Şimdi Ara

A.Ü. Açıköğretim Fakültesi Felsefe Bölümü (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.663
Cevap
13
Favori
250.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: greatdilemma

Tebrikler dostum. Darısı hepimizin başına. Benim de bugün onur belgem geldi, güzel sürpriz oldu. Bu arada ağustos celbine yetişiliyor herhalde di mi 30 hazirandı sanırım son başvuru?

haftaya şubeye gidip sorucam ama sanirim basvuru suresi gecmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açık öğretimden de bu beklenirdi zaten yine yaptı şanına yakışanı , ama merak etmesinler iki ellerim üzerinde bende hakkımı istiyorum , olmadı cumhurbaşkanına kadar yazacağım bu gidişle

Tek dersten mezun olamayanlara sınav var ama 1 ders için 1 dönemini uzatan bana bir halt yok ...

Onların ki canda benimki patlıcan sanki

A.Ü. Açıköğretim Fakültesi Felsefe Bölümü

• Darkness kullanıcısına yanıt
    15 Mayısmış şimdi baktım da. Kasım celbine kalınıyor o halde. 2014 Haziranda bitecek okulum umarım o halde ben de Kasım celbine kalıcam.
  • celp aralarinda da gidilebiliyor galiba, devre kaybi deniyor sanirim buna, pek anlamam ben de askerlik islerinden..

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkness

Arkadaşlar diplomamı almış bulunuyorum. Darısı başınıza (isim kısmını karaladım)

Ben diplomada AÖF ibaresinin olacağını bilmiyordum açıkçası, biraz hayalkırıklığı olmadı değil. Diploma notu da yazmıyor.

hayirli olsun ne mutlu sana ...

• Beyler bu bölüm formasyon alabiliyor mu ?
  • Değerli Arkadaşlar Merhaba.Ben AÖF Felsefe 2.sınıf öğrencisiydim.Bu sene 3.sınıftan (üstten) ders aldığım ve başarılı olduğum için.Direk 4.sınıfa atlamış gibi oldum.Önümüzdeki senede üstten ders alacağım.Başarılı olursam bir sene erken mezun olma ihtimalim var.Dolayısıyla yoğunluğu hafifletmek adına bu yaz ders çalışmayı düşünüyorum.

Sizden ricam 4.sınıfın tüm ders kitapları,3.sınıfın ise çağdaş sos.,Modern fels.1-2 ,siyaset fel.1-2 ve mantığın gelişimi ders kitapları hariç diğer 3.sınıf ders kitaplarınıza da gerekirse ücreti mukabilinde talibim.Şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ediyorum.

NOT:Arkadaşlar en azından ingilizce 3 VE 4 ders kitaplarını materyalleriyle gönderirseniz ona da razıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pablo Escobar

Beyler bu bölüm formasyon alabiliyor mu ?

Ortalaman yüksek olursa formasyon alabilirsin zannımca.Daha doğrusu bu seneki ilk mezunlardan öğreneceğiz bu durumu.
  • 2,5 olmali saniyorum ortalamaniz.

• Arkadaşlar en azından ingilizce 3 VE 4 ders kitaplarını materyalleriyle gönderirseniz ona da razıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YBTEO

quote:

Ortalaman yüksek olursa formasyon alabilirsin zannımca.Daha doğrusu bu seneki ilk mezunlardan öğreneceğiz bu durumu.

Not ortalaması yüksekse eğer PDR olma şansı var mıdır ?
  • quote:

quote:

quote:

Formasyon alabilirse zaman zaman MEB Felsefe ve sosyoloji mezunlarını da PDR öğretmeni olarak atayabiliyor.Tabi psikoloji,sosyoloji,mantık ve felsefe derslerinden belli kredi sayısında ders almış olmak gerekir.Bunun için talim terbiye kurulunun kararlarına bakabilirsiniz.

• quote:

quote:

quote:

Sosyoloji Bölümü için, en az 16 kredi Felsefe, en az 16 kredi Psikoloji, en az 8 kredi Mantık dersi aldığını belgelendirenler zaman zaman meb' talim terbiye kurulunun izniyle başvurabiliyor.Ayrıca özel rehabilitasyon merkezi ile özel okullarda çalışan felsefe veya sosyoloji mezunları bazen MEB'in açtığı rehberlik kurslarına katılarak sertifika da alabiliyor.

• Siz önce şu okullarınızı bitirin sonra düşünürsünüz PDR yi bilmem neyi , daha dereyi görmeden paçayı sıvıyorsunuz 1 sene içinde neler neler değişiyor
  • tek ders sınavına giren var mı ?
  • birisi, şu 2. dönem alınan genel matematik dersinin kaldırıldığını müjdeleseydi ne iyi olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: gargantua5

birisi, şu 2. dönem alınan genel matematik dersinin kaldırıldığını müjdeleseydi ne iyi olurdu

o ders bu sene konulmus sanirim? dc aldim ondan tam bas belasi felsefeci adamin matematikle ne isi var ya adi gibi genel olsa iyi her turlu denklem fonksyon var !
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepenergy

quote:

Orijinalden alıntı: gargantua5

birisi, şu 2. dönem alınan genel matematik dersinin kaldırıldığını müjdeleseydi ne iyi olurdu

o ders bu sene konulmus sanirim? dc aldim ondan tam bas belasi felsefeci adamin matematikle ne isi var ya adi gibi genel olsa iyi her turlu denklem fonksyon var !

• Merhaba arkadaşlar. Ben tıp fakültesinde okuyorum ama felsefe çok ilgimi çekiyor. Son zamanlarda felsefe okumaya başladım bir sürü kitap aldım ama sonra düşündüm de kitapları alıp okuyorum zaten, açık öğretim felsefeye girerim o zaman, hem ilgimi çeken şeyi okumuş olurum hem de bir diplomam daha olur. Ama okuyanlara sormak istediğim bazı sorular var. Bölümün zorluğu nasıl mesela? Acaba tıp'la beraber yürütebilir miyim? Yorumlarınıza göre kitapların içeriği güzelmiş kayıt yaptırmasam bile kitapları pdf olarak indireceğim. Bir de mezun olduktan sonra iş imkanı nasıl? (Doktor olmayı pek istemiyorum, maaşta parada çok gözüm de yok, bu alanda bir iş yapabilir miyim?) Ayrıca yazan derslerin hepsini almak zorunda mıyım? Mesela ben üniversitede ilk senemde Türk dili, inkılap tarihi gibi dersleri gördüm bunlardan muaf olabilir miyim? Son olarak da bir başka üniversiteye devam edenler sınavsız kayıt yaptırabiliyormuş bu doğru mu?

Şimdiden cevap verenlere çok teşekkür ederim.

• 1-Derslerden muaf olma diye bir şey yok.
    2-Kesinlikle zor değil ( şayet kitapları en az 1 kez okunursa ) başka bir bölümle birlikte götürülebilir fakat bu tıp fakültesi için geçerli olmaz sanırım. Zaten tıp okuyan birinin boş vakti yok gibidir bildiğim kadarıyla. Sanırım önce bu tıp okuma hakkında kesin karar verilmesi gerekiyor.
    3-Ben de hobi olarak okuduğum için fazla karıştırmadım iş olanaklarını. Ama galiba fazla bi beklenti içinde olmamak lazım.
    4-Herhangi bir bölümde okuyanlar 2. üniversite adı altında açıköğretime sınavsız kayıt yaptırabiliyor. (bazı bölümler hariç)
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.