Şimdi Ara

A.Ü. Açıköğretim Fakültesi Felsefe Bölümü (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.663
Cevap
13
Favori
250.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu seneki kayıtlar ne zaman başlıyor acaba ? Kaçırdım mı yoksa. Ben de felsefeden keyif aldığım için hobi olarak okumak istiyorum.
  • m.cadirci kullanıcısına yanıt
    16 Eylül'de başlıyor kayıt dönemi.
  • kayit esnasinda 220 tl istenir sonra bazi ileri gelenler cikip "universiteleri" ucretsiz yaptik diye halki kandirarak oy avciligi yapmaya kalkar ...
  • Arkadaşlar bu yıl 2.sınıfa geçtim, alttan dersim yok üstten ders almalımıyım? Hafta içi gündüzleri çalışıyorum haftasonum boş, hem iş hem de fazladan dersle bu işi götürebilir miyim? hangi dersler daha kolay? hangilerini alsam? Yardımcı olursanız teşekkürler..
  • ordulumusa52 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşın affına sığınarak ,sorduğu soruya bi eklemede ben yapmak isterim.
    Acaba fakülteyi 3 yılda bitirmek teorik olarak mükün mü?
    Saygılarımla...
  • ordulumusa52 kullanıcısına yanıt
    2. sınıfta sizi diğer derslere nispeten zorlayacak metafizik, ortaçağ felsefesi 1 ve 2 ve epistemoloji var. Bunlar ezberden çok "beyin jimnastiği" yaptıran dersler. Eğer 3. sınıftan da ders almak istiyorsanız yeriniz de olsam etik, siyaset felsefesi 1 ve temel fotoğrafçılık derslerini alırdım. Zaman konusuna gelecek olursak; normal rutin çalışmalarınıza biraz daha zaman ayırmanız gerekiyor sadece. Örneğin haftasonu toplam 10 saatiniz ders çalışmaya ayrılıyorsa 12-13 yaparsınız. Kolay kavrayan biriyseniz sizin için çok problem olmayacaktır.
  • kon3442 kullanıcısına yanıt
    Her dönem 45 kredi alarak mümkün. 8 dönem için her döneme 30 kredilik ders belirleniyor, fakat şöyle de bir hak verilmiş bir üst dönemin yarısını yani 15 kredilik dersi alabiliyorsunuz. Böylece 8 dönem bir dersten bile ff almamak şartı (tabii alttan da hiç ders olmayacak) ile 6 dönemde bitiyor yani 1 sene erken bitirmiş oluyorsunuz.
  • Detaylı aciklamaniz için tesekkur ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: greatdilemma

16 Eylül'de başlıyor kayıt dönemi.

Çok teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepenergy

kayit esnasinda 220 tl istenir sonra bazi ileri gelenler cikip "universiteleri" ucretsiz yaptik diye halki kandirarak oy avciligi yapmaya kalkar ...

Bu durum 4 yıllık fakülte okuyanlar içinde mi geçerli ?
  • acik ogretim ve ikinci ogretim ucretli, sadece normal ogretim ucretsiz
  • Bilim Felsefesi ve Metafizik dersleri gözümü korkuttu açıkcası, çok zor mu?
  • O halde yeni kayıt için para ayırmak lazım. Teşekkürler.
  • BU AÇIK ÖĞRETİM SINAVSIZ GİRİŞ OLAYI TAM BİR KERİZ MAL SİLKELEME PERASYONU. DEVLET PARAYA SIKIŞTIĞINDA 5 KİŞİLİK KADRO AÇARAK SINAVA GİRENLERİN VERDİĞİ SINAV ÜCRETLERİYLE 100 KİŞİLİK ELEMANINNA VERECEĞİ ÖMÜR BOYU MAAŞI EMEKLİLİK TAZMİNATI VS..ÇIKARTIYOR.TAM BİR SOYMA İŞİ ANLAYACAĞINIZ.HEM ZAMANINIZI HEM PARANIZI ÇALIYOR. ZATEN OKUMAK İSTEYEN ADAM HERYERDE OKUYOR DİPLOMA DERSEN TÜRKİYE DİPLOMALI CENNETİ AMA İŞSİZLER CENNETİDE AYNI ZAMANDA. KENDİNİZİ KANDIRMADAN AVUTMADAN VE KAZIKLATMADAN VAZGEÇİN YENİ BAŞLAMIŞSANIZ.YOK EĞER 4. SINIFA FALAN GELMİŞSENİZ DİYECEK BİRŞEYİM YOK ZEK ALMAYA BAKIN :))
  • 2.sınıfta epistemoloji,metafizik,ortaçağ felsefesi 1-2 ve diğer zorlu dersler.2.sınıf tam bir ezber.benim zamanımda epistemoloji yetişmemişti 8.ünitede ben finale girmiştim.zor geçtim o dersi ben.metafizikte 4. ünitede finaldeydim.ikisinide CD'yle geçtim.ama ortaçağ tam bir ezber kitabıydı.hiç unutmuyorum ortaçağ 1 de bonaventura hangi yüzyılda yaşamıştır diyordu.bunun gibi latince eserler vardı sorulan sorular arasında.kısacası 2.sınıf çok ama çok zor-du benim zamanımda öyleydi hala değişen bişey var mı bilmiyorum-olmuştu.epistemoloji ve metafizik ezberden çok anlamaya dayalıydı.özellikle epistemoloji.onun sorularıda uzun.ben şuan 4.sınıftayım son sınıf alttan toplam 4 dersim var toplam 20 ders 1 yılda.nasıl olcak bilmiyorum.
  • kayit yenileme ucretinin bu hafta yatirilacagini duydum tv de fakat af buroda boylebir bilgi yok ne kadar dogru acaba bilgisi olan var mi
  • Selam arkadaşlar,
    Benim 1.sınıfın bahar döneminden 1 dersim var. Şimdi ben 2.sınıfın bahar döneminde üstten ders alamayacak mıyım?

• quote:

Orijinalden alıntı: ordulumusa52

Selam arkadaşlar,
    Benim 1.sınıfın bahar döneminden 1 dersim var. Şimdi ben 2.sınıfın bahar döneminde üstten ders alamayacak mıyım?

Alttan derslerinle beraber donem derslerini alırsın ama 3.siniftan ders alamazsın maalesef.

• 3 yılda bitirme hayalim suya düştü yani. Üstelik tek ders yüzünden. Hani 45 krediye kadar üstten alabiliyorduk.

• 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.