sınıflar ilk felsefecileriz elimizde kitap dışında hiç bir kaynak yok çıkmış sorulardan asla faydalanamıyoruz ama bu bize yapılan büyük haksızlıkta demiyoruz

Kardeşim öncelikle polemiğe girdiğin kişiyi iyice tanı öyle konuş , biz ilk felsefeciler demişsin bende yeni yetme felsefeci değilim seninle aynı yıl felsefe bölümüne kaydoldum (felsefe bölümünün açıldığı ilk yılın öğrencisiyim) ancak 1.sınıfta tekrar ettim sınıfımı ondan 1 sene geriden gidiyorum sanma ki toy felsefe bölümü öğrencisiyim , sen sistemi otur savunmaya devam et saygı duyarım , nasıl olsa paran ve vaktin boldur . Ama benim bi geleceğim var be kardeşim diğer 30-40 yaşındakiler gibi bu bölümü " ayyy felsefeye karşı hep bir ilgim olmuştu o yüzden hobi olarak okuyoruz işte " diye okumuyorum , bilmem anlatabildim mi ? Aynı sınıfta olan ve AÖF Sosyoloji okuyan arkadaşımın her bir şeyi var , kaynak kitapmı dersin soru bankasımı dersin o sınavlardan 60-70 almasında benmi alayım peki şimdi söylermisin ?

Kitaplara çalışarak geçilebilirmiş insaf be insaf 9 dersten sınava giriyorum ben her dönem erken mezun olup şu salak sistemden kendimi kurtarıp elime o kağıt parçasını alabilmek için , 9 dersten hangi birine oturup kafa patlatayım ? İnsanım ben normal bir İNSAN

Bazı arkadaşlardaki BAL emin ol BALIN hasını üreten ARILARDA bile yok be kardeş ... yemin billah diyorum bak sana

• Benim bu bölümü seçmem tesadüfün iğne deliğidir..
    Üniversite tercihlerinin yapıldığı süreçte son gündü işten izin alıp gittim ve sözel bölümlerden birini seçmek için aklımda olan bölüm halkla ilişkilerdi
    Uzunca bi kuyruk vardı ve önümde 8-10 kişi kaldığında seçtiğimiz üniversitenin kodlarını söylediğimizi öğrendim bende de kod yoktu
    Hemen sağa sola bakındım her sayfadan birer tane var herkesin elinde sağda solda dağılmış şekilde
    Bana denk gelen liste kağıdından baktım Halkla ilişkileri bulamadım başka sayfada kalmıştı muhtemelen
    Felsefe gözüme ilişti sözel ve mantıklı geldi onu yazdım
    Hayatım boyunca bir kitabın yarısını okudum o da ortaokuldaydı kitabın adını bile hatırlamam, kitap okumaktan nefret ederim hemen uykum gelir
    Ama öyle ya da böyle 1 dönem kayıt kaçırmama rağmen 3. sınıfa dayandım ite kaka da olsa
    Bu forumu googledan buldum Darkness'in ve diğer bir kaç arkadaşın bilgilendirmeleri çok iyi sırf buraya bakmak için giriyorum
    Benim gibi yeni başladığında bilgi arayan ya da bölümü seçeceklere zorlandığım dersleri yazayım fikir vermek amaçlı
    İlkçağ felsefesi, Sembolik mantık, Epistemoloji, Metafizik, Ortaçağ felsefesi 2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ManuaL -- 10 Haziran 2013; 21:33:17 >

• quote:

quote:

sistemin muhteşem olduğunu bende söylemiyorum güzel kardeşim bütünleme elbette hakkımız ama başkaları sallıyor geçiyor , biz eşek gibi çalışıyoruz 30-40 alıyoruz diyorsun makina adam mı kayırıyor yani 4 senedir sınavlara girip çıkıyorum bende ama çalışmadan 70 aldığım ders yok kaldi ki biz 4.sınıflar ilk felsefecileriz elimizde kitap dışında hiç bir kaynak yok çıkmış sorulardan asla faydalanamıyoruz ama bu bize yapılan büyük haksızlıkta demiyoruz

Kardeşim öncelikle polemiğe girdiğin kişiyi iyice tanı öyle konuş , biz ilk felsefeciler demişsin bende yeni yetme felsefeci değilim seninle aynı yıl felsefe bölümüne kaydoldum (felsefe bölümünün açıldığı ilk yılın öğrencisiyim) ancak 1.sınıfta tekrar ettim sınıfımı ondan 1 sene geriden gidiyorum sanma ki toy felsefe bölümü öğrencisiyim , sen sistemi otur savunmaya devam et saygı duyarım , nasıl olsa paran ve vaktin boldur . Ama benim bi geleceğim var be kardeşim diğer 30-40 yaşındakiler gibi bu bölümü " ayyy felsefeye karşı hep bir ilgim olmuştu o yüzden hobi olarak okuyoruz işte " diye okumuyorum , bilmem anlatabildim mi ? Aynı sınıfta olan ve AÖF Sosyoloji okuyan arkadaşımın her bir şeyi var , kaynak kitapmı dersin soru bankasımı dersin o sınavlardan 60-70 almasında benmi alayım peki şimdi söylermisin ?

Kitaplara çalışarak geçilebilirmiş insaf be insaf 9 dersten sınava giriyorum ben her dönem erken mezun olup şu salak sistemden kendimi kurtarıp elime o kağıt parçasını alabilmek için , 9 dersten hangi birine oturup kafa patlatayım ? İnsanım ben normal bir İNSAN

Bazı arkadaşlardaki BAL emin ol BALIN hasını üreten ARILARDA bile yok be kardeş ... yemin billah diyorum bak sana

yahu nerden ne çıkarıyorsun sana toy felan demedim neden bu kadar alıngansın , eğer erken bitirmek istiyorsan daha çok ders alıp daha sıkı çalışmalısın bunun kuralı böyle madem sen diğer arkadaşlar gibi hobi olarak okumuyorsun bölümün zor olması senin gibi çalışanların daha çok işine gelir öyle herkes mezun olursa bir anda sen sıkıntıya düşersin.bak bende erkenden bitirmek istiyorum alttan dersim olmamasına rağmen 8 dersten sınava girdim bende..

• Arkadaşlar Merhaba! 3.veya4.sınıf öğrencisi olan arkadaşların ders kitaplarına talibim.Elinden çıkartmayan varsa eğer ücreti mukabilinde de bana gönderebilirsiniz. Yalnız 3.sınıftan Siyaset Felsefesi 1-2,Mantığın Gelişim ve Modern Felsefe 1 ve 2 kitaplarını göndermenize gerek yok.O dersleri üstten aldığım için ihtiyaç kalmadı...Ama geri kalan ,özellikle İngilizce de dahil olmak üzere 3. ve 4.sınıf tüm kitaplarınız (var ise) alabilirim.Sizden bilgi bekliyorum..Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

quote:

quote:

yahu nerden ne çıkarıyorsun sana toy felan demedim neden bu kadar alıngansın , eğer erken bitirmek istiyorsan daha çok ders alıp daha sıkı çalışmalısın bunun kuralı böyle madem sen diğer arkadaşlar gibi hobi olarak okumuyorsun bölümün zor olması senin gibi çalışanların daha çok işine gelir öyle herkes mezun olursa bir anda sen sıkıntıya düşersin.bak bende erkenden bitirmek istiyorum alttan dersim olmamasına rağmen 8 dersten sınava girdim bende..

O zaman hakkımızda hayırlısı neyse o olsun

• Bu kitapları satın alma isteği de nerden çıktı son 1-2 haftadır çok talep var kitaplarımıza
  • Eski kitapcilardir belki ucuza alip satmayi dusunuyor olabilirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende 1.donem karacan nokta atis ve murat soru bankasi 2.donem efem ozetli murat ozetli var. hepsine 120 gibi bi para verdim kalem kullanmadim isine yarayacak olana uygun satabilirim. birisi hediye kalan ucu parayla

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkness

Eski kitapcilardir belki ucuza alip satmayi dusunuyor olabilirler.

Üstad, ben aöfe başlamadan önce sen buradaydın... ben şimdi 4.sınıfım ve mezun oldum diyebilirim... sen hala buradasın... Hayırdır aöfe demir mi attın.. yoksa demirbaşlardan mısın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: enduluslucoban

bende 1.donem karacan nokta atis ve murat soru bankasi 2.donem efem ozetli murat ozetli var. hepsine 120 gibi bi para verdim kalem kullanmadim isine yarayacak olana uygun satabilirim. birisi hediye kalan ucu parayla

birinci sınıfta kitaplar ağır diye eğitim setlerine, soru kitapçıklarına ve yardımcı kaynaklara o kadar para akıttım. Daha sonraki yıllar aöf ün kitabını sabırlı bir şekilde okuyarak sınavları rahat geçebilmenin sırrını yakaladığımda, o yardımcı kaynaklara vermiş olduğum para ve zamana acıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: frekans33

quote:

Üstad, ben aöfe başlamadan önce sen buradaydın... ben şimdi 4.sınıfım ve mezun oldum diyebilirim... sen hala buradasın... Hayırdır aöfe demir mi attın.. yoksa demirbaşlardan mısın :)

ben de son sinifim, 2009 girisliyim, uzama felan durumum da yok, problem?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: frekans33

quote:

ben de son sinifim, 2009 girisliyim, uzama felan durumum da yok, problem?

problem?

Gardını almış gibisin... Hadi kavga edelim...
  • Hayırdır beyler bende 2009 da kaydoldum ama 1,5 sene uzadı okul , ne yapayım şimdi kendimi asıp biçeyimmi 1.ci sınıfta iken sınıfımda kalıp tekrar etmiş olmasaydım bende sizler gibi son sınıf ve ilk mezundum bu sene

Şuan 3.sınıf 2.dönemi verdim gibi inş. seneye 4.sınıf güz dönemini alamayacağım 2.sınıftan kalan 1 ders için ama 4.sınıf bahar dönemini alacağım o 2.ci sınıftan kalma salak dersi verdikten sonra , diğer senenin güz dönemindede 4.sınıf güz derslerini verip mezun olacağım inş. sizlerde benden kurtulmuş olacaksınız böylece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kassablanka -- 11 Haziran 2013; 13:18:21 >
  • gunde abartisiz 50 kere bakiyorum sonuclara ama nafile

• quote:

gunde abartisiz 50 kere bakiyorum sonuclara ama nafile

Sen her sonuç sayfana giriş yaptığında puanını kırıyor AÖF haberin yok
  • quote:

quote:

facebook da bir grup kurulmuş, aöf bütünleme için savaş veriyorlar, meclise kadar götürmüşler eğer istersen destek olmak için üye olabilirsin

https://www.facebook.com/groups/175522219262852/

diğer arkadaşlar için de geçerli.

• quote:

quote:

sende iyiden iyiye paranoya başgösterdi

• sonuclarin belli olduguna dair isyerimde soylenti cikti, zor bela girdim siteye, ama aciklanmamis

• 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.