Şimdi Ara

A.Ü. Açıköğretim Fakültesi Felsefe Bölümü (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.663
Cevap
13
Favori
250.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Shagrath

Arkadaşlar pasoların süresi ne kadar acaba.Yılda bir kez yenileme olayı falan var mı yoksa okula devam ettiğimiz süre boyunca devam mı ediyor?

Aralığın sonuna kadar vizeleme işlemi yapmak gerekiyor. Herhangi bir dolum bayiine git vizeleme yaptırmak istiyorum de. 5 tl ücreti var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: greatdilemma

quote:

Orijinalden alıntı: Shagrath

Arkadaşlar pasoların süresi ne kadar acaba.Yılda bir kez yenileme olayı falan var mı yoksa okula devam ettiğimiz süre boyunca devam mı ediyor?

Aralığın sonuna kadar vizeleme işlemi yapmak gerekiyor. Herhangi bir dolum bayiine git vizeleme yaptırmak istiyorum de. 5 tl ücreti var.

Teşekkürler.
  • Paso nedir? Kimlik karnını üzerine yapıştırılan 2013-2014 yazan bandröl mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepenergy

Paso nedir? Kimlik karnını üzerine yapıştırılan 2013-2014 yazan bandröl mü?

Yok yahu onunla ne alakası var? :) Bandrol dediğin öğrenci kimlik kartının o yıl içersinde geçerli olmasını sağlıyor, aynı zamanda da kayıt yenilettiğini işte. Pasodan kasıt İndirimli Taşıma Kartı yani öğrenciler için.
  • quote:

quote:

Yok yahu onunla ne alakası var? :) Bandrol dediğin öğrenci kimlik kartının o yıl içersinde geçerli olmasını sağlıyor, aynı zamanda da kayıt yenilettiğini işte. Pasodan kasıt İndirimli Taşıma Kartı yani öğrenciler için.

Anladım Nerden alıyoruz pasoları bende alayım.
  • quote:

quote:

quote:

Anladım Nerden alıyoruz pasoları bende alayım.

Buradan bilgi alabilirsin

http://skart.iett.gov.tr/Indirimli-Kart-Detaylari.aspx?id=2

• Teşekkürler.
  • Sınav Yerleri belii oldu. Bu arada Bahar dönemi kayıt yenileme/ara sınav/vize tarihlerinde de değişiklik yapılmış
  • Merhaba Arkadaşlar,

Bir hafta sonra sınavlarımız var, ben bu sınavlara çalışmaya başladım fakat bir eksiğim var.

Bilmiyorum sizler de benim söylediğime katılır mısınız ama bu dersleri açık öğretim kitaplarından uzun uzadıya okuyup da, hepsini aklında tutabilen var mı? Kitaptaki bazı bilgileri arkadaşlarıma söyleyince, onları dile getirdiğim için aklımda kalıyor.

Fakat Açık Öğretim sistemi olduğu için ve gidebildiğimiz bir okulumuz olmadığı için, doğal olarak okul arkadaşlarımız da yok. Eğer okul arkadaşlarımız olsaydı, konu felsefe olduğu için beraber çalışır, çalıştıklarımızı da pekiştirirdik diye düşünüyorum.

Skype adresim : meralkkn. Ben şu an hem 1. yarıyıl, hem de 3.yarıyıl dersleri alıyorum. Bu yarıyılların derslerini alanlar eklerse sevinirim.
  • Öğretim sistemi hiç görsele hitab etmiyor arkadaşın dediği gibi, temsili örn: Gökkuşağı fotoğrafla gösterilmek yerine, ses titreşimleriyle betimleme yapılarak hayal ettirilmeye çalışılıyor... Örgündekilerde kısmen madur bu durumlardan ...

Edit: Almanya' da 3D eğitim yavaş yavaş yaygınlaşıyor mesela...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi explorerAA -- 6 Aralık 2013; 3:54:54 >

• Etik dersinden zorlanan var mı?
  • Etik değil de klasik sosyoloji tarihi zormuş, oku oku bitmiyor. Elinde yardımcı kitap, ya da çalışma soruları olan varsa paylaşabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: meralkk

Etik değil de klasik sosyoloji tarihi zormuş, oku oku bitmiyor. Elinde yardımcı kitap, ya da çalışma soruları olan varsa paylaşabilir mi?

Klasik sosyoloji neyse'de epistemoloji ve etik zor gibi,
  • Sembolik mantık, Metafizik bu dönemde baş belası Bilim felsefesi gibi duruyor
    Etik dersine henüz çalışmadım da 68 sayfa zaten, ne kadar zor olabilir ki diye düşünmüştüm
  • Nedense bela dediğiniz derslerden AA - BA alıp geçiyorsunuz
  • Aynen bu arkadaşlar ne zaman bir derse kolay derseler zorlandıklarını o zaman anlarız herhalde.
  • Dil Felsefesi ve Estetik ve sanat felsefesi I soruları baya zordu bugün. Bazı sorular kendi içinde mantık hataları içeriyordu.. doğru olabilecek 2 aynı şık gibi. her dönem böyle bi kaç soru çıkıyor nedense, mustafa topaloğlu'na mı hazırlatıyorlar napıyorlar soruları anlamadım gitti.
  • Yarın Atatürk inkılap 1 dersinden sınava gireceğim 3.kez , evet 3.kez diyorum çünkü lanet ders başıma bela oldu o soruları hazırlayan hocaya sevgilerimle arkanızdan bol bol beddua ve küfürler ettim hocam aman hakkınızı helal edin olurmu

Ulan tüm dersler geçmiş yıl sorar bu adam 1 tane bile geçmiş yıl koymuyor ne ara sınava nede final sınavına hepsi birbirinden farklı sorular 1 tane koy bari be insafsız

Amacın ne yani ? Senin yüzünden 1 dönem okulumu uzattım senden başka alttan aldığım ders yok neden çünkü onlar senin gibi kahpelik yapmıyor
  • kassablanka K kullanıcısına yanıt
    nasıl geçti sınavın hocam?
  • quote:

nasıl geçti sınavın hocam?

Her zaman ki gibi berbat babacan yine geçmiş yıl yoktu
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.